Ovulatie in ziua 27?

Ovulatie in ziua 27? | Autor: arghirmonica

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,va scriu si eu in numele unei prietene ,pentru ca eu nu stiu ce sa ii spun sau mai binezis nu m-am confruntat cu asa ceva.
Treaba e asa....ciclul de aproximativ 32, 33 zile .Contact neprotejat in izua 27 si menstruatie intarziata 3 zile fata de cele 33.A facut si teste de sarcina vreo 3 negative.
La mine de doua ori au fost testele de sarcina pozitive clar in contextul in care tot un ciclu de 33 dar perioada fertila de mijloc,sau asa am crezut intotdeauna.
Asa ca intreb si eu poate fi insarcinata si testele sa nu arate inca daca a avut ovulatia in ziua 27? Sau se poate ovulatie in ziua 27?Si inca o chestie e mamica de vreo 9 luni....Eu stiu ca se cam modifica..perioadele..
Daca aveti pareri despre asta va rog sa imi spuneti ca eu una nu am ce sa ii spun.
Multumim frumos,Monica si gasca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Salut,

Eu sunt o mamica de mai-iunie2007 si tot asa am ciclu cam la 31-32 de zile. Anul trecut am avut ultima menstruatie pe 6 august iar de la aceasta data pina pe 2 septembrie sotul meu a fost in delegatie asa ca nu aveam cum sa ramin insarcinata. La intoarcere bineinteles contact neprotejat pt ca stiam ca perioada e pe sfirsit si la o intirziere de o saptamina (stiam ca se mai poate si asa ceva fara sa fiu insarcinata) am luat un test de sarcina si a iesit negativ asa ca m-am linistit. Cind am vazut ca mai intirzie inca o saptamina am mai luat unu si acesta a iesit pozitiv. Asa ca eu zic ca e posibil sa ai ovulatie la 27 de zile si sa ramii insarcinata si cu toate astea sa mai ai si teste negative.

In cazul prietenei tale e un pic altfel pt ca ea mai are un copil de 9 luni, la mine e primul copil. eu zic sa mai faca un test mai tirziu ca sa se lamureasca exact.

Irinutza 25+ Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

arghirmonica sunt o viitoare mamica de iulie august 2007. Eu ultimul CM l-am avut in 6 septembrie. CM il aveam de 33 zile dar s-a intamplat cateodata sa-mi intarzie fara motiv. Teste de sarcina am inceput sa fac din 10 octombrie, tot negative. In 25 octombrie a iesit primul test pozitiv si in 30 la o ecografie intravaginala mi s-a confirmat sarcina in 5 saptamani. Deci e posibil...
Mioara 18+

Mergi la inceput