Mamici de ianuarie - februarie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Aelita,
iti multumesc din suflet pentru sfaturi.N-o sa inteleg niciodat cum faci mereu, chiar si acum, cu un bebe mic, sa ne scrii fiecareia, incercand sa ne ajuti.

ELI SI BEBE ANDREI(27.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Miha, cosuletul de care vorbea Alina, e pt scos bebe din spital, de plimbat, ma rog... E acela de la Mondocarp... Pontul era ca, ne-am laudat ca ni l-am cumparat din Carrefour cu 38ron...
Mog, felicitari si tie de bebe!
Doula, sunt la primul bebe, da. De asta aiureala asta in capul meu... Nu sunt la intervale regulate, nicicum... Daca se pune, sunt la orele lui de joaca ( adica la 1h si la 5h dimineata, orele de maxima intensitate)...

Loredana 40+1 Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

dianamizzi, mortala si soacra-ta! Auzi, trebuie musai sa hraneasca si ea fetita!

Amaya

wannajo, felicitari pentru baietel!

loremuntanu, esti o gravidutza tare frumoasa!

Mihaela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

eli, cantarul e pt voi? te cantaresti intai tu si apoi cu bb in brate. diferenta e bb

pupici

Mamix2 cu Taisia&Toria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

loremunteanu, ca eram tare curioasa! Stiu despre ce cosulet e vorba pt ca am avut si eu intentia de a-l cumpara din acelasi mall. Acum insa pot folosi cosuletul fara suport. Sotul insa nici nu vrea sa auda sa se plimbe cu el pe strada. Auzi, ii e rusine!

Mihaela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

MERCIC MULT, GIO!

Mergi la inceput

Esti draguta, Miha!
Eu nici nu m-am mai gandit ca ne trebuie si cos de scos bebitzul... Tati a venit ieri cu el acasa; a zis ca-i trebuie sa-si aduca ficiorul acasa, sa-l ducem la nenea dr sa-l vada cat de mare s-a facut (asta la controlul de la 6 saptamani de la nastere), cand mergem la plimbare, etc...

Tocmai am vb cu dr. Maine mergem la spital sa vedem ce facem cu bebitzul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Loredana atunci nu sunt contractii "adevarate". E normal sa te doara sau sa nu fie prea comod atunci cand bb se joaca, deoarece capul lui a coborat deci are mult mai putin loc si tu il simti altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetele, am vorbit cu Bogdan, sotul OANEI BUCUR, toti sunt cu bine acasa, smecherila e mare si mancacios, si OANA va intra in curand sa ne povesteasca ce si cum, deocamdata sunt ocupati cu adaptarea la viata in trei!

DIANAMIZZI, uff, bine ca David nu e fetita, altfel aveam si noi discutia despre cercei (probabil), dar nu e tarziu, putem si lui sa-i punem unul, ca e la moda, nu? Cat despre soacre, am-am gandit bine, a mea e ca Segiu Nicolaescu, vrea si scenariu, si regie, si rol principal!

WANNA, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii, sa-ti traiasca micutul si sa te recuperezi rapid!

ELI1977, eu ii dau sa manance inainte sa-l scot la aer, dupa care-l imbrac bine si-l plantez cu carutul in curte la soare, doarme de bubuie! Deocamdata nu ies cu carutul la plimbare pe traseu, dar nici nu mai lipseste mult.

AELITA, funda rosie zici? Totusi, mare noroc am cu mama care e catolica reformata, ca nu are interpretari de genul asta, la ea colicii sunt colici si constipatia constipatie, nu cauta explicatii babesti sau religioase. Oricum, acum am ramas iar singurei, mama se intoarce prin martie, iar sotzul a plecat in cursa. Si asa stateam pe ganduri noapte sa-i infund perna pe cap, piticul urla iar el sforaia, pai treaba e asta?

LIUDA, bravo fata, pai si eu asa am zis, stau dupa laptele asta, se face, nu se face, si micutul se face ghem de foame intre timp. Degeaba, am vazut si prin spital alte fete, curgea din ele laptele ca de la robinet, ce mai, trebuie sa fii de rasa! Si noi am crescut cu lapte praf, si nu avem mari lipsuri intelectuale sau de sanatate.

MADY
, chiar sunt multumita de Debridat, cu ceaiul de musetel am oarecare rezerve, se pare ca nu e nici pe departe asa o planta minune pe cat pare. Si cu ocazia asta am renuntat si la ceaiul de colici, daca i-l dau fara zahar vomita, daca i-l dau cu zahar nu sunt eu incantata. Daca cauti pe prospectul postat pe site-ul Farmaline desoperi ca e bun si pentru colici, am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura!

MIHACARM, ai dreptate, statuia din sufragerie lipsea!Na, acum daca tot am mutat mobila incolo si incoace, avem loc s-o punem si pe asta!

cristiana mamica de David

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doula

Loredana atunci nu sunt contractii "adevarate". E normal sa te doara sau sa nu fie prea comod atunci cand bb se joaca, deoarece capul lui a coborat deci are mult mai putin loc si tu il simti altfel

Merci!

Mergi la inceput