mamik noua

mamik noua | Autor: madybulancea

Link direct la acest mesaj

Buna dragi burtici si mamici,
ma numaesc madalina si citesc acest site de vreo luna de zile.sunt insarcinata in 27 de sapt si burtik a inceput sa creasca mai mare din zi in zi...primele 3 luni si ceva au fost groaznice...mi-a fost foarte rau si am fost tare ingrijorata pt ca nu mancam mai nimc si pt ca in aceeasi perioada ma casatoream :), dar de atunci bebe s-a mai cumintit...nu am putut deloc sa iau prenatale,nici acum nu pot...la 4-5 zile dupe ce iau mi se face rau si am incercat diverse...acum iau numai fier pt ca stiu ca este foarte important pt bebe si mi-am propus sa mai incerc si calciu!Bebe a aparut pe neasteptate...nu am decat 19 ani,iar sotul are 30,nu am fost f bucurosi cand am aflat vestea pt ca insemna sa renunt la facultate (abia intrasem),dar am hotarat sa il pastram (amandoi eram impotriva avorturilor)...si acum il iubim tare mult pe bebe...mai avem putin si vine pe lume si atunci sa vezi fericire pe noi! Parintii si surorile mele nu au fost de acor cu mine sa pastrez sarcina si din cauza asta am avut f multe probleme ,dar incet incet s-au obisnuit...noi ne-am casatorit in noiembrie,ne-am renovat si aprtamentul si acum stam linistiti in casuta noastra si il asteptam pe bebe!Sotul meu e innebunit dupa burtik mea si mereu vorbeste cu bebita,dar avem si noi o problema...suntem din braila si nu stim la ce medic mai bun sa mergem;pana acum am fost la d-na gradea dar nu suntem foarte multumiti nici acum nu a putut sa ne zica ce asteptam...dak stiti cumva va rog frumos sa ma anuntati!

Pe curand si aveti mare grija de voi!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Madalina de ce nu intri si tu in clubul mamicilor de martie-aprile ca inteleg ca pe la sfarsitul lui aprilie vei naste,noi te primim cu drag si in masura in care putem te vom sfatui ,stiu ca mai sunt fete din Braila in clubul nostru asa ca ele te pot sfatui in legatura cu doctorii.Despre vitamine eu stiu ca,calciu nu e recomandat in sarcina mai ales luat separat si e important sa-ti faci analizele si medicul sa hotarasca ce anume ai nevoie.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

madalina poti sa treci si pe la noi la mamici de mai-iunie...cam cand ar trebui sa nasti?oricum esti binevenita, fetele i-ti vor raspunde cu drag.in primul rand felicitari ptr sarcina.cat despre tratament , eu iau vitamine prenatale elevit, iau fier si calciu(sunt nevoita ptr ca am lipsa de calciu)...dar totusi cel mai bine poate sa stabileasca medicul tau de ce medicamente ai nevoie.iar cu medicul nu pot sa te ajut ptr ca nu sunt din Braila.i-ti doresc sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.

22+Riana Alessya
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chani852 spune:

buna madalina,
am citit mesajul tau, cautand fete din braila pe forum.noi deja avem 2 luni si jumatate si suntem fetita.de doctor ce sa-ti spun...eu am mers de la inceputul sarcinii si pana la nastere la dr coltofeanu.sarcina mea a decurs normal, fara probleme.chiar am fost la munca pana in ultima saptamana de sarcina.si am nascut normal, fara epidurala pt ca la noi la braila nu se face .dar a trecut acum.nu stiu ce sa-ti mai spun, dar daca mai ai alte intrebari sunt bucuroasa sa-ti raspund.in rest iti urez o sarcina cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Madalina, cum zice si Pauly poti sa treci pe la mamicile de mai-iunie. Sunt si gravidutze din Braila :)
Si eu sunt insarcinata tot in 27 de saptamani - si ar trebui sa nasc la sfarsitul lui mai :)

Anca 27+

poze
bebelusa

Mergi la inceput