Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
salutari
? am facut puroi la unghia de la picior de la degetul mare!! habar n-am de la ce. cred ca de la un colt pe care nu am reusit sa il tau!! ce fac?? ca abia merg!!
scuze ca scriu asa pe scurt dar fug afara cu bebe. imi vine sa plang la gandul ca trebuie sa ma incalt
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
miraco spune:
Mai ,mai dar iar ati scris...in dimineata asta eram la zi...lasasem si eu calc deschis la pag 7...plec hranesc copilul, zic gata cand adoarme fug si le scriu fetelor...vin si vad...pag 10.Deci iar am de citit...dar gata nu mai raman de caruta.
Problema mea...cred ca bebica mea are diaree.Voi cum v-ati dat seama daca ati avut asa probleme? Eu ii dau si san si milupa (pai credeti ca am reusit sa mai revin la alaptatul exclusiv...de unde...Papa doar san noaptea pe la 3,4 si dim la 7,8 depinde...in rest are nevoie de completare...cum simte ca s-au inmuiat sanii nu-i mai vrea...deh...lenea, mai bine suge din bibe...si credeti-ma ca am incercat s-o linistesc...in ideea ca i-as da iar dupa o ora...n-am reusit...deci laurasau care aveti ganduri sa incercati biberonul...nu faceti greseala!Doamneeeeeee...hai ca inchid paranteza)
Revin la problema actuala...diareea...De aseara avem 4 pampersi cu kk moaleeeeeeee,zemos...de a trecut prin toate straturile de la pamp....s-a facut gelul ala de zici ca-i nisip acolo...nu stiu cum sa explic...dar parca inainte nu facea asa...Ei am sunat dr.de fam(si pediatra) si mi-a zis sa inlocuiesc lapticul (si san si bibe...adica urmatoarele mese0 cu apa de orez si cu supa de morcovi...Mai eu nu stiu ce sa zic...sa nu fac iar vreo prostie...Ca de la o criza de colici am ajuns la completare...Decivoi cum ati tratat...Merg dupa-amiaza si ii arat 2 pamp sa-i vada...dar voi ce parere aveti cu apa de orez si supa/piure de morcovi???Chinico citeam in urma si tu parca spuneai ca ai avut aceeasi problemuta...si dai milupa...vbeai cumva de formula aia speciala HN 25 cu lactoza? Astet raspunsurile voastre...ca tresa pape bebica in 2 ore cand s-o trezi...nu stiu ce sa-i dau...of........
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
dianocica spune:
miki fa la fel si cu linkul celalalt ca se lateste pagina
angi tu esti noua, aici au fost mari discutii despre cat de devreme sa incepi diversificarea. din toate fetele active doar doua au inceput. in principiu suntem foarte impotriva pana la 6 luni. poate citesti din urma daca ai timp
laura eu pun direct pe loc niste praf din capsula de ampicilina sau oxacilina. intelegi? sunt pe fuga.presari direct, eventual o picatura de apa sa nu zboare prafu'...
fug ca e in pauza de ragait
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
angi_m spune:
quote:
Originally posted by dianocica
angi tu esti noua, aici au fost mari discutii despre cat de devreme sa incepi diversificarea. din toate fetele active doar doua au inceput. in principiu suntem foarte impotriva pana la 6 luni. poate citesti din urma daca ai timp
diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
eu oricum trebuie sa ii diversific mancarea dupa 4 luni ca de la jumatea lui martie ma duc la servici
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3
saryta spune:
Salutare mamici.
Am vazut si eu pozicile - Raluca f frumoasa Adinuta mi-a placut mult rochitica ... este cea de 5 mil de la nanasei?
Dia1609 - Oana este o scumpica cum sta si se joaca in scaunel si ce multe poze ai pus ... la mine nu stiu ce se intampla ca nu ma mai lasa sa pun poze m-am chinuit o gramada si abia am reusit sa pun vreo 10.
Am reusit sa pun cateva poze de la petrecere poze petrecere
Pupici .
Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA
varsta Antonia
doradora spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dianocica, chris, trimis PM ... scuze pt intarziere, dar eu am ceva probl. cu PM-urile, le vad numai dupa cateva zile
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
am vazut, ti-am si raspuns, dar nu m-a dus capul sa iti trimit mail . de ce nu ii anunti pe moderatori de problema?
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dolores spune:
eu fac botezul in post
quote:
Originally posted by Dia1609
ziggy, ce e hidrasec?
chris, felicitari pt botez, frumoasa foc alexandra ... ce rochita frumoasa a avut
intrebare: se poate face botez in post?
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari
? am facut puroi la unghia de la picior de la degetul mare!! habar n-am de la ce. cred ca de la un colt pe care nu am reusit sa il tau!! ce fac?? ca abia merg!!
scuze ca scriu asa pe scurt dar fug afara cu bebe. imi vine sa plang la gandul ca trebuie sa ma incalt
Poze Daniel
1. mergi la dermatolog
2-daca nu ajungi, desi nu se recomanda, fa ce am facut si eu, la sfatul dr de fam, si anume incearca sa faci sa iasa porcaria de puroi.dar cel mai bine e tot sa ajungi la medic, sa nu faci panaritiu
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
dolores spune:
nu e cu reteta,e unguent,se gaseste la tub,in farmacii.nu e de tip cosmetci caci se da pe zona cu probleme intr-un strat subtire.tratament o saptamana
quote:
Originally posted by dianarus78
dolores, dermovate zici... e medicament cu reteta sau e de tip cosmetic pt pielea cu probleme, gen gama avene? scuze pt insistenta...
Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
dolores si David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Laura13 spune:
dianocica, chris asa am facut aseara am scos puroiul dar vad ca se tot face la loc! dermatolug..... de unde timp? adica cu cine il las pe bebe??
parca are senzor copilul asta. am avut de calcat lucrurile lui.... asa frumos a adormit singur, am terminat (mai aveam o paturica) ghici cine s-a trezit?? acu l-am lasat singurel in patut (de fapt cu suza) ca poate mai trage un pui de somn ca azi n-a dormit mai deloc. nu de alta dar vroiam sa va intreb cam cat dorm copii vostrii pe zi ca al meu doarmeeee (in unele zile)!!
n-am mai iesit afara ca a inceput sa ploua!
azi ma duc si eu la controlul de 6 sapt, de' n-au trecut decat 3 luni de cand am nascut
miraco eu zic sa ii dai tot laptic! parerea mea, tu faci cum simti ca e mai bine!
dia1609 eu am facut botezul in post! cica nu e bine sa faci petrecere dupa aia! asa se zica, dar eu am facut!
pupici
Poze Daniel