Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, nu-ti face griji ca nu o sa-i auzi.
Noi am lasat-o pe Lara de la 7 luni singura in camera. Sotul a insistat, si era si cam inghesuit cu patul ei si al nostru.
M-am suparat pe el ca mi-a luat puiul de langa mine, si ma temeam ca n-o s-o aud, insa iti spun, o aud si cand se intoarce in pat si daca plange sunt in 2 secunde langa ea, chiar daca dormeam dusa. Noi, mamele cred ca avem simturi iesite din comun cand e vorba de bb nostri.
Sunt sigura ca si tu ii vei auzi. Sunt si dezavantaje. Uneori Lara scanceste in somn si eu sunt deja langa ea, insa ea doarme, deci m-am ridicat de pomana. Ca la orice lucru de fapt - are avantaje si dezavantaje.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana si eu am avut o tentativa acum cateva luni sa-i las singuri(cu Paul nu-i probl,el doarme dus),insa Ana mi se trezea si venea pas pas la noi in camera ,o luam in brate,o duceam inapoi si tot asa.S-au o auzeam ca scanceste si ma duceam pe jum adormita(fac si eu ca Laura)...aoleu ce nopti am avut....si am revenit pana la urma in pat cu ei

Dana

Mergi la inceput

Adriana mi-am intrebat si sotul,el zice de Troian la Ursulet,daca nu va descurcati maine iti dau nr de tel si ne suni.Revin ca s-a trezit fata

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, da, a zis si Dana, la Troian e fain. Sau, daca nu, la Belvedere, e un motel vis-a-vis de camping troian, langa scoala particulara, la ursuleti (asa se cheama zona). Sigur gasesti cazare, dar daca vrei iti dam nr. de tel.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

http://www.ambiance.ro/
http://www.antrec.ro/ro-2003-pensiune-pensiunea-smarandita-Neamt.html
Pensiunea Troian
Com Alexandru cel Bun
Tel : 241444

Pensiunea Smarandita
Loc. Viisoara
Tel : 241730

Pensiunea Ursulet
Str Petru Movila,nr.330
Tel : 261441

Pensiunea Ambiance
Str Petru Movila 200A
Tel : 231431

Hotel Belvedere
Com. Alexandru cel Bun
Tel : 261470

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, merci mult!
Am rezervat la pensiunea Virginia, e in apropiere de oras. Acum dupa ce am vorbit deja cu proprietara, mi s-a parut ca mai frumos e la Melania ... insa e penibil sa sun sa contramandez.
Oricum sper sa reusim sa ne vedem, daca tot stam asa aproape de Piatra.
Fetelor, stiu ca e cam din scurt, aveti insa timp sa ne intalnim? Sau are cineva chef de vizite, ca noi ne invitam singuri.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Totusi la Troian a patit-o sotul meu cu niste clienti,acum de curand,s-a dus sa ia masa acolo si sa-i si cazeze,au comandat mancare si cred ca au stat vreo ora.Au asteptat sa o aduca si le-au lasat-o acolo.Pai mi se pare absurd sa astepti o ora,bine le-a facut...asa-i ca-s rea??Pana la urma s-au dus la Hotel Central...tot in oras au ajuns.

Dana

Mergi la inceput

Haha...Dana, stiu cum e, am patit-o chiar noi la troian...ajungem, ne instalam la o masa, asteptam vreo jum. de ora, pana la urma se gaseste un chelner sa ne bage in seama...vine, aduce meniuri...pleaca...alte 10 min. asteptam sa revina...revine...ia comanda....asteptam vreun sfert de ora, revine...n-are nu-s ce bautura...alegem alte bauturi...pleaca...revine dupa 10 min. cu bauturile si cu replica: n-avem ciorba de burta! Zicem, pai bine, acum jum. de ora nu stiai ca n-aveti???? El, sec: nu. Noi: atunci comandam altceva si dam s-alegem! El: da, dar dureaza. Noi: si...cam cat dureaza? El: jum. de ora. Noi, rabdatori...bine, asteptam. Pleaca. Asteptam 35 de min....nimic. Ne ridicam si plecam. Ne-au vazut. N-a incercat nimeni sa ne opreasca. Atat. De atunci n-am mai calcat pe acolo.

Adriana, da, vrem sa ne vedem. Maine in apart. nou se da cu var, in asta vechi in care stam e mai rau decat la nebuni, covoare nu mai avem, le-am dus la curatat ieri, e dezastru, dar va asteptam cu placere. Mai ai nr. de tel.? Sau ne vedem la cip savin, la locul de joaca, daca nu.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Adriana ti-am dat pe mail nr meu de tel,si apucasem sa-ti si scriu cate ceva,nu am stiut ca ati facut deja rezervare....poate ne vedem

Dana

Mergi la inceput

Adriana, am gasit un apartament cu 3 camere mobilat de inchiriat, e al unui prieten al unei colege de-a mea, etc. etc. dar nu conteaza asta.
Te sun sa-ti dau nr. lui sau iti trimit mail.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput