K'NEX KNEXOSAURUS

K'NEX KNEXOSAURUS | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Draga Buburuza, Te rog spune-mi si mie KNEX KNEXOSAURUS -este cumva un fel de puzzle-adica poti construi un dinosaur din piesele lui-ca taaare mare nevoie as avea de asa ceva si nu gasesc pe nicaieri. Avem un atelier se numeste Jurassic Park, in care ingropam bucati (piese) dintr-un dinosaur in nisip, iar copii-ca niste arheologi adevarati trebuie sa le gaseasca, sa le curete si sa compuna dinosaur-ul la loc. Excelent ar fi bucati dintr-un schelet de dino, dar si KNEX KNEXOSAURUS ar fi o varianta super in caz ca se demonteaza si monteaza.Multumesc mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

O sa incerc sa gasesc mai multe informatii si imediat ce le voi avea o sa le public pe site si aici - s-ar putea sa dureze o zi-doua pana le obtin :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coocks spune:

buna buggy,

am gasin din intamplare, postul dvs in care cereati informatii despre KNEXOSAURUS de la KNEX. Acum ceva timp, am cumparat de la un magazin online acest produs pentru a-l da cadou unui copil. Site-ul este www.reclama_mascata.ro. Este un fel de puzzle tip jucariile LEGO ce se poate construi.

O zi buna si sper ca te-am ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

buggy

Am reusit sa adun cateva informatii despre dinozaurul asta... sau k'NEXozaur:
Setul contine peste 250 piese, schema de constructie* si un motoras pe baza de baterii (2 baterii tip AA - nu sunt incluse in pachet) care face "dracia" sa se miste si sa mearga. Recomandat copiilor peste 8 ani. Informatiile le-am luat chiar de pe site-ul producatorului www.knex.com/building_toys/stompin_osaurus.php" target="_blank">K'NEX si tot acolo gasesti imagini si un filmulet.
_
* - in pachet exista si o schema suplimentara, pentru a construi (cu aceleasi piese) un alt model de dinozaur.

coocks

Bine-ai venit pe desprecopii.com, si bine-ai debutat pe forumul Magazinului virtual Buburuza, site partener al DC. Iti multumesc pentru informatii, dar te rog, citeste si Regulamentul forumului. mai ales punctul 6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Mi se pare super si o sa fac si eu o comanda. Multumesc tare mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput