Casnicutze sexy (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

vreau si eu un ceai de fructe cu lamaie, ca-s bolnavioara

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

simo sanatate multa,si ai grija de tine.stii ca nu prea poti sa iei nimic?

camii te-ai plimbat azi,sa porti sanatoasa cizmele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mmiha - o sa incerc si eu sa fac maine ca am ingredientele...mi-ai facut pofta!
simo - ce ai patit?????
cami - baga si tu ceva la inaintare, nu de alta, dar sa te tina cizmele! sa le porti sanatoasa!
pup fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

am racit
stiu ca nu pot sa iau nik...de dimineata ii dau cu ceai de fructe cu lamaie. macar bine ca nu e mai rau.

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

simo si eu am racit cand eram insarcinata in 6 luni parca,dar eram cobza,mi-a dat dr un spray nazal si bucal,era un antibotic local,dar eram racita rau,ragusisem de nici nu mai puteam vorbi...

sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

am fost duminica cu fetele in oras. si pentru ca era un bar in care se fuma m-au lasat mai pe langa aerul conditionat. si pe langa ca pizza a fost rece si fara gust, conversatia jalnica, m-a mai si durut burta toata nopatea si acum am mai si racit

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Gabi...iese delicios...si figurinele pe care le pui deasupra se umfla si arata super
pe mine ma ajutat Maria...era tare mandra

reteta originala era cu foietaj facut de tine...da nu m-am putut incumeta intr-o asa mare problema.......de ce?
daca exista la magazin

Fetele Morandi sa retras si el in semn de recunostinta
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=172328

Da' cica baietii lui CRBL au facut o petitie pe net sa adune semnaturi pt Manoliu si sa fie acceptata melodia in finala
Mie mi-a placut
Mare pacat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Va noapte buna fug la dus si apoi nani,copii mei ca niciodata dorm de la 10 fara ceva,sper sa la tina D-zeu naravul,ca tare-i bine cand se culca devreme.

Olga ma bucur ca Tony e mult mai bine si tie sanatate multa si fii zgarcita de data asta sau da-mi mie raceala.

Mergi la inceput

ma duc sa-mi aranjez retetele in WORD...offf, ca nu stiu de care sa ma apuc

Miha...scuze pt mess......Maria e de vina, si succes pentru Teodora, tinem pumnii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

bagati un ochi la stelute...se pare ca iar suntem "mediocre" pentru una dintre cele care ne citesc

Mergi la inceput

ia uitati ce am gasit la LOCURI DE MUNCA

http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=7030

se poate/practica asa ceva in RO cu anunt pe net sau in ziar???
Doamne Dumnezeule...si se mai ofera si bani

Mergi la inceput