Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, daca venim in PN nu vrem sa dormim in oras, ci undeva in afara, la o pensiune, Bicaz sau prin zona. Daca nu apar insa apart. nu cred ca venim. Sotul e deja stresat, ca nu gasim nimic, probabil piata mai proasta in perioada asta.
Ianusca , nu avem nimic impotriva agentiilor imob. Am scris emailuri si am sunat cam la vreo 7, doar una a raspusn, celalata nici nu s-au sinchisit sa scrie ceva (macar ca o sa se uite). Deci daca cunosti pe cineva, spune-mi cum pot legatura cu pers. resp.
Laura, 2 camere nu vrem, in nici un caz. Mutatul de colo colo, nu e o placere. Vrem camera separata pt. Lara, si nu vreau ca noi sa dormim in sufragerie. Plus ca daca e si mama la noi, chiar ca e imposibil. 3 camere cautam, am spus in anunt 4 sau 3 camere, insa agentiile nu au nici asa. Iar cele din ziare, sunt sau nemobilate (si noi vrem neaparat cu mobila, ca nu avem nimic si nu vrem sa cumparam) sau erau la parter (si la parter nu vrem). Deci, nimic pana acum.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Dana, te innoiesti, bravo, vreau si eu!!!

Lora, mami de Iustina

Ma inoiesc,ca doar a fost ziua mea si mai toti mi-au dat bani!!Dar nu m-am putut abtine sa nu iau si la copilasi ceva!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, cunosc, asa fac si eu, ii iau intai Iustinei si apoi mie, daca mai ramane ceva...

Adriana, sunt f. multe pensiuni frumoase spre Bicaz, poti sa cauti pe google dupa cazare neamt si gasesti. De ex., troian, belvedere, smarandita, ambiance etc.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Criss!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de toate lucrurile bune pe care ti le doresti!

Trag vizigotii de mine. Ma duc la joaca si revin mai tarziu. O zi buna!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

CRISS LA MULTI ANI !

Sa fii fericita, iubita si respectata si sper sa ajungi sa-ti indeplinesti toate dorintzele.

Esti nascuta in aceeasi zi cu nasa noastra de cununie.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ha...Ana, si Dana e nascuta in aceeasi zi cu nasul nostru de cununie!
Mai curata ceapa Casandra? Iustina iar a umplut casa aseara de coji!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora mica-i lumea... Casandra nu iarta nimic. Cum prinde ceapa sau usturoi il curatza de nu se mai poate...

Laura inca nu a spart. A crescut, dar mai are un pic si sparge - sper cat mai repede.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ce faceti, ati disparut? Ati plecat pe afara? La cumparaturi? Unde sunteti? Eu cu cine vorbesc? Adorm cu capul pe birou...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Noi suntem pe-aici.
Eu am fost la unica Billa din Iasi, unde azi am avut ghinion de aglomeratie mare. Am stat la casa mult. Intre timp mama a iesit cu Lara pe afara. E tare bine cu ajutor, nu stiu ce m-as face fara ea.
M-am uitat in internet o gramada dupa pensiuni si am gasit una Diana, la 12 km. de Bicaz inspre Durau.
Erau destule pensiuni, vile, hoteluri, insa nu stiu care o fi cea mai potrivita. La vila vroiau sa inchiriezi toata vila, la unele pensiuni nu aveau poze ... in fine, chiar am chef de o iesire, sper sa nu ploua in we., ca zilele astea a tot fost innorat.
Ana, Dana, ceva noutati prin ziare?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana, cauta vila Ecotur, spre Durau, in comuna Ceahlau, e f.f. fain acolo. Si in Durau e fain, la hotel Cascada.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput