Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
lizzy spune:
yagmur, ce zici de australia?
hai ca infiintam si o gradi ca ne caram cu puradeii nostri cu tot
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Laura13 spune:
asiza lui Denis sa se face reprede repedeb bine
plange
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
Yagmur spune:
ruxmax, sper sa se faca bine.. si sa nu ramana alergic.. eu sufar tare cu alergiile...dar cand creste sa incerci un homeopat.. pe mine m-au scapat (ptr 4 ani) de alergie... multa sanatate!
dianarus, sint de acord... cand plecam? pupam marc si ianis..
se vede ca luca e in vecini.. am timp de stat pe forum
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
asiza spune:
Tema zilei (a doua): Cu ce spalati copilul la baie: sapun (ce marca?), gel de dus????
Ingeras, pupici back de la Denis pentru Maya!!! ...Mersi pentru raspunsul cu masajul.
Yagmur, ramane Canada sau Uk...mai vedem...
Ruxmax, sa ma instiintezi si pe mine please cu ce-ti spune pediatra, ok?
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
asiza spune:
Ruxandra, cistografie=radiografie a vezicii urinare; cistografie mictionala=evidentierea prezentei sau nu a refluxului vezicoureteral.
Mi-e foarte teama si-mi plange sufletul pentru Denis, dar se pare ca nu avem ce face, trebuie sa trecem prin toate investigatiile necesare...sper doar sa treaca si sa nu se ajunga la chirurgie (care se face in jurul varstei de 2 ani).
Varsta Denis
desiree spune:
asiza, pana acum l-am spalat cu gel de dus NIVEA SI SANOSAN, dupa care l-am uns cu crema de la aceleasi firme !
le-a tolerat foarte bine pe amandoua !
desiree si bebe Octavian
pozici
ingeras26a spune:
fetelor...am tras o sperietura...nu in legatura cu bb, ea este bine!
Eu am un papagal cica vorbitor, deocamdata nu vorbeste, are vreo 2-3 ani, 2 de cand este la noi si m-am atasat ff mult de el, il cheama Geamel. Este tare destept, imita diverse, ziua sta liber iar seara se baga in colivie pe leagan sa doarma, a descoperit butoanele de la microunde si apasa pe ele etc. Se joaca cu monede, stia unde le puneam si le scotea de acolo si le imprastia prin toata casa. Mai no a descoperit cosul de gunoi, care este din ala cu capac care se da dintr-o parte in alta si a inceput sa fure din el cand era deschis samburi de visina de la compot, cotor de mar (ii dau fructe si legume si ii plac mult), ardei gras. Gunoi nu fura...iar azi am lasat cosul inchis, ca nu-l las sa umble in el, va imaginati si am iesit afara cu bb 3 ore, apoi am venit acasa si i-am dat sapape, am stat cu ea in camera, am dansat etc si m-am dus pana la bucatarie (acolo e Geamel) si nu l-am mai vazut pe nicaieri, plus ca el face mult zgomot (pe bb nu o deranjeaza, cred ca s-a obisnuit din timpul sarcinii cu sunetele scoase de el, numai asa imi pot explica, pt ca scoate sunete puternice si ascutite...)...si ma uit dupa papagal si ... ia-l de unde nu-i. Ma uit si in cosul de gunoi, m-am gandit ca fiind noua lui indeletnicire, poate a fost curios...si era in cos, intr-o parte, pe o pungutza, cu ochii deschisi. M-am speriat atat de tare, am crezut ca a murit si am intins mana sa-l iau, dar a zburat si a inceput sa tipe :)) blegul....am scos cosul din bucatarie si l-am rugat pe sotzul meu sa ia altul, in care sa nu poata intra...offf
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
lizzy spune:
felicitari si sanatate celor care au mai adaugat o luna la palmares, si celor care au petrecut w-end-ul asta la botez. noi o lasam pe aprilie, ma serbez si eu de botezul lui.
dolores, yagmur, super dragutzi pe slide! bey, numai baietzi frumosi pe topicul nostru... au maaare noroc frumoasele bebeluse, au de unde alege...
intrebare: cum va jucati cu bb-ii de decembrie, astia mai mici din gasca? cei de noiembrie sunt deja versati...
fatima, ati fost la dr pt firisoarele alea de sange din kk? speram sa fie bine.
veronici, impresionanta povestea nasterii. sunteti o familie greu incercata. dar sti, se spune ca Dumnezeu ii da numai celui ce poate duce. e un pic cinica vorba asta, dar e un sambure de adevar acolo... ce nu te doboara te face mai puternic. si voi sunteti acum mai puternici. si trebuie sa va bucurati de ceea ce aveti. sanatate multa va dorim.
si foarte bine ca ii pui la punct pe cei ca soacra ta, cum adica e "un copil cu probleme"?? ce, prematurii nu sunt si ei copii ca toti copiii?! greutatea se recupereaza, asta nu se numeste "problema".
asiza, curaj, suntem alaturi de tine, va fi ok, nu dispera, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine. incearca sa fii tare pt puiul mic. noi ne gandim la voi si ne rugam sa se rezolve de la sine.
cat despre bubitze, m-am uitat pe poze, exact asa are si marc in momentul de fata. noi am consultat un dermatoloaga, e una relativ tanara, sub 40 ani, scolita in noua generatie. nu mai am incredere in babele care in afara de hidrocortizon n-au mai auzit de altceva. totusi, chiar si asta mi-a dat sa-i dau cu elidel desi pe prospect scrie sub 2 ani. de fapt nu prea sunt medicamenete pt dermatite/alergii pt bebei sub 1 an. iti recomand sa consulti un alergolo si un dermatolog si abia apoi sa decizi cum sa actionezi. bunul simt si intuitia de mama au un rol important. decide si in functie de ce simti tu. oricum, alergia se face la ceva anume, cam devreme sa faca denis alergie, la ce s-o faca? si o zice asa dupa ureche, la o simpla privire...
ingeras, multumim!
dolores, cum spuneai ca se numeste crema pe care ai folosit-o la bubitze? este pt hidratarea pielii sau e medicament?
dandusa, multumim de intrebare
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
quote:
Originally posted by asiza
Tema zilei (a doua): Cu ce spalati copilul la baie: sapun (ce marca?), gel de dus????
Varsta Denis
pana acum nivea, sampon+gel de dus si ulei dupa baie. dar cred ca schimb pe gama avene - scumpa dar indicata la pielea sensibila si uscata (e recomandata in dermatite).
Pozele noastre
Laura13 spune:
Tema zilei (a doua): Cu ce spalati copilul la baie: sapun (ce marca?), gel de dus??? cu nivea "din cap pana in picioare" si ulei tot de la nivea!
intrebare: cum va jucati cu bb-ii de decembrie, astia mai mici din gasca? cei de noiembrie sunt deja versati... chiar si pt bb-ii de noiembrie as vrea sa aflu si eu!
dianarus ma bucur ca totul e ok cu ianis!! cat despre faptul ca nu mai poti.... cred ca toata lumea te crede, eu le admir tare mult pe mamicile cu doi sau mai multi copii|!!. si pe voi restul va admir, dar un pic mai putin
acs si sraluca si tuturor bb-ilor ce mai adauga o lune de viata!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel