Casnicutze sexy (103)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pt Stefpe care o iube mult...si pt ca nu mai pot sa ajung maine la ea..sa intre aci ca gaseste surpriza
si tu georgicooo nu mai bocii asa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

georgi fata ta mi-e draga un p[ic in plus. e nascuta in aceeasi zi cu o vara de-a mea pe care o iubesc tare mult, practic am crescut-o. mai na un si nu mai plange, razi, ca e un moment frumos din viata ei.o sa-ti placa la varsta asta. am doi nepotei de 3 ani si is mortalisimi cu replicile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Da mai fetelor...asa-i.Plang de fericire cred.poate si din cauza ca nu-i aici...In fine.Sa-ti traiasca si vara si nepoteii.
Cat despre perioada asta...chiar ca-i minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

fete sexoase eu va las, ma duc la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! Stefaniasa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viatza
georgi te va doresc petrecere frumoasa
sper ca ti-a iesit tortuletzul si prajiturelele.
eu azi am facut o prajiturica cu mere, blat de pandispan, mere rase si stafide, frisca si deasupra am pus niste nuca sfaramata...a iesit o nebunie si le-a placut si piticilor.
fetele aveti un ritm...de trebuie sa fug dupa voi sa va prind din urma...dar imi intru eu in ritm
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Stefania!

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

La multi ani Stefania!

Jorji sa-ti traiasca fata,sa va aduca numai bucurii si peste toate sa fie sanatoasa.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

simo,somn usor .

mona,pai sa faci bine sa ne tii ritmul
glumesc.nu-i bai daca nu ai timp sa citesti romanele noastre pline de bla-bla-blauri.important este sa dai cate un semn de viata.

dana,mai si eu am spus ca 8 pahare de apa e cam mult.Eu am inceput cu un pahar de copii maine sunt la a 3-a zi
o sa-ti spun daca am vointa(de fapt daca pot) sa ajung la 8 pahare de apa dimineata.Cel mai rau este ca eu cum ma scol cum ma infig in filtru de cafea nici decum in paharul cu apa
Dar incerc.2 kg daca as da jos as fi superrrr incantata.
Maine vine colegul acasa si-l pun sa-mi urce iarasi bicicleta sus.Impiedicandu-ma de ea prin casa poate ma urc pe dans si pedalez acolo 5 min ca nu strica zic eu.asa-i banana?
Bey dar chiar asa?!Unde-i Banana?

olga,esti epuizata gagica? nu ai putere sa ne spui nimic?

Mergi la inceput

stati ca mi-am adus aminte cu ziua de St.Valentin.
cum adica ma intrebati de ce dau cadouri la profe?
In Ro ce sarbatoreste de ziua asta? Pe cand eram noi in tzara nu se auzise de asa ceva
Aici de Sf.Valentin nu e musai sa sarbatoresti doar cu amorezul.NU.Copii fac cadouri la mame,profe,educatoare fiecare ce are.Ziua asta de Sf.Valentin este un simbol al dragostei dar nu deaia
Adica fimea daca vine cu bomboane acasa sa inteleg ca vreun coleg i-a pus gand rau?
pe 14 copii(si nu numai) se imbraca in rosu,se mananca bomboane in forma de inimioare la greu,se fac mici cadouri,etc
Maia de exemplu vineri are party-ul pt ziua asta.Mamicile care vor prepara prajituri cu tema inimioare si le vor duce la scoala pt a fi vandute la pretzuri modice copiilor.Banii adunati se strang pt party-ul de la sfarsitul anului.Eu una fac coliere din cereale.Nu ma bag la prajituri ca e complicata treaba.Nu ai voie unt,nu ai voie aluna,nu nuca,nu pana mea ca is alergii la greu asa ca stau cumintica ca sa nu-mi fac probleme singura cu mana mea.Cerealele sunt sfinte si scap repede.Dar maine vine colegul si sa vezi sirag de margaritare ce-l pun sa presteze pt fisa

pup.sper ca am fost coerenta nu de alta dar in timp ce va scriu vizionez si telenovela mea preferata

somn pufos.
pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Am ajuns aseara tarziu pe la 22, microbuzul a avut o defectiune...aveam picioarele umflate butoi...imi era frig rau de tot, abia mi-a trecut dupa ce am luat niste aspirina, cred ca si de nervi imi era frig.Nu am reusit ieri sa intru unde am vrut.Am scris la subiectul lui Dan discutia sotului meu cu reportera de la ziar.Mie totusi ceva imi spune ca despre Dan este vorba, sau poate e doar dorinta mea de a reusi...dar totusi sunt ceva date care corespund...caci merg pe logica!M-am odihnit bine si sunt gata sa reiau lupta!Picioarele mai sunt umflate putin dar o sa iau o pastiluta si o sa scap de lichidele care le acumulez cand nu am unde sa le dau afara...caci asa am patit ieri,nu era toaleta unde a oprit soferul sa remedieze defectiunea...
Am facut cafeluta!Va astept cu cafeluta fierbinte!
Cat am avut sa astept am gasit ce sa fac, am fost la Manastirea Casin si m-am rugat!A trecut timpul de nici nu am simtit cum treceau orele!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput