Asigurarea imobilului

Asigurarea imobilului | Autor: Kia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

M-ar interesa sa imi asigur apartamentul pentru evenimente de genul inundatie, cutremur, foc etc si as vrea sa imi recomandati o firma. Nu ma intereseaza cea mai ieftina sau cea mai scumpa ci ma intereseaza daca vreuna din voi a trebuit sa apeleze la o astfel de firma in urma unui eveniment si firma a fost serioasa (nu te-a plimbat luni de zile pe drumuri, nu ai aflat atunci ca valoare asigurata e mult mai mica decat ce credeai sau nu ai aflat atunci lucruri neasteptate).
Ma puteti ajuta?

PS Se pare ca anul asta o sa se dea legea cu obligativitatea asigurarii imobilelor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Eu mi-am facut asigurare la BCR Asigurari,nu am avut nici un eveniment din fericire, asa ca nu stiu sa-ti spun cat de seriosi sau birocrati sunt,dar voiam sa-ti spun neaparat sa-ti faci si asigurare pe bunuri,te costa putin in plus si este f important.Eu atunci nu am facut ,imagineaza-ti ,pentru ca mi-a fost lene sa completez formularul ala cu bunurile pe care voiam sa le asigur si cam la 2 luni mi-a spart casa .Nu iti spun ce au luat....cam tot ce trebuia sa asigur.Acum am facut ,dar nu prea am mai avut la ce.
Si daca stai sa te gandesti are logica,daca pateste casa ceva,probabil ca patesc si lucrurile.Zic eu....Stan Patitul

mihaela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Lucrez in domeniul auto, impicit cu asigurari auto. Cei mai seriosi mi s-au parut Omniasig. Avem si alte tipuri de asigurari si la firma si acasa... dar din fericire n-am avut nevoie de ele pana acum.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Noi avem o asigurare completa la Generali Asigurari. Nu am avut probleme, ina persoanele din anturajul nostru care sunt asigurati la ei si au avut probleme , au fost despagubitit conform contractului.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mama-mea a facut la Tiriac asigurare : apartamentul asigurat pt. 60.000E(putin , dar na ...) , bunurile din el 5000E , asigurare pt. pers. din casa , daca se intampla vreun accident cuiva care locuieste in apartament in intriorul apartamentului primeste 5000E , si asigurare in caz ca vecinii vor suferi ceva prejudicii , firma le plateste 1000E . Toate astea costa 230 de euro pe an , e platesc in 4 transe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

acelasi tip de asigurare il am si eu la omniasig
casa - 60.000
bunuri - 3500
rasp civila - 1200

144 euro pe an, platibili trimestrial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, mi se pare enorm de mari preturile la asigurari.
Noi am avut un apartament de 180.000 valoare si mobila de 20.000, incendiu, inundat vecini, 10000 de euro, inclusiv ca uitai cheia in casa sau iti pierdeai portmoneul, iti dadeau 300 de euro, bijuterii, 3000 si am platit 160 de euro.
Mi se pare enorm de mult cat platiti voi acasa

Mergi la inceput