Ce fel de muzica clasica ascultati?
Intrebare sondaj:Ce fel de muzica clasica ascultati?Din Muzica clasica ascultati:Sondaj propus de Sabina |
Din Muzica clasica ascultati:
Sondaj propus de Sabina
Intrebare sondaj:Ce fel de muzica clasica ascultati?Din Muzica clasica ascultati:Sondaj propus de Sabina |
Mey da de ce avem numa o alegere? Macar doua asa. Daca ascult Grieg sau Mahler sau Ravel pot gasi divina s-o Stabat Mater...sau asculta si variatiuni Gould.
S-apoi ascultatul si placutul unei piese nu-i ceva batut in cuie................. o interpretare buna iti poate schimba o parere. Poate sa te facasa descoperi ceva ce n-ai stiut sa vezi singurel cu CD-ul de acasa.
Idem cu AC ar trebui sa aleg pe ultimele 3, da' nu merge.
Intrebare pentru Florin : dar tehnic se poate face un mecanism de vot cu mai multe posibilitati ?
Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik
Mik, si eu as vrea...
initial, sondajul meu are 12 intyrebari, dintre care unele au 5 variante de raspuns, iar variantele sunt la randul lor delimitate in:f des, des, ocazional etc etc....
la asta asa era,clasica: f des, des etc etc
renascentista' f des, des etc etcetc.
dar tehnic n-a mers altfel decat asa cum se vede aici.
Sabina, raspuns...Eu ascult des corul acela de calugari cu muzica gregoriana cand conduc distante mari...super...mi se limpezesc creierii.
Bafta si sarcina usoara!
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
quote:
Originally posted by Victoria
Sabina, raspuns...Eu ascult des corul acela de calugari cu muzica gregoriana cand conduc distante mari...super...mi se limpezesc creierii.
Bafta si sarcina usoara!
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
Toata,e voie?
Cum n-am putut vota decat una,am ales cea mai aproape de mine,cea contemporana,pt. ca aia o lucrez.