cumparaturi Ungaria

cumparaturi Ungaria | Autor: Caterinuta

Link direct la acest mesaj

Cine imi poate spune ceva despre preturi si calitate? Eu as vrea sa cumpar pentru Maya (1 an si 5 luni), hainute, incaltaminte si jucarii Fisher Prince. Merita drumul pana acolo?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

eu stau in arad, asa ka merg la kumparaturi in ungaria. nu as putea spune ka ar fi mai ieftine jukariile, hainutele mi se par kiar mai skumpe dekat la noi. dar mult superioare ca si calitate,duk mai multe generatii de kopii. merita drumul, ka sa vezi lukruri kare la noi nu exista inka, iar akolo sunt banalitati, ex. ovule cu lactobacili vii pt noi,(eu iau si lada frigo cu mine) pt ka se tin in frigider, aspirator nazal pt bebe kare se ataseaza la aspiratorul de praf, e super util, nu traumatizeaza bebe, desi suna ingrozitor, hainute pt prematuri, tot felul de noutati ale unor game de produse ce se gasesc si la noi. cherry cola, sucul meu favorit la noi nu l-au scos, canada dry, branzika cu cioco...sa nu te duci flamanda, ca kumperi tot. cu kat mergi mai departe cu atat sunt mai ieftine produsele. nu opri la Mako, dute la szeged. din pecica-szeged, o ora buna. deasemeni daka nu vrei lukruri scumpe, dute la Cora sau Tesco, nu la Babahaz,Brendon sau Szeged Plaza. spor la cumparatruri !!!! si in caz ka nu ai pasaport vezi ka ai nevoie de buletin nou,tip carte nu e valabil cel veki....

Mergi la inceput