Cineva din Dubai?
Raspunsuri - Pagina 3
speel spune:
Buna seara,cu scuzele de rigoare mai pun si eu o intrebare.Sotul meu pleaca in Dubai marti si as vrea sa stiu cum e vremea acum,eventual si prognoza pentru saptamina viitoare.Ca noi stim ca e cald si atit,dar cit de cald numai voi de acolo stiti.Ca sa nu care geci si altele si sa nu fie nevoie de ele.Oricum,am inteles ca seara e mai racoare,asa ca ceva subtire de tercot zic eu ca e de ajuns.In spinarea mea pica aranjatul valizei si alegerea garderobei,asa ca nu vreau sa dau gres.De asta am zis,mai bine sa intreb doamnele de acolo.Multumesc si eu pentru informatiile scrise,si noi vrem sa venim acolo,sotul vine in recunoastere deocamdata,daca-i place si ai convine,venim cu catel si purcel repejor.Va pup.
cornilia spune:
Speel,
Dimineatza erau 20 grade (cam racoare mi s-a parut mie) si dupa-amiaza ajunge cam 25, 26 de grade. Seara, intr-adevar, este mult mai rece (noi nu mai folosim AC-ul de 4 luni si, aseara chiar, nu am putut dormi cu fereastra deschisa, de frig.
Ieri au fost 15 grade dimineatza si cam 25 dupa amiaza.
Din experienta anului trecut, vremea rece a durat pana in aprilie.
Nu cred ca este nevoie sa-i pui sotului la pachet geci, dar niste sacouri ar fi indicate. Anunta-ne parerile sotului si daca impachetezi curand "catelul si purcelul"
Numai bine.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
speel spune:
Cornilia,multumim pentru promtitudinea raspunsului.Sa speram ca sejurul v-a fi placut si impresiile bune,desi sotul meu e destul de pretentios si nu pleaca de la un trai indoielnic,asa ca daca Dubaiul se prezinta si la fata locului asa sclipitor precum se mediatizeaza,atunci cu siguranta mutarea nu e nici o problema.Si noi avem un pitic mic,de 2 ani si jumatate,cu o luna mai mic decit puiuta ta,asa ca prieteni de joaca deja ne-am gasit.Te tin la curent cu noutatile,deocamdata abia si-a facut rezervarea la hotel in 23.
Acum urmeaza biletul de avion si gata.pupici.
cornilia spune:
Speel, sa va traiasca baietzelul! Baietelul tau va fi primul prieten roman al Mayei.
Tine-ne la curent.
Sa auzim numai de bine.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
speel spune:
Ce dragut!!!!!!!Baietelul roman e de fapt olandez,dar nu conteaza.Mami e romanca!Singura problemuta e ca tre sa-l invat romaneste ca nu stie decit sa numere in rom.Vorbeste insa tare mult si frumos in olandeza,germana si engleza.Oricum,limba copiilor e internationala,asa ca s-or intelege ei.Pupici de la noi!