Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana ma bucur,sa dea Dzeu ca totul sa fie bine!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna fetelor!!!
sanatate la copilutzi

in sfarsit si eu pe aici
din pacate cresa mai asteapta- am avut doar 2 numere
data viitoare sa speram sa fie minim cinci

azi am inceput bine saptamana
am primit bani la prima ora (v-am zis ca vand parfumele?)
si am mai avut si o comisie de licitatie- asta e platita- si am mai aflat ca am mari sanse sa trec pe urmatoarea treapta in aprilie- sefa cea mare m-a remarcat, iar sefu'- prietenul meu - se cam teme de ea si ma lasa in pace cat de cat....
sper sa fie bine- macar daca nu gasesc ceva mai bun sa promovez aici

bafta si voua !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Dana imi pare rau ca nu te-am felicita si eu.

Iti doresc sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai si ei de tine!
Sa vii vesela si fericita!
Sa fie mereu primavara in viata ta!
Sa fii iubita.
La multi ani!

Va salut pe toate.Am citit tot ce ati scris dar nu am avut timp pentru raspunsuri.Am invatat pe rupte si inca mai am!

Sanatate la copiluti!

Sunt pe receptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Eu matinala ca de obicei .
Am fost iar cu Andrada la dr. ca nu aveam liniste. Era si mai ragusita, o dureau si dintii, nu manca nimic... Dr. a zis ca trebuie sa am rabdare, ca la ce are ea in gat (si m-a chemat sa imi arate - m-am speriat , gatul era galben cu verde) trebuie putin timp ca tratamentul sa isi faca efectul. E prima data cand pateste asa ceva si nici nu stiu cum s-a capatat cu asta. Bine ca nu mai face febra... si doarme linistita, ca era tare agitata prin somn (cred ca de la febra) .

Voi ce mai faceti? Va-ti intalnit... ce frumos... si a fost mai relaxant ca data trecuta ?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am uitat ce era mai important
si

Si ca bonus o si un .

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

neata!

Criss multumesc de cafea,acum o savurez si eu! Andradei!!Ce discutii mey,ca a mea iar a atacat poporu' ,a avut ce a avut cu Bianca lui Laura!Si m-am simtit tare aiurea,deja ma gandesc cum o sa fie la gradi!!

Ianusca si multumesc frumos de urari!

Carmen sper sa obtii promovarea de care vorbesti!!

Sunt prea adormita,revin mai trz dar sper sa nu vb singura pe'acilea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lume!
Ma simt si eu un pic mai bine azi, cu toate ca nu mi-a trecut...
Din fericire, Iustina nu mai are aproape nimic, ii mai curge putin nasul doar.
Criss, multa sanatate Andradei! Multumim pt. cafeluta!
Ana, bravo, multa sanatate si felicitari! Acusi il si simti pe bebe! Ma bucur pentru tine, dar te si invidiez!
Dana, Laura, Ana, ce bine ca v-ati mai intalnit!
Ce ziceti, data viitoare nu vreti sa ne vedem la Happy Kids, pe Stefan cel Mare?
Pisicuta, Ionella, ce mai faceti? Ne vedem in martie?
Laura, ce nazbatii mai fac strumfii? Mi-e dor sa-i mai vad! Faceti pozeee!!!
Carmen, cand trebui8e sa prezinti lucrarea? Ce face Ares?
Ianusca, spor la invatat! Ian ce mai face? Tot asa bolfite apetisante are?
Mira, ai rezolvat cu gradinita?
Adriana, ce mai faceti? Ce face Lara? Cum e cu piciorul? Ati mai gasit vreun apartament?

Pupici la mamici si pitici!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Adriana am luat ieri ziarul si nu era nimic nou,doar cu 2 camere,complet mobilate ...erau vreo 2 oferte.

Lora ma bucur ca esti mai bine!Eu optez pt o intalnire fara bb

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Dana nu trebuie sa te simti prost. E doar o etapa prin care trece. Cred ca daca o sa continui sa-i spui ca nu e bine si sa o vada ca toti copii plang si fug de ea, o sa inceteze. Dar mai dureaza un pic. La gradinita cred ca o sa se corecteze. Sau o sa o pateasca si ea de la copii mai mari si o sa vada ca nu e bine. Oricum, o sa-i treaca. .
Vreau sa va spun ca dupa alergatura de la joaca, Bianca a dormit aproape 3 ore, iar Rares 3 ore jumate . Neintorsi! Asa ca ar trebui sa repetam figura.

Lora am facut poze ieri si o sa incerc sa le pun azi pe net. Ma bucur ca sunteti mai bine toti trei. Am si niste filmulete noi, sper sa apuc sa le pun si pe alea.

ianusca spor la invatat!

Ana ma bucur ca totul e bine. Tine-o asa!
Pe National Geografic a fost duminica seara un documentar super despre sarcinile multiple. Erau 3 cazuri: gemeni, tripleti si cvadrupleti. Cel mai impresionante insa sunt efectele speciale care arata exact dezvoltarea de la prima celula pana la 40 de saptamani, miscarile, actiunile fatului. Plus nasterea: una naturala si 2 cezariene, fara nici o cenzurare. Daca aveti ocazia sa il vedeti, nu-l ratati! Cu siguranta o sa fie multe reluari, la ore diferite.

Criss sanatate multa Andradei si rabdare va doresc la amandoua. Imi pare rau ca a patit-o asa de urat .

Ma duc sa imi fac cafea si las copii sa se bucure de un filmuletz Baby Einstein cat strang din casa. Azi s-au trezit la 9 fara 10 minute. Si au dormit f. bine asnoapte.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Hop si noi!
Lara e cu mama afara. Eu am facut un pic curatenie. Am incercat s-o adorm pe Lara, sperand ca pot sa dorm si eu lanaga ea, insa s-a trezit dupa 15 min. Asa ca am trimis-o afara, ca azi e mai insorit.
Eu sunt cam ametita, ieri am iesit cu sotul si colegi de serviciu la restaurant si am stat cam mult. Lara s-a trezit de vreo 3 ori in timp noptii, asa ca "bine" nu pot spune ca am dormit.
Lora, ma bucur ca Iustina e bine si ca tu te simti mai bine. Lara schiopateaza inca, insa mi se pare ca parca mai putin (sau m-am obisnuit eu deja cu ea). O sa mergem azi la ortoped, sper sa nu fie nimic grav, ca ieri m-a speriat o femeie cu operatie de rotula etc.
Dana, merci! Poate mai apare ceva. NU inteleg de ce sunt asa de putine oferte .
Am vorbit cu sotul si cred ca o sa dam si anunt in ziar. Trebuie sa scriu textul.
Ce face Ana ta? Loveste alti copii, ii impinge sau despre ce vorbeati ca s-a intamplat la ultima intalnire?
Ana, sanatate multa in continuare. La 20-22 sapt. se poate vedea ce este. Voi vreti sa stiti?
La voi au fost sotii la nastere, in sala adica?

Sanatate Andradei si tuturor!
spor la invatat Ianusca

Adriana si Lara

Mergi la inceput