Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna fetelor
scuze pentru lipsa indelungata...multumesc pentru urari si sper sa revin cu vesti bune maine sseara
sanatate la bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Adriana am vorbit cu cunostinta mea de la agentia imobiliara si mi-a zis ca ei din pacate nu se ocupa de inchirieri, dar mi-a recomandat pe cineva de la agentia STARt, Intrebi de Narcis Cazacu si spui ca ti l-a recomandat o prietena de-a Marei.

Uite si un link:http://www.startimobiliare.ro/INCHIRIERI.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana pana la urma venitzi sa ne vizitatzi? Poate ne vedem undeva mai multe mamici...

Lora, Ianusca am si eu o rugaminte, daca se poate, bineintzeles: imi spunetzi si mie cam cat timp stau bonele cu copii si cat le datzi? Ma interesez si eu sa vad ce iese. Putetzi sa-mi datzi un mail.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!
Ianusca, multumesc, am luat legatura ce agentia Start, chiar azi am vorbit la tel. cu d-nul Cazacu. DIn pacate singurul apart. pe care il au e cel de la Laguna, si propriet. nu ne vrea, ca avem copul mic.
A ramas ca mai ma suna, daca apare ceva.

Oricum sotul e hotarat sa plecam maine la PN. EU nu prea mai am chef (desi eu am venit cu ideea), insa cu vremea asta urata ...

Vedem maine cum facem, sper sa va vedem si pe voi cumva, daca tot asjungem prin zona

noapte buna!
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
pe unde suteti toate! Va pregatiti de vizita noastra?
noi inca nu am plecat, ca pana am pregatit micul dejun, nu mai ajungeam sa vedem pana in 12 agentii imob.

Cred ca o sa plecam la pranz, sa doarma Lara in masina.

pe curand
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna seara. Ce vorbarete ati fost. Eu am ajuns aseara dar eram atat de obosita ca nu am mai deschis calculatorul. Azi am facut putina ordine ca am gasit dezastru si cate ceva de mancare pentru maine.

Va multumesc tuturor de urari acum, ca nu am apucat joi.
La Iasi a fost frmos dar destul de obositor ca totul s-a petrecut foarte repede. Am stat la Hotel Moldova si de abia am avut timp sa ma duc pana la Iulius Mall. Bineinteles ca doar am cascat gura ca erau niste preturi....

Cand am ajuns acasa Andrada mi-a dat un cadou: un inelus de argint cu inimioara cu pietricele albastre. Mi-a zis ca ea l-a ales. Iar sotul meu bani 'ca sa nu avem discutii', pe care bineinteles ca i-am facut praf astazi. Mi-am luat o fusta si o bluza.

Gata v-am lasat. Ma duc sa mai citesc cate cava. Fetele economiste ma puteti ajuta daca intru in ceata ?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Criss La multi ani cu bucurii si impliniri.Urarile mele vin cu intarziere dar iti doresc din suflet numai bine.Acum am vazut ce apropiate de varsta suntem.Spor la studiu si sigur ca te ajutam daca intampinii greutati.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

salut!

Am intrat sa va salut si sa va spun ca ieri m-am intalnit cu Adriana si cu Lora,de fapt a fost ceva pe fuga din partea mea,am stat doar vreo 25 de min si stiam ca ea se intalneste cu Lora la Cip Savin,asa ca m-am dus si eu pe fuga ,fara copii,ca trebuia sa plecam la Metro cu cineva si eram asteptata acasa.Sunt f simpatici si tinerei,Lara e o minune de copil si f iute,ma gandeam ca numai eu am copil asa de agitat insa nu sunt singura.Poate ne vom intalni si astazi,insa nu stiu sigur ca noi treb sa ajungem pana la tara.

Am plecat aseara in Metro pe la 18 si am venit pe la 22 ,bineinteles cu Ana dupa noi ca nu am avut cu cine sa o lasam(Paul ramasese cu o zi inainte la tara),am zis ca nu luam nimic dar banii tot s-au dus asta e...

Criss deci si la tine a fost cu bani,si la mine la fel,pe langa am mai primit o pijama,o fusta ,niste vase de bucatarie si multe floriMai am bani doar de blugi ca restul s-au dus pe copii,bineinteles ma gandesc ca daca mai aman,nici pe astia nu o sa-i mai am

La Iulius moll intotdeauna a fost scump,doamne,ce dor imi e de Iasi,dar mai ales de studentie..

Pisi ce mai zici?Ce mai face Matei?

Carmen ce-ai facut cu lucrarea??Asteptam vesti!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Aaaa am uitat sa va spun,aseara la Cip Savin era o onomastica,dar cred ca cel sarbatorit era mai mare7-8 ani,si erau mai multi parinti decat copii,si parinti nu tocmai tineri(eu parca asa am vazut),ce atmosfera de aiurea era....

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Salutare !

Aseara am fost la ziua nasei noastre si a fost super. Bineinteles ca atractia principala au fost cele 2 finutze: Casandra si Bianca(fata altui cuplu cununat de ei). Si acus vor mai avea o finutza.Ne-am distrat, am dansat dar am plecat pe la 21.30 pt ca fiimea deja dormea. S-a tot zbenguit ea pe acolo de la ora17.

Azi am stat acasa pana acum, dar vom iesi peste vro 2 ore.

Ana si Casandra

Mergi la inceput