Cineva din Dubai?
Raspunsuri - Pagina 2
carmen77 spune:
Iar eu .
Nu stiu unde mi-e capul azi, ca tot pun intrebari incomplete. Am uitat sa te intreb cum e cu permisul de munca. Trebuie sa ne gasim macar unul din noi job inca din Canada ca sa putem veni sau putem sa ajungem in Dubai (ca cetateni canadieni) si sa incepem cautarile la fata locului?
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
cornilia spune:
Buna Carmen,
Permisul de munca - puteti incepe cautarile de pe acum. Nu e musai sa vii cu serviciu, puteti veni in vizita si depune CV-uri. In momentul in care sunteti selectati, se incep procedurile pt employment visa si, cand e gata, sau firma plateste 1000 Dhs in plus si vi se preschimba visit visa in employment sau iesiti din tara (pt cateva ore) si va intoarceti cu noua visa.
Site-uri: bayt.com, nadia-me.com (mai caut si-ti mai zic....nu-mi vin in minte acum)
Concediul de maternitate - 45 de zile cu salariu integral si 100 zile fara plata (de curand am citit in ziar ca s-ar face 60 de zile cu 100%salary, dar nu sunt sigura ca s-a si implementat legea)
De scoala, iti spun din nou din auzite (poate cine are copiii la scoala deja, ma poate corecta) ca incepe la 5 ani - repet, nu sunt sigura daca 5 sau 4 ani.
Cand intentionati sa va relocati?
Cornelia si Maya (06.07.2004)
cornilia spune:
Carmen, uite mai multe site-uri: www.bacme.com, charterhouseme.ae, lobomanagement.com, IQ selection,...daca imi mai amintesc iti mai scriu.
Cornelia si Maya (06.07.2004)
carmen77 spune:
Multumesc de mii de ori pentru informatii. .
Noi intentionam sa plecam de aici cam intr-un an ... toamna viitoare sau la inceputul iernii canadiene. Mai avem de rezolvat cateva probleme pe aici, dupa care ... sper sa nu mai vad prea curand zapada si viscol. Pentru ziua de azi se anunta 45 de cm de zapada, ninge de le rupe afara. Zilele trecute temperatura medie a fost cam - 16 pana la - 18 + vantul care bate rau si se simtea cam ca la - 30 .... Mie mi se pare nasol ca suntem paralizati in casa 5-6 luni pe an, de aia doresc o clima calda sa pot sa ma misc din casa cand doresc eu .. plus sa vad soarele (aici iarna ... soarele mai rar il vezi si e cam deprimant). Sa nu mai vb de ziua lunga ... ca aici la ora 5.40 iarna e intuneric. Gata .. m-am plans destul, oricum hotararea e luata, de acu trebuie doar sa ne documentam temeinic si go for it
POZE NOI
valentinag spune:
Codruta,uite aici un site despre pista de ski din Dubai
http://www.skidubai.com/
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by carmen77
Mie mi se pare nasol ca suntem paralizati in casa 5-6 luni pe an, de aia doresc o clima calda sa pot sa ma misc din casa cand doresc eu .. plus sa vad soarele (aici iarna ... soarele mai rar il vezi si e cam deprimant).
Aici vei avea soare din plin si multa,multa caldura...in lunile de vara 47-52 de grade
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Cateva lucruri bine de stiut:
http://www.gulfnews.com/uae/uaessentials/index.html
codruta_grg spune:
Valentina . Ma gandeam la ceva poze facute de cineva amator, ca altfel surprinde iarna acolo si mai ales pentru mine
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
carmen77 spune:
Luna, sunt constienta de temperaturile din Dubai, dar na, ai aer conditionat si in lunile de vara mai poti face o excursie in afara Dubaiului .. de aia intrebam de biletele de avion pentru Europa. Oricum, tragand linia, eu sunt o persoana care iubeste caldura, prefer sa mor de cald decat sa mor de frig ... asa ca sunt dispusa sa imi asum riscul. .
POZE NOI
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by carmen77
eu sunt o persoana care iubeste caldura, prefer sa mor de cald decat sa mor de frig ... .
si eu la fel