Cum arata Loredana Groza!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tocmai. I-a mai micsorat ca erau imensi.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by kjmami

mi se pare libidinoasa si proasta..ii urmaream emisiunile alea pe acasa...se dadea in spectacol, facea numai glume libidinoase. imi amintesc o emisiune cu..marius teicu parca...l-a calarit...i-a iesit sanu din rochie..bleah...ce scarbosenie..titamai femeia si face mizerii d;astea pe la televizor...ca artista n-am ce zice..are voce si se mentine in topuri desi e f greu...dar ca om si ca femeie...bleah bleah bleah

valeria
http://community.webshots.com/user/kjmami

Kjmami, m-ai facut sa rad !

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:

mi se pare libidinoasa si proasta..ii urmaream emisiunile alea pe acasa...se dadea in spectacol, facea numai glume libidinoase. imi amintesc o emisiune cu..marius teicu parca...l-a calarit...i-a iesit sanu din rochie..bleah...ce scarbosenie..titamai femeia si face mizerii d;astea pe la televizor...ca artista n-am ce zice..are voce si se mentine in topuri desi e f greu...dar ca om si ca femeie...bleah bleah bleah

valeria

Si altele! Daca ar sti publicul tot!.... Iar vocea, scuzoaiele mele, dar nu este nici pe departe superba. O ajuta, da, pe multe octave, dar e departe de o voce buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns may spune:

quote:

valeria

am vazut si eu citeva emisiuni si mi s-a parut la fel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Despre Loredana pot sa spun doar ca este ...libidinoasa.
Mi se pare ca e o femeie de 40 de ani care inca se crede de 16 ani , de aici si comportamentul si atitudinea ei . Vrea sa para ceva ce nu e , vrea sa socheze , sa vorbeasca lumea despre ea .

cateodata cand o vad imbracata raman uimita.
Operatii estetice daca si-a facut le-a facur degeaba , mai bine investea banii in niste lectii de bune maniere, nu se prea descurca cu aceea emisiune a sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am ezitat sa imi dau cu parerea vis-a vis de voce, dar vreau sa zic si eu asa...ca omul de pe strada si din fata radio-ului ca inca de cind cinta "Buna seara, iubito", mi se parea ca, cinta din git.Vocea ei, parca nu are amploare...

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Androix...crezusem ca datorita dietei suportate persoanei i-au incaput sanii intr-un BH mai mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

La cum arata,daca meargea la Eurovision cu Le-le-le-le(cati de le nu stiu exact)nu atunci ci anul trecut,le facea concurenta celor de la Lordi

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

Sa nu uit:e "grele"sa te mentii in top in Ro daca in fiecare zi Protvul iti "baga fortat"cate o melodie de 4-5ori si la fiecare emisiune de pe acelasi post apari cu cate o melodie-doua.
De ce Protvul n-a difuzat alte videoclipuri cu cantareti care au o voce mult mai buna?(ex.Nico,Alexandra Ungureanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

E, de ce?
pai Boncea ce pazeste?Gistele?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput