** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 8
andradap spune:
Liviana ...
Tot ce stiu eu... este ca displazia in general se poate (dar nu e MUSAI!!!) transforma intr-o luxatie (o nepunere NORMALA in contact a oaselor sau a formatiunilor unei articulatii...)
Iar simfiza pubiana este o sincondroza (sinartroza cu suprafetele legate printr-o lama de cartilaj), care uneste oasele pubiene în partea anterioara
Fiind vorba de o displazie nu ma pot gandi decat ca unirea oaselor pubiene ar putea fi modificata in urma luxatiei care ar putea surveni si care ar fi precedata de aceasta displazie...
Nu stiu daca intelegi, dar ca si la DISPLAZIA LUXANTA DE SOLD... e acelasi lucru... Din cate displazii exista... doar cateva se adeveresc a fi LUXATII propriu-zise... Restul tin de particularitatea fiecaruia...
Deci, de-aia zic ca daca medicul ti-a zis sa porti blestematzia aia de centura... mai bine s-o porti...
PS: Sper ca nu te-am bagat mai rau in ceata
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 25+ cu Antonio
andradap spune:
Fetelor... am si eu o intrebare... o adevarata problema existentiala ...
Voi cum schimbati saptamanile din semnatura... Adik... de exemplu daca acum sunteti in timpul celei de-a 26- a saptamani... ce scrieti in semnatura???
Si stiti de ce va intreb asa??? Pt. ca am vazut ca unele fete care au DPN cu 2 zile inaintea mea... pun la semnatura 26+ deja... E cazul sa trec si eu asa???
Eu ma gandeam ca daca sambata au trecut 25 de saptamani de la UM... atunci inseamna ca acum am 25 + 2 zile... deci sa las la semnatura 25+
Desi, recunosc ca ma tenteaza sa pun sapt. 26 (bine, cel mai mult m-ar tenta sa fie deja 38 )... pentru ca de fapt am inceput-o de 2 zile
Voi cum calculati cand puneti in semnatura?
PS: uitasem... Si sotii vostri se mai joaca pe computer.. .sau doar al meu ca are doar 23 de ani... ??? Al meu m-a inebunit cu impuscaturile de la COUNTER STRIKE!!! Pe baietel am zis ca nu il las deloc la jocuri (cel putin nu din astea NEEDUCATIVE)... ca nu vreau sa ma inebuneasca amandoi de cap cu impuscaturile...
Andrada 25+ cu Antonio
Vali5 spune:
andradap, eu am implinit duminica 27 saptamani si scriu la semnatura 27+, adica 27 saptamani incheiate + cateva zile. Sper ca m-am exprimat cum trebuie
Valentina 27+
Poze
andradap spune:
Oooof... mersi, Vali5, deci trebuie sa las 25+... ca eu doar atat am implinit sambata
Dar tu cum de ai DPN doar cu o sapt. mai devreme decat mine... dar la saptamani... esti mai avansata cu 2??? Hmmm... or fi calculat astia gresit la mine DPN-ul???
Andrada 25+ cu Antonio
andradap spune:
Am elucidat misterul, Vali... sper sa nu-mi dai cu ceva in cap...
Uite.. calculeaza si tu AICI
Se pare ca tu ieri ai intrat in sapt. 27 si deci ai 26 de sapt. implinite si 1 zi...
He he he... super... deci pot si eu sa modific in semnatura... sa pun 26 +
Ooof... eu calculam prost... NU LUATI IN SEAMA ACEST MESAJ!!!
Andrada 25+ cu Antonio
Vali5 spune:
andradap, eu mi-am introdus datele pe un site si imi da mereu pe mail nr de saptamani. Si nr de saptamani de pe site-ul respectiv coincide cu cel calculat de dr si cu cel numarat de mine. Ca sa verific, am luat un calendar si am numarat saptamanile de la data ultimei menstruatii.
Valentina 27+
Poze
andradap spune:
Vali, mii de scuze... am descoperit si eu ca de fapt si eu am implinit 26 de sapt... si 2 zile... URAAAAAAAAAAAAAa.... Noroc cu tine!!!
Doamne dar ce batuta in cap sunt...
Mi-am schimbat si eu repede semnatura!!!
Andrada 26+ cu Antonio
michigan spune:
vai ce mamici harnice!!!!!!!!!!
abia ca reusesc sa citesc
sa mai scriu nici nu incape vorba
o sa am si eu un carucior albastru
desi eram ferm convinsa ca va fi fetita
ecograful zice nu
baietel
tati e foarte fericit
(si eu)
nu mai am rabdare
vreau sa se termine totul cu bine si sa-mi tin puiul in brate
pupici
Vali5 spune:
andradap, mai uita-te o data pe calculatorul care mi l-ai trimis.
La mine:
UM - 31/07/06
Pe 07/08/06 am implinit 1 saptamana
Pe 04/02/07 am implinit 27 saptamani
Deci am 27 saptamani implinite si am intrat in saptamana 28.
Cel putin, eu asa citesc acel calendar.
Valentina 27+
Poze