gynevac va aparare si la noi!!!!!!

gynevac va aparare si la noi!!!!!! | Autor: miki-ki

Link direct la acest mesaj

FETELORRRRRRRRRRR VA APARE GYNEVAC IN ROMANIA !!!!!! SUPERRR TARE EU ABEA ASTEPT . CAM IN 2 SAPTAMANI VA APARE IN FARMACII.ASA ZIC ASTIA LA TV DAR ... CINE STIE CAT O DURA AVIZUL ALA DE LA MINISTERUL SANATATII CA DOAR TRAIM IN ROMANIA DIN PACATE.MULTA BAFTA FETELOR .PUPICISI SPOR LA BEBICI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Miki, scuza-mi ignorantza...dar ce inseamna gynevac? Ce este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Sunt si eu curioasa ! Despre ce este vb.??
Ce este gynevac???

PERLUTZA sufletzelul meu!

V A
copilutz'-> Mama diminutivelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

www.gynevac.hu/infoeng.html" target="_blank">http://www.gynevac.hu/infoeng.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Miki_ki: Pare a fi de mare folos!!!! Sa ne tii si pe noi la curent cu aparitia lui!!!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Sa va zic ce stiu eu despre gynevac ! E un vaccin care contine lactobacili si inca ceva...nu-mi amintesc , dar n-am uitat ca pe adresa pe care am intrat ( s-ar putea sa fie cea data de Sorina) scria ca e foare bine sa-l face persoanele care se pregatesc pt FIV, femeile si barbatii cu probleme de sterilitate. In Ungaria pretul unei cutii e de 4960 ft (cutia are 5 fiole).Daca imi aduc bine aminte e recomandat sa se faca 10 zile tratament cu acest vaccin.
Cand m-am dus la unguri, l-am intrebat pe dr daca trebuie sa luam gynevac si am ramas dezamagita cand mi-a zis ca e indicat doar pt persoanele cu un sistem imunitar scazut si ca nu-i vede eficienta in fiv sau alte probleme... Dar pe adresa eu citisem cu totul altceva !
Miki cand mai afli ceva , sa ne dai de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

curiozitate)))cat inseamna la noi 4960 ft?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

1ft = 137 rol, la sfarsitul anului trecut.
O sa il intreb pe medic cand voi merge la Szeged sa vad daca imi spune acelasi lucru ca si tie Ioana.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Hai sa va povestesc experienta mea cu gynevac-ul. Am nascut anul trecut in august in Arad si dupa nastere, m-am trezit cu o scurgere ciudata ce nu-mi mai trecea (desi inainte de nastere am avut PAP 1 si n-am avut scurgeri. Sigur am luat ceva din spital (bine ar fi sa fie numai atat!). Merg la medic in Szeged si fara nici o analiza de secretie imi da sa fac 5 injectii cu gynevac pentru scurgere, cica imi intareste imunitatea si organismul meu va lupta singur impotriva a ce am luat din spital si-mi cauzeaza scurgerile. L-am luat, pot sa spun ca prima injectie doare infiorator, iti paralizeaza piciorul de durere, si dupa cura de 5 injectii constat ca scurgerea e tot acolo, exact la fel ca la inceput. Imi fac din proprie initiativa analiza de secretie si vad ca am escherichia colli pentru care am luat augmentin ca sa scap. Gynevac-ul pentru mine a fost ca apa sfintita: nu mi-a facut nici rau dar nici nu m-a ajutat in vreun fel. Poate altii or fi mai norocosi ca mine...

Mergi la inceput