Bucurii de sept-oct 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
xandrutza_76 spune:
bebica mea de la 3190 cat a avut la nastere a ajuns, la 4 luni, la 6450 g si 63 cm. ii dau san si in completare formula... e tare mancacioasa...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
cri19 spune:
Hop si eu
!V-a fost dor de mine
?
Eu sincera sa fiu nu prea am mai avut timp sa intru ca al meu pitic ba se rostogoleste si nu-i chip sa plec de langa el, ba urla cat il tin plamanii,habar n-am din ce cauza.
ELOISE pai daca ia bine in greutate, urina nu e mai concentrata, eu zic ca n-are nimic, nu toti avem pofta de mancare dimineata
.
SEPHORA povesteste-mi si mie te rog cum e cu abonamentul la piscina ca si eu vreau sa-l duc la balaceala organizata.
MAMILILI uite un
de la mine ca tare mi-esti draga.
PUFYMIC pe unde umbli,inca n-ai terminat cu mutatul?
IGNATICA mi s-a rupt sufletul cand am citit cat ati patimit prin spital; bine ca ingerasul e sanatos.
LILINA
imi pare rau ca ai atatea probleme;sper sa te refaci cat mai repede.
TASIA
ce mare s-a facut ingersul tau, e mai dolofan ca Andrei.
Mai fetelor,poate stiti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Andrei mananca bine(san + borcanele de la hipp) dar nu mai ia bine in greutate;la 4 luni avea 7700g, iar acum la 5 luni si o sapt. are 8100g;in plus si pipi e concentrat si mirositor,cu toate ca suge bine.Ce-o mai fi si asta?Pediatra zice ca e normal sa mai stagneze la greutate ca e maricel, iar la pipi zice ca poate nu bea destule lichide.Am incercat sa-i mai dau si apa sau ceai,dar nu vrea, deci nu ii e sete ( cred ),iar san ii dau ori de cate ori cere.
Va pup pe toate
.
CristinaGoji spune:
Cri19 - daca-i dai san s-ar putea sa nu-i fie sete, ca din cate stiu eu despre alaptare, primul laptic care vine are rolul sa-i potoleasca setea. De stagnat in greutate tot asa am auzit, ca dupa o anumita varsta (3luni parca)nu mai adauga asa mult. Insa urina totusi... Poate nu suge cate trebuie? sa-i ajunga si lapticul hranitor? Ce stiu eu?
Lilina - sa dea Dumnezeu sa-ti revii cat mai repede si sanatate multa lui tatal tau.
Tasia - cum iti rezista mainile?
Sau nu se prea cere in brate? Vladut are 6,500 kg si seara, de regula, ma dor de numa'. Dar si il car in vrate aproape toata ziua.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Ignatica spune:
elenia puiucul tau are greutate tare buna, intr-adevar nu are sens sa te grabesti cu diversificarea.
alexutza David doarme dupa baitza. Nu mai tin minte cine ne descria cum trebuie sa facem baitza ca sa nu se energizeze copilul; sa ridicam sau sa scadem putin temperatura la apa. Poate imi aduc aminte. Oricum era o fata care nu locuia in Romania din cate tin minte.
Cri Pufy a povestit ca va dura cam o luna pana o sa aiba net. O sa incerc sa o sun in weekend sa vedem ce mai face.
Despre problema voastra, poate ca e normal sa nu mai ia asa mult in greutate, am vazut ca majoritatea bebilor au stationat. Poti sa ii faci si un examen de urina daca ti se pare mirosul suspect.
Fetelor hai sa ii tinem pumnii lui eloise, sa pape Vladutzu ei mai bine. 

pentru Vladutzu, hai pui mic papa sa te faci mare, nu o mai supara pe mami.
Va pup, noapte buna.
elenia, mexxa care faceti cafeaua maine dimineatza? Eu o vreau fara cofeina. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
CristinaGoji spune:
Alexutza - nu-i bai daca o sa fie apa putin mai rece chiar. Nu exagerat. Incearca sa-i faci apa la baita cu 1 maxim 2 grade mai rece, si in cada mare desigur, ca sa se poata misca in voie si sa consume energia, atat prin miscari, cat si pentru a se incalzi. Sa vezi ce bine o sa-ti doarma printul!Cum faci cu apa in urechi - eu pe al meu nu-l feresc, dar niciodata nu l-am ferit, asa ca probabil s-a obisnuit. Tu poti face in felul urmator. Il tii de cap si fundic, sau mai bine iti treci un brat sub gatul lui, prinzandu-i in acelasi timp umerii, iar cealalta mana sau sub fundic, sau pe burtaa il apesi usor in jos, ca sa-l acopere apa, pentru ca o sa vezi ca o sa iasa burtica la suprafata apei. Il poti tinea si asezat in fundic. In acest caz il poti tine de subsuori. Sau pe burtica, tot de subsuori. Si sa fie cada plina, ca sa-l acopere in totalitate, altfel s-ar putea sa-i fie rece.
Poze
DiaB spune:
CristinaGoji, si maia e grasuna foc (bate catre 8 acush); asa ca eu o iau cat mai putin in brate, decat cand nu ma mai pot abtine si o pupaces c bine de tot. Ca altfe o las pe patut sau la locu ei de joaca si o pupacesc acolo. Avantaju e ca nu se obisnuieste prea mult in brate :)
Cri, cu greutatea asa e. Maia lua pana acu in media cam 1 kg si ceva pe luna, acu a luat 200 grame in 2 sapt. Semn ca in sfarsit se mai opreste din ritmul asta aert. Dar cu urina nu stiu ce sa zic... mai bine o analiza, zic eu..
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
alexutza David doarme dupa baitza. Nu mai tin minte cine ne descria cum trebuie sa facem baitza ca sa nu se energizeze copilul; sa ridicam sau sa scadem putin temperatura la apa. Poate imi aduc aminte. Oricum era o fata care nu locuia in Romania din cate tin minte.
Va pup, noapte buna.
elenia, mexxa care faceti cafeaua maine dimineatza? Eu o vreau fara cofeina.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
eu eram, Ignatica
Poze
CristinaGoji spune:
DiaB -
Maia cea grasunica si cumincioara, ca n-o solicita pe mami. Eu n-am putut sa nu-l iau in brate pe Vladut. A fost foarte, foarte plangacios, a avut mult timp colici (si acum mai are) si foarte durerosi, plangea si cate 2 ore incontinuu(in brate fiind), iar daca-l lasam jos, plangea si mai tare de se invinetea tot. Acum nu mai plange atat de mult, dar ii trebuie in brate, iar daca nu - plange. Eu insa am ramas cu sechele din perioada cand plangea mult si nu mai suport sa aud plansetul lui
Asa ca prefer sa nu planga si sa-mi rupa mainile![]()
Poze
DiaB spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
DiaB -Maia cea grasunica si cumincioara, ca n-o solicita pe mami. Eu n-am putut sa nu-l iau in brate pe Vladut. A fost foarte, foarte plangacios, a avut mult timp colici (si acum mai are) si foarte durerosi, plangea si cate 2 ore incontinuu(in brate fiind), iar daca-l lasam jos, plangea si mai tare de se invinetea tot. Acum nu mai plange atat de mult, dar ii trebuie in brate, iar daca nu - plange. Eu insa am ramas cu sechele din perioada cand plangea mult si nu mai suport sa aud plansetul lui
Asa ca prefer sa nu planga si sa-mi rupa mainile
Da, cu colicii nasoala faza. Maia a avut cam vreo 3 saptamani rau de tot. Da era la categoria "fulg" atunci, ca era acu o luna jumate, asa ca o puteam tine in brate
Eu va pup fetele. Fug la somnic. Noapte frumoasa.
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
CristinaGoji spune:
No, daca ati plecat toate la somn, ma duc si eu la sterilizat biberoane
Ca maine la 7.30 am trezirea, ca de altfel, in fiecare dimineata
Poze