Casnicutze sexy (103)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Doina,tinem pumnii sa fie totul bine.

Aseara i-am cumparat lui Robert acuarele,creioane colorate si plastilina . Asa ca azi avem program artistic.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Alioooo....responsabilele cu lista......unde sunteti?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

fetele. si eu la si cu micul dejun-pastiluta de elevit. tot am asteptat sa schimbati capitolul. azi e un pic mai bine, poate si datorita apei de pe calorifer. fetele pe aceasta cale.

Mergi la inceput

Cre ca ma'c si eu sa-mi fac o www.kudika.ro/articol/special/3883/Vedetele-si-operatiile-estetice.html" target="_blank">operatie estetica

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

ma simt mai bine azi...

mergem o fuga prin cora

ma duc sa citesc

aseara am adormit innaintea mariei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

Miha in ce cartier stai? azi n-am eu apa diloc diloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

hai ca schimb io cap

2 sec

poftiti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Baiiiiiiiii,am net de jumate de ora!!!
asa ca treceti-ma pe listuta am ca ma revenit!numa nu ma luati prea tare ca nu prea stiu cum o sa jonglez cu timpul sa ajung cat mai des pe net si oricum imi va fi foarte greu sa tin pasul cu voi!
ma bucur sa va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna la sexoasele DC
Danelutza ideea ! Am s-o incerc , data viitoare ! E drept ca nu m-am gandit niciodata la versiunea asta ! E cam "barbar" dar cred ca merita efortul ! Voi incerca sa vad din curiozitate ce va iesi ! M-ai facut sa rad cu lacrimi cand mi-ai spus ca vei face asa cu kk fetitei tale saracuta de ea "niuuuuuu-niuuuuuu" cand vede kk hm ? Ce dulce-i Te ca-mi esti draga , mereu ma bagi in zama , chiar daca nu vin prea des pe la voi ! Defapt sa va spun un secret...toate-mi sunteti dragi ptr ca sunteti simpatice si ciripiti mult de nu va poate ajunge omu' din urma...dar nu-i bai , va fugarim noi cum putem , nu ?
Liana , ai grija de burtica , vad ca ai cam inceput cu bantuiala pe net in loc sa stai linistita-n patucul caldut , viu si io cu , ha ha ha mi-a venit si mie randu' (glumezesc , stii tu )
Ciao la fete cucuiete si un weeeeeek-eeeeen cat mai formidabil va doresc si -ici cu duiumul !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput