Piatra Neamt - Perla Moldovei (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Ce harnicute sunteti, fetelor! Va invit la o cafea de dupa-amiaza, fiindca eu acum m-am intors acasa si savurez

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu ii imbrac sa-i scot afara. Mai merge cineva in parc?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Noi am stat mai mult pe afara. E taaareee frumos !

Dana imi pare rau, dar iti voi da eu un telefon pe mobil.

Adriana inca nimik nou sub soare.

Laura ufff ce rau imi pare cu postul asta. Nasol e ca nici noi nu am stiut din timp. Oricum, au mai trecut din greturi si sapt care vine va trebui sa merg la dr gineco. Merg la Ileana Ionescu. Cu ea am nascut-o si pe Casandra si a fost ok.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Se pare ca Andrada nu are oreion. Acum am venit de la dr. Petrovici. Mi-a dat antibiotic ca face febra intr-una si antitermice. Burtica si picioarele o dor de la febra. Nici nu stiu ce sa zic. Sper sa ii treaca mai repede.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

O, Doamne, Criss...atunci ce e? De ce o doare capul?Mititica, cred ca s-a saturat de mers la medici toata ziua... Un pupic si o floare de la noi pentru Andrada si insanatosire grabnica!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

SANATATE LA BEBEI!!!

in sfarsit si eu aici
mai fetelor...azi am fost sefa !!!!
a plecat sefa mare (Dir. Ec) si m-a lasat sefa
asa ca azi am alergat mai mult decat de obicei

Lucrarea e pentru master- Plan de imbunatatire a managementului institutiei X
ar fi trebuit sa fie gata de vreo 2 saptamani
sper ca luni trimit forma finala
sambata viitoare am dizertatia

nu uitati sa-mi tineti pumnii
fac cinste cu o cresa gratis- cu cafenea pt mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ia vezi, poate nu ai sa te tii de cuvant cu cinstea! Ca noi venim acolo si facem galerie, cu tot cu bebei! Hai, Carmen, hai, Carmen!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Carmen, Plan de imbunatatire a managementului ... pai ar trebuie sa scrii si de sefii incompetenti, ce trebuie inlaturati, de anagajatii ce trebuie stimulati, de premii etc.
Noi am stat azi 2 ore in parc. E asa de cald ... parca ar fi primavara, si azi erau in sf. o gramada de copii, a avut si Lara parteneri de joaca.

Lora, multa sanatate. Bea ceaiuri cu lamaie si odihneste-te!
Apart. e de la privat si costa 300 euro. Acum sa vedem daca e pe gustul nostru.

Ana, mai apare si maine ziar cu anunturi! Te superi daca te rog sa te uiti si maine, ca daca tot venim dupa-amiaza in Piatra, poate mai reusim sa vedem si altceva.

Sanatate tuturor si un weekend frumos!
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut gagici,deci azi ati umblat pe-afara !!

Adriana eu zic ca daca tot veniti in PN sa mergeti sa dati un anunt in ziar precum ca vreti sa inchiriati un apartam de 4 camere etc.Poate aveti sanse si asa.'Realitatea' mi se pare cotidianul cel mai complex de aici de la noi.Eu doar mi-am zis parerea.Eu maine nu am cum sa ma uit prin ziare,sa nu te superi,dupa-amiaza vom fi la tara.Sau mai este o agentie imobiliara,imediat pe stanga,dupa primul semafor cum intrii in oras,parca Terra se numeste,incercati si acolo.

Criss imi pare rau pt Andrada,am zis eu ca s-ar putea sa fie o forma de viroza,sanatate multa!!

Carmen vin si eu sa fac galerie

Lora azi am avut trebi cica am fost gospodina si ma dor picioarele de nu mai pot ,parca as fi mers nush cati km pe jos

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!
Dana gospodina, te pregatesti pt. maine?
Eu i-am zis sotului sa dam anunt, el a zis ca "nu". Nu stiu de ce. Mai rau e, ca am sunat asta seara la cel de 3 camere, de la Laguna si tipul a dat-o la intors, ca mai are si alte oferte din Piatra si nu vrea fam. cu copil, ca copiii sunt galagiosi si fac vecinii scandal bla bla bla.... Asa ca, sa vedem daca mai venim maine in Piatra.

Ana, poate te uiti tu maine, te rog. Poate avem noroc.

noapte buna linistita
Adriana si Lara

Mergi la inceput