Nou stil de viata(126)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,dar mult ati scris:)
In primul rand multumesc pentru cuvintele frumoase,m-au lasat praf laudele astea!Sunteti tare dragutze

Ruxandra,eu am impresia ca la 73% conducem detasat si deja "vad" diploma pe frigider-stimulent pentru ambitieTu ce zici?
Dar ,nu zic hop,mai sunt doua saptamani si muuulte se pot schimba,mai ales cu atatea fete aici care au un scop comun-slabitul!

Eu sunt groaznic de racita,asa m-am trezit de dimineata,cu frisoane,dureri de spate,de cap,nasul nu mai zic,imi curg lacrimi si stranut...pana si carnea pe mine ma doare.M-a lovit rau vreun virus antipatic!

Va pup fetele,ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte si sa ma intind putin ca aproape plang de dureri

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mik,

ce zona frumoasa! Aproape de Elvetia si Italia...fericito.

Mamica Dulce, io nu ma vad deja cu diploma, mai sunt inca 2 saptamani de concurs si cu atatea fete ambitioase, cine stie...
Ai grija de tine cu raceala asta .

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Rosioarele, noi ce-am facut? Ca eu sunt cam si n-am retinut. Cine calculeaza si la noi procentele? Eu am slabit 1 kg.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io am zis ca dau raportul cu intarziere, deci daca nu e prea tarziu zic ca azi de dim. aveam 57.5 kg. sunt superzombi, azi dimineata m-am intors de la Bucuresti, cu trenul. Am petrecut 2 nopti pe tren, ce-i mult nu-i prea putzin . Am avut foarte putin timp liber, si putinul pe vcare l-am avut l-am profitat la maximum.

Tzuni, inchipuie-ti ca eram la window shopping in Mall-ul din Militari si fiumio m-o chemat acasa. Nu am rezistat, m-a facut prastie cu vocisoara lui... si m-am urcat pe tren, altfel mai stateam o noapte ... Am vazut Prestige ieri...iar la Un an bun ma duc maine sau poimaine, e ultima strigare la noi, Joia!

Sunt "zombi" asa ca merg la culcarica.

Va pe toate! Va tin pumnii la diete, spor la slabit si ambitie mare!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut fetele!

Ma scuzati ca am intarziat la raport..asa ca 91 kg aveam luni dimineatza.
Nu am citit nik din urma dar...dupa ce termin papa de pe foc...adica dupa 10.00 promit ca recuperez!!!

Va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

in seara fac o abatere!Sa-mi fie cu pacat,dar daca nu mananc si eu o bucatica de ananas mor de pofta! :( Sunt asa de amarata si racitaaaa

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna seara,
In primul rand felicitari pentru mobilizare si pentru rezultate portocalelor: Puskin, Inni, Anangel lexi si Mamica dulce!
Puskin m-ai facut sa . Nu am cum sa fiu un exemplu, poate doar cand reusesc sa ma mobilizez ... in rest sunt lenesa, foarte lenesa ...
Ancadragoman tocmai dorinta de a avea un bb ar trebui sa te mobilizeze! Eu ma chinui sa slabesc tocmai pentru a-mi mari sansele de reusita pentru bb; din acelasi motiv m-am lasat de fumat cu peste 5 ani in urma! Tot ce fac, fac pentru bb!
Delidana multa sanatate!
Mamica dulce esti o frumoasa, imi imaginez deja cum vei arata dupa ce vei slabi, iar Marc e un dulce, care seamana cu mamica lui!
Leeloo, Miag Felicitari pentru saptamana trecuta si haideti sa ne mobilizam mai tare saptamana asta!
oLo mobilizarea ... hai ca nu ai decat 1 kg!
Tzuni Si Tony face 6 ani si jumatate! Si e "virgin"!

Leeloo-oLo-zisaCami-Miag
Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele, vreau sa va multumesc c-ati votat sondajele alea;)
da acu am facut o smecherie mare de tot, am gasit un site unde le-am pus online asa cum imi doream eu sa apara si cum nu se poate pe DC, oare ati putea sa bagati un oki?

e in 3 sectiuni care trebuiesc completate toate, as fi pus totul data, dar nu m-a lasat structura site-ului.

http://www.opinionpower.com/Surveys/636045453.html

http://www.opinionpower.com/Surveys/826045456.html

http://www.opinionpower.com/Surveys/639045457.html

in rest, raportez ca azi am mancat cioco si halva:D, dar dupa 5 zile de abstinenta:)))

si mi-au placut f mult pozele de mamica dulce ,si la multi ani Lola!!
si pup bebelusii si pe voi va admir ca va tineti tare tare de treaba!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa urez la bolnavioare : sanatate !

( o mica paranteza : aici la mine bintuie gripa. Practic sunt vaccinata, dar nu stiu daca foloseste la ceva).

Va pup pe toate in grup.

Cele mai teribile : Tzuni, Dordia, Anca, Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Rosioarele, au slabit (ca eu am stagnat) sapt asta 5,6% se pune 7? Daca da avem 36%.

Rosioarelor, ce faceti?, ca am facut cam numai prostii saptamana asta. Noroc cu andreea si cookie, ca altfel... Olim, pt alea 500 g in plus. Mobilizarea!!

Sigrid trece-o cand ai timp si pe cookie cu 63,9, a slabit 400 g.

Tzuni la multi ani iubitei Lola sa fie sanatoasa si sa-i faci cat de curand un bb sa-i tina companie

Adriana, cum merge dieta?

Am fost azi la piscina - m-am nimerit singura, cu tot bazinul al meu... ce bine a mai fost. L-am inotat de cateva ori pe toate laturile, diagonalele... ca de, nu e in fiecare zi al meu:). Am facut si acum seara bici, abdomene -20, si cateva exercitii gen taebo si cu greutati. Am fost cuminte si cu papa.
Meniul de azi:
md: 1 mar
p: supa de rosii de la cantina
c: salata verde ridiki, 2 feli de cascaval 5% grasime si friptura de vita la gratar.
Maine as vrea sa tin post.
Aici a inceput acu vreo o ora sa ninga cu niste fulgi maaari, sper sa se depuna sa vada si Bia zapada

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput