Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, mercic de raspunsuri!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Adela si eu tot ceza as alege, cum am si ales de la 6 saptamani de sarcina, dar nu m-au lasat asa ca a trebuit sa mor de durere o noapte si o zi si sa trec prin toate chinurile si sa incerc toate anesteziile posibile fara rezultat. Si tot ceza am facut cum am zis eu de la inceput.

Ivona si Ella 12 ian 07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

messa eu am facut dus de la inceput, iar cand mi-au cazut firele am inceput cu baia- pe care o ador.

acum eu am alta pr: trebuie sa ma epilez, doar ca eu ma fac cu ceara si acum imi e cam teama. s-a epilat cineva cu ceara la scurt timp dupa ceza???

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cleopiciu, treaba cu picaturile e cam asa, la unii merg una la altii acelasi lucru nu.
Debridatul e si pt colici si pt reglarea tranzitului intestinal, 2 ml la 12 ore , iar lass baby se da dim si seara scrie pe cutie..deci i le poti da pe amandoua.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Liuda n-am stiut ca nu mai alaptezi.Pai laptele de formula se digera mult mai greu e normal ..sa poti sa-i faci un program.LA san e altceva.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

ee...azi m-a ajuns rau oboseala.Eu nu imi permit luxul sa pot dormi cand doarme bebe, pt ca o am si pe cealalta.E azi am clacat rau..am picat ..am si varsat din cauza oboselii, iar cantitatea de lapte a fost jalnica..m-am suparat ca a plecat si bona..s-au adunat mai multe..
Asa Iarina m-a chitait de la ora 11 pana la ora 17...am zis ca innebuensc...kka nu face..nu stiu ce sa mai fac..
Asa si azi i-am dat dupa 14 z, 30ml de lapte praf...nu va zic ce e in sufletul meu.... eu cu rana mea cu tot ...am ajuns sa ma lupt cu altele...nu stiu..eu una vreau sa alaptez..nu stiu daca ma intelegeti..

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Dragelor, si eu am fost zombie astazi, dupa ce feciorul s-a necajit toata noaptea cu durerile de burtica, povestindu-mi si mie ce simte. Fiindca am intrat si noi in cercul constipatilor, ieri a facut doar la comanda kk, adica in urma supozitorului cu glicerina, si si kk ala destul de tare. Azi dimineata am sunat-o pe doctorita, mi-a spus sa-i dau DEBRIDAT, zis si facut. Sa vedem ce-om face la noapte, oricum eu mi-am facut o provizie de odihna intre ultimele doua mese. Ma gandesc acum ca proasta de mine i-am gaurit tetinele ca nu-i venea lapticul, acum ar trebui sa iau vreo doua cu gauri mai mici ca trage ca disperatul si stropeste tot in jur cand lasa tetina, zici ca-i fura cineva laptele, n-am mai vazut asa ceva.

ANIS, imi pare tare rau pentru tine, mai ales ca te-a lasat bona, parca nu ti-au ajuns problemele cu sanul, hai fata, fii tare, ca trec ele toate.

LIUDA, ma bucur ca ai revenit cu contributiile la frecventa pe care o stiam, si ma bucur ca ai trecut cu bine peste durerile de cap!

Ce se intampla cu OANA? Mai mult ca sigur e deja acasa, sper ca s-a adaptat bine vietii de mamica! O astept!

Ma bucur ca am trecut peste botez, oare in fiecare familie ies asemenea discutii cu ocazia asta? Si eu eram pe cale sa chem doar nasii, si nu as fi gresit prea mult la cate mutre si figuri s-au perindat pe aici. Sotul meu a fost disperat, ca nu stia cum sa se imparta intre mine si ma-sa, ciufuta ca a intarziat un sfert de ora la biserica, timp in care, binenteles, botezul incepuse, ca popa mai avea si pe altii, isi programase cate un botez din ora in ora. Era frumos sa stam cu totii in usa bisericii sa o asteptam, asta voia, sa dea ea comanda de inceput. Na, ca n-a fost asa...

cristiana mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am mai citit din urma, eu l-am scos afara pe David la temperaturi de peste 5 grade. Deocamdata, totusi nu are decat 3,2 kg, dar sper sa puna rapid greutate si sa mai jonglez cu temperatura. Azi l-am scos sa doarma la soare in carut, ca erau vreo 7-8 grade afara, l-am lasat vreo 20 de minute, a dormit tun. Incet, incet, sper sa pot si eu iesi cu el la plimbare. M-a apucat spaima saptamana trecuta cand am sunat o prietena din spital, si ea cu bebel prematur, care-l tine la 27 de grade si cu doua caciuli pe cap. I-am zis ca tot asa sa-l tina, ca-i usuca toate mucoasele. Noi azi aveam vreo 19-20 de grade in camera, n-avea feciorul nici o treaba cu temperatura.

cristiana mamica de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

adinush si eu aceleasi discutii le am,apropos de cercei si botez...marog,cu cerceii i-am pus in fata faptului implinit,i-am dat gaurele inainte sa ma externez si au vazut-o cand am ajuns acasacu botezul tot cam asa,i-am invitat la noi pe ei si pe nasii lui bb si le-am facut cunostintabineinteles ca au facut ochii cam mari cand au auzit de "nasi/botez" dar asta e.sa imi aduca argumente logice contra botezului si le aduc si eu argumentele mele

anis si eu imi doresc enorm sa alaptez si te inteleg...din putinul de lapte pe care il am tin mortis sa ii dau zilnic de fiecare data cand ii e fomita,chiar daca dupa cele 10 15 min de molfaiala ii bag bibe cu formula...sa creasca mare si sanatoasa,asta imi doresc!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

www.picoodle.com/view.php?srv=img01&img=/7/2/6/f_IMG2852m_1f2eac9.jpg" target="_blank"> "burtica" meg 38+

pronosticuri, ceva? il mai tin mult pe voinicel? deci burta mea s-a lasat tare de tot ASTAZI!!! a remarcat si tati cand a venit. si doar el ma vede zilnic..si zice ca e clara schimbarea..citez: "buricul nu mai pointeaza in fata ci in jos"

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput