Cum arata Loredana Groza!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danig spune:

Incontestabil este talentata si mereu pe faza. Nu e nici frumoasa, nici urata, dar parerea mea e ca are atitudine si stie cum sa poarte anumite tinute pe care altele nici n-ar indrazni sa le priveasca. Nu cred ca e prea inteligenta, din cate am vazut eu pe la unele emisiuni, si de asemenea mi se pare un picut cam vulgara in limbaj. Dar, nimeni nu e perfect, deci, per total e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu mi-a placut niciodata, nici cand s-a lansat si cu atat mai putin acum...

Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Ingrid...poate nu canta genul tau de muzica, desi ...daca Loredana nu a abordat o gramada de genuri muzicale, atunci nu mai stiu cine altcineva.E drept, cum si danig spunea, o mai da cu batu-n balta, un picut mai vulgara in limbaj, dar asa e ea.Insa in ceea ce priveste muzica si vocea trebuie sa fii foarte nedrept sa nu recunosti ce este al Cezarului.Acum chiar cea mai buna voce din Romania(cum s-a spus ieri la DIVA a Duminicii in familie)nu e, dar printre cele mai bune...a intrat.
Poate sa-si faca Loredana orice OP estetic ca are o problema ce destul de greu poate fii rezolvata.O mai estompeaza prin machiaj, dar ea are ochii apropiati.Noroc ca sunt frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Daca stai sa te gandesti din trupa veche a anilor 80 ea e mai prezenta ca ceilalti au devenit istorie.Acum Urata,frumoasa ,grasa sau slaba cu sau fara silicoane macar mai stim ca exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Daca stai sa te gandesti din trupa veche a anilor 80 ea e mai prezenta ca ceilalti au devenit istorie.Acum Urata,frumoasa ,grasa sau slaba cu sau fara silicoane macar mai stim ca exista

Monica, ai uitat-o pe Ramona Badescu

Mergi la inceput