Va place Loredana Groza?

Va place Loredana Groza? | Autor: crisstamate

Link direct la acest mesaj

Buna
Nu sunt un mare fan al barfelor si cancanurilor si nici al muzicii romanesti. Insa cand dau ocazional de anumite personaje, nu ma pot abtine! Unul dintre ele este Loredana Groza. Tipa are o voce super, se lupta din rasputeri sa fie mereu in prima linie a "soubizului".
Bai nene, dar am vazut-o la nush' ce emisiune, la Protv desigur, unde facea pe sfata filofteia si pe pustoaica proaspata si dezmintea zvonurile potrivit carora si-ar fi facut operatii estetice. ASTA CAND SE VEDE FFF CLAR CA FATZA EI S-A SCHIMBAT! (in rau, daca e sa ma intrebati pe mine). Bai, dar oare cum or putea minti unii in asemenea hal? In plus, ce o fi asa injositor ca la o anumita varsta sa iti faci operatii estetice de nimeni nu vrea sa recunoasca?
V-am zis, nu am nimic cu talentul ei de cantareata, dimpotriva. Dar ma irita cand vad clar ca un om isi schimba de la o zi la alta buzele si nasul dar spune ca isi pastreaza tineretea si frumusetea (ma rog, mie personal mi se pare ca nu e nici pe departe atat de frumoasa precum se inchipuie) cu tratamente naturiste, etc.
Voi ce credeti? Sunt eu exagerata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93774

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Uite aici mai discutam despre Loredana.
Era la emisiunea Ce se intampla doctore? prezentata de Oana Cuzino.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstamate spune:

Merci
Am vazut abia dupa ce am postat primul subiect ca se mai discuta in alta parte. Scuze

Mergi la inceput