** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (24)
Raspunsuri - Pagina 25
ELTEKA spune:
23, Petit_ange
Saptamina viitoare ma duc iar la masurat anticorpi si la urmatorul control lunar fac vaccinul...Mie mi-e cam frica, sper sa nu declanseze contractii ca eu am niscai conferinte dupa 2 zile... Stii ceva despre asta?
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
IULIABRAILA spune:
salut fetele !
eu am avut o noapte agitata, de la 12 la 1 m-a durut tare burta. am baut inainte un pahar de lapte rece, pentru ca aveam arsuri puternice si am mai vazut la voi ca ar trece cu asta, si dupa aceea...am crezut ca mor. m-au taiat toate alea, ca nu pot sa zic daca a fost o criza de colita sau contractii. si iesit afara, dar si dureri in spate jos....si parca bebe se dadea cu capul de toate alea, parca vroia sa iasa...si stomacul meu care facea ca draku....in fine dupa un no-spa si stat la orizontala, a trecut. dimineata a reincercat sa ma ia, dupa ce am mers la toaleta, dar i-am mai tras un no-spa.
si am dormit tun pina la 11.
azi mi-e frica si sa ies pina afara si inapoi. cred ca voi sta cuminte, nu voi bea nici macar cafea.
sa fie de la lichide reci? ca am mai avut o problema de genul asta inainte de sarcina, de nu stia sotu ce sa cumpere de la farmacie...ca stomacu bietu nu m-a mai durut niciodata. atunci am luat ranitidina+ no-spa.
BIBI vad ca misca bine azi. mai in zona de jos, dar este prezenta. mie mi se pare ca mereu cind sint la calc, pe forum, se agita. cred ca va saluta si ea.
va pup, ne mai auzim,
IULIA
22+
MARIE FLOR
Florentina Roman spune:
Salutare!
Elteka, Petit ange, eu am crezut ca am Rh- la prima sarcina, din cauza unei greseli de laborator.Si la mine s-a pus problema vaccinului la 28 de spt, dar numai daca aveam anticorpi antiRh+, altfel nu! Si, cum nu aveam(normal, am Rh+,am descoperit la inceputul celei de a doua sarcini!)nu am mai facut vaccinul de 28 spt.Voi ati facut dozarea anticorpilor?
Eu am reusit sa racesc, cu toate fructele de kiwi pe care le mananc zilnic...Mai rau e ca am arsuri la stomac de la ceaiul cu miere si lamaie...
Fetele care v-ati vopsit parul, spuneti-mi si mie care este vopseaua fara amoniac, ce marca sa caut? Am intrebat intr-un magazin si se uita vanzatoarea la mine ca la un zombi...nu stiu daca din cauza ca vreau sa ma vopsesc cu burtica, sau nici ea habar n-avea...
24+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Florentina eu am facut dozarea anticorpilor pe la 16 saptamani si trebuie sa o mai fac pe la 28-30 saptamani. Eu am grupa 0 si sotul AB.
Mica
25+
Maya Alexandra
Poze
mihamora spune:
Buna fetelor!
Mary lou bafta multa astazi!
O sa pun cateva povesti mp3 pe email, ca aici nu stiu cum, sunt f frumoase, sper sa va placa.
Va pup pe toate 
24 + 
Florentina Roman spune:
Mica, stai fara grija, de obicei anticorpii cica apar mai rar la prima sarcina, de la a doua incolo ar fi posibilitatea mai mare.
Eu nu am facut la primul copil, si eu am grupa O si sotul A, doar copilul a facut un icter mai prelungit din cauza asta...
24+ si Tudor(5.07.2002)
cristalina spune:
Pauly, streptococul B se vede la cultura din secretie vaginala. Lama este examenul bacteriologic, eu stiu ca la cultura se pune si pe betisor...
Iuliabraila, sanatate! daca spui ca ai mai avut si inainte episoade din astea atunci de la lichidul rece trebuie sa fie.
(samburica o saluta pe BIBI...:)))
Mary_lou, bafta maxima la cerclaj!
Eu astept cu interes sa se termine luna a saptea...:)...am si eu un stres...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
poohy spune:
Si eu am grupa 0 si sotul A, si am facut prima dozare de anticorpi prin saptamana 11-12 si trebuie sa revin in 28 :)
Anca
24+ 
poze
bebelusa
poohy spune:
Am uitat sa va zic - azi noapte am avut un vis ciudat - se facea ca m-am trezit si disparuse burtica! Eram disperata, am cautat peste tot, si nici urma de bebe :((( Trageam de sot disperata sa il trezesc - ca a disparut bebe.
Si dupa aia m-am trezit si burtica era acolo si gagalicea dadea din picioruse...
Anca
24+ 
poze
bebelusa
ELTEKA spune:
Mie imi masoara anticorpii in fiecare luna, cica mama Rh- poate sa dezvolte oricind anticorpi impotriva bebel-ului, de asta se da un vaccin de siguranta in saptamina 28. Habar n-am, poate astia de aici vor sa previna...
Florentina, si tu ai racit??? Hai mai sa va mai zic o data cu lamaia.
Pepsi, cu dedicatie speciala pentru tine!
Cind se merge la supermarket, nu se uita sa se cumpere macar 3 lamai! Altfel, daca nu sint lamii in casa, va lasati pagubase, stiu de la mine...
In fiecare dimineata, se taie o lamaie in jumatatate (sau se foloseste jumatatea ramasa din ziua precedenta, tinuta in frigider). Se stoarce cu minuta sucul intr-un pahar sau cana (nu e nevoie sa murdarim storcatori etc). O sa iasa maxim un deget de suc. Peste el se pune apa plata si se bea imediat, primul lucru de dimineata. (Eu pina plecam la servici tot trageam din el).
Trebuie baut in fiecare zi, nu conteaza la ce ora ne trezim, ideea e sa fie primul in stomac.
Vreau sa va zic ca eu beau de vara trecuta. Si desi raceam cel putin de 4 ori zdravan pe sezon, n-am mai avut nimic de atunci!!! Ori aici in Tokyo sint mii de oameni, totul e tixit: metrou, strada, restaurant...Boaaaaaaah, se stranuta in draci in metrou, suflam unul pe celalalt! N-am nici o alta explicatie decit lamaia.
La mine nu mai ramine jumatate in frigider, ca sotulica dupa ce a tras deja 3 raceli nasoale de la inceputul iernii, s-a apucat si el de ea - mai ales cind a vazut ca dormeam unul linga celalat si eu tot nu am luat raceala, desi pina atunci luam mereu unul de la celalalt. Asta l-a convins de tot, asa ca acum el face "cocktail-ul" de dimineata!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea