cu ce va vopsiti parul (blond) ?

cu ce va vopsiti parul (blond) ? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Nu stiu ce sa mai incerc! Inainte mergeam doar la salon dar nu mai dispun de atatea ore de stat acolo asa ca incerc acasa. Nu stiu insa ce sa folosesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Pentru rezultate bune si culoare de durata, fara sa isi piarda stralucirea, iti recomand Londa, nuantele de blond, de la 16 sau 17. L'Oreal e buna dar nu prea tine, se ia repede. Wella e OK, insa nu am folosit decat Wella Professional, deci nu stiu decat rezultatul de la salon. Depinde de cat de inchis este parul tau la culoare pentru ca sa iei oxidantul care trebuie.
Bafta,
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

L'oreal - sunt nuante superbe dar se "spala", devin mate dupa 1 -2 spalari - vorbesc de vopsitul "acasa"

Wella Professional - dar numai la coafor - ma fac cu ea de vreo 2 ani...

Oricum, blondul se cam "matuieste" si este greu de intretinut..mai ales daca nuanta "originala" e f. inchisa (saten inchis, negru)

Tin mai bine suvitele, combinate cu un blond "decent" (gama caramel, nisip, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flr spune:

de vrei un blond superb mergi la salon si din cele bune sa nu incerci mai ieftin ptr ca asa iese si parul tau eu ma decolorez de fiecare data si ma vopsesc cu aceeasi nuanta de ani de zile vopsea profesionala dar nu am nici o umbra de vei incerca tu singura slabe sanse sa fii o blonda fara cusur(la par draga mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Folosesc Garnier si sunt multumita.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Maadi

Si eu cand ma fac singura tot cu Garnier Belle Color si tine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by cait

quote:
Originally posted by Maadi

Maadi

Si eu cand ma fac singura tot cu Garnier Belle Color si tine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

si eu la fel... cu garnier belle color... depinde si ce culoare ai acum la par... eu oricum is saten deschis si prinde foarte bine direct cu ce e in cutie ma fac, nu mai ma decolorez inainte. problema e ca nu se mai gaseste belle color.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Eu sunt vopsita blond cenusiu deschis si deasemenea nu ma decolorez inainte, de fapt nu m-am decolorat niciodata (natural sunt satena. Cu Garnier e OK.
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

Eu ma vopsesc cu BESS 98, desi sunt satena imi prinde un blond deschis ,tine mult,nu se curge la spalat,este "the best"

Mergi la inceput