** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mihamora, ar fi fantastic dac-ai pune niste povesti pe mp3 Multumiri multe, multe, anticipat!

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna burtici,
am si eu o intrebare: va creste si voua burtica cu aprox. 1 cm pe saptamana? Eu acum am in "talie" 97 cm si se pare ca ultimele saptamani ( de cand am inceput sa ma masor) am crescut cu 1 cm/sapt. Am deja 9 kg luate in sarcina. Chiar nu inteleg cum unele dintre voi aveti doar 2-3 kg in plus. Probabil voi ajunge sa nu mai pot intra pe usa, dar asta e bb sa fie sanatos
Va pup pe toate

gabi

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, eu zic ca tocmai am intrat in 6 luni!
Elteka asa incerca si eu cu lamaia dar eu am gastrita si dau sigur in alta. Nu merge la mine lamaia pe stomacul gol. Eu sunt fff multumita si de greful rosu stors.
Nu reusesc sa invat nimic...............

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Salut, fetelor!

Am reusit si eu sa ajung la munca, intr-un final. Dupa ce ca ma simt cu rinichiul in pioneze, a trebuit sa alerg dupa catel, care a iesit din curte si nu mai vroia sa intre. Ufff, mi-am facut o mie de nervi!

Vad ca ati fost tare harnicute de ieri pana azi.
Multumesc, burticute, pentru urarile de sanatate! Dar mie mi-e deja teama sa nu ma apuce mai rau, ca nu stiu ce sa fac. L-am sunat azi pe dr meu, dar nu mi-a raspuns. Il mai sun la 3 ca sigur e la cabinet.

petit_ange si Sobi, felicitari pentru bebeii miscareti! Nu-i asa ca se simte tare frumos?

mary_lou, nu stiu prea multe despre sotii Lutescu. Sper sa fie un doctor asa cum trebuie. Sper sa treaca repede si usor procedura de cerclaj!

piticasigogosica, eu nu poftesc la vin, ci la bere. Asa as galgai o bere... Am mai baut eu, dar cate un paharel micut si luat cate o gurita, mai mancam, iar o gurita... adica exact cat sa nu inteleg mare lucru din berea aia.

dideip, imi pare rau pentru matusa ta!
Si nu am de ce sa ma supar ca ma intrebi unde lucrez (nu e secret ) - predau cursuri de initiere IT - sistem de operare, office si internet. De ce?

andradap, felicitari ca te-ai lasat de fumat! Si sotul meu s-a lasat cand am aflat ca sunt insarcinata. Avea el de gand de ceva timp, dar cred ca ii lipsea un impuls.
Ce groaznic sot are prietena ta! Eu nu as face avort pentru nimic in lume. Pai, vorba ta, daca nu o paraseste acum sigur o va face mai tarziu. Ce oribili sunt unii oameni!

Eu mi-am facut astazi paste cu lapte, nu aveam nici gris, nici orez. Si am pus peste un pic de scortisoara - yam! yam! a fost super bun!

ancamari, sper sa fie totul ok si sa nu ti se rupa membranele. Dar de ce astepti 3 saptamani pana sa vorbesti cu dr? Eu as zice sa il suni cat mai repede. Cat despre dr de la Giulesti... mie nu mi se pare normal ce ti-a zis. Un copil vine cand vrea Dumnezeu, nu cand vrem noi. Eu incercam sa raman insarcinata de aproape un an de zile si a venti cand deja incepusem sa imi fac griji ca nu pot ramane...

Motannel, eu nu am auzit ca nu ar fi bine sa folosim parfum. Si nu as renunta sa ma dau cu parfum... Poate doar daca mi-ar fi fost greata de la miros

lavini, bine ai venit printre noi!

kay, tinem pumnii pentur urmatoarele examene! Ce haioasa Sosonica ta - de pe acum il pocneste pe taticul ei

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dideip, sincere condoleante pt matusa ta. Si mie mi-a murit mamaia cu o luna inainte de se naste M. Eu insa am stat langa siciriul ei (nu e adevarata faza cu schimbarea culorii copilului), dar n-am avut putere sa vad cum o ingroapa...
Mica, si sotul meu a avut de curand pofta de gris cu gem de capsuni si si-a facut singur intr-o seara. Ce nu banuia el insa a fost faptul ca ulterior si eu si Matei i-am diminuat considerabil portia. Nici fideaua cu lapte a lui M nu-mi displace, asa ca o rog pe bona sa faca o portie dubla.
Andradap, eu zic ca cei de la Pizza hut se vor bucura sa aiba 20*2 burtici! M-ati zapacit cu atatea pofte, drept pt care va spun de acum ca eu o sa comand acolo si 1 BERE!
Sobi, la ce firma din Pipera lucrezi? Eu am lucrat vreo 4 ani la Softwin si n-as mai vrea sa lucrez in zona aia, chit ca sunt multe firme. E departe rau de casa.
Motannel, foloseste fara grija parfumul, acum cat mai poti. Dupa ce nasti iti vei lua adio de la el pt min 6 luni!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 22s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Liviana, de ce ne luam adio de la parfum dupa nastere?

Valentina 27+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mai arunc si eu cate un ochiut la mamicile de ianuarie-februarie si e atat de emotionant sa citesc povestile lor, incurajarile. Cateodata imi mai dau si lacrimile si mai sunt si la serviciu . Burticilor ne vine si noua randul!!!

Liviana tati care e plecat din tara a aflat de grisul cu lapte si a comandat si el unul pentru maine seara cand vine. Asa ca mai facem o portie maine.

Mica 25+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Si eu voi naste cu aproximatie pe 23 iunie 2007. Data ultimei menstruatii este 16 septembrie 2006. Se pare ca va fi baiat si e deja fotbalist consacrat!Ne gandim sa-i punem numele "David".
Sunt din Iasi si merg la dra dr Mihalceanu Elena-Maternitatea Cuza-Voda. La 22 de saptamani m-a chemat pentru morfologie fetala!
Numai bine pe mai departe tuturor!

Alina-Mirela 20+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Asta stiu si eu - ca cica nu suporta bebe parfumul...

Mai aud povesti ca in sfirsit dupa 4 luni, iese si familionul marit in vizita la prieteni. Tipa, super bucuroasa, se gateste, vede c-a si slabit, scapa de panatlonii cu burta ca-i vine bine si o tinuta mai de Doamne ajuta, il aranjeaza si pe ala micu' si merg in vizita. Cind colo, ala micu' urla ca un bezmetic, ea il leaga, ils cutira si nimic...Parca e posedat, se impinge dinspre ea, ca niciodata!!! Ce-o fi? Tipa se daduse cu parfum pnetru prima oara!

Booooooah, eu am de gind sa-l obisnuiesc incet, incet, si-am sa ma dau cu crema parfumata, la inceput putin, apoi tot mai mult...

La caldurile alea din vara, eu sa nu miros decit a...dus?? Acuma nu vreau sa zic, ca fetele astea deja mamici stiu clar mai bine, dar eu vreau sa incerc, asa ca la mine in lista de spital scrie si "crema mea cu parfum". Si machiaj!

Va spun eu dupa daca tine figura...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, pe perioada cat BB e alaptat (si nu numai-dar musai in primele luni de viata), trebuie sa ne pastram doar mirosul natural, caci BB e f sensibil si asa cum zicea Elteka, devine agitat si plange. Pur si simplu nu-si mai recunoaste mamica.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput