Am ajuns in final si am facut si acel RMN mult-asteptat!
Numai ca a iesit OK din ce mi-a scris dr care l-a citit.
Dar eu am in continuare dureri in zona lombara, uneori dureri foarte mare dimineata la trezire.
Va intreb pe voi, e posibil ca dr ca mi-a citit cd cul RMN sa fi gresit sau fi omis ceva?
Nu ca as dori sa am ceva la spate, dar totusi ma pune mai tare pe jar durerile intense pe care le am de ani de zile?
Am cd-ul cu RMN, sa merg si la altcineva sa-l citeasca?
Ma poate ajuta cineva?
mami de Calin rasfatzat:)
Daca e lombosciatica fara sa fie hernie de disc nu prea ai ce face decat sa slabesti daca e cazul, sa faci gimnastica zilnic (program special), sa inveti sa te apleci, sa ridici (nu ai voie sa duci greutati mai mari de 1,5kg pe fiecare mana). Mama are lombosciatica, o doare cumplit spatele. Nu a ajuns sa-si faca RMN. Doctorul i-a recomandat cele de mai sus.
Pentru Bucuresti: stiti unde se face un RMN ieftin si bun?
Multumesc pentru raspuns!
Da, asta a fost diagnosticul intial: lombosciatica.
Ar trebui sa mai slabesc macar 4 kg, asa ca m-ai nimerit cu sfatul respectiv!
mami de Calin rasfatzat:)
Si eu am lombosciatica.Anul trecur in februarie am facut fizioterapie si tot anul m-am simtit foarte bine.Azi dimineata nu m-am putut ridica din pat.Am o durere in zona lombara ca de cutit.Azi ma programez la fizio.Este singura solutie.
Multa sanatate.
Eu nu am fost niciodata la dr. pt. un ctrl. si nu stiu ce am avut. Dupa ce am nascut, in spital m-am chinuit sa alapatez intr-o pozitie incorecta, si am plecat acasa cu dureri groaznice de spate. M-au tinut aproape un an, cand ma trezeam dimineata, cand spalam vase la bucatarie eram terminata, sa fac altceva nu peteam mai mult de 30 min..
Am luat comprimate efeverscente, de Calciu si Vit.C Sandoz, si vreau sa zic, ca acum nu ma mai doare deloc. Si in ziua cand luam un comprimat, simteam ca pot face orice. Durerile nu au mai aparut si mai i-au cateodata .