Prichindei martie - aprilie 2005 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
andrruzza spune:
Am uitat sa va povestesc. Zilele trecute m-am conversat cu Brien la telefon. E delicios Mi-a spus multe lucruri, n-am inteles eu chiar tot, dar am inteleg cate ceva. Mi-a cantat bate vantu si lalele, lalele Si ma striga costina, foarte clar!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
zuzunaki spune:
Multumesc muuult pt infodanuta,ligia,andrruzza!
haha,
si Bubu canta "lalele,lalele"are o tablita si vrea mereu sa-i desenez lalele.De aici am invatat si cantecul.Mai are o melodie preferata greceasca"Glyka,glyka" si toata ziua imi cere sa-i pun"ghica,ghica".E mortal,mai ales ca fredoneaza si de la radio...cantaret in toata regula!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
ariadnabr spune:
Iar intru scurt...la noi ninge
Asa ca....http://new.photos.yahoo.com/ariadnabr/album/576460762388829402
Intru mai tarziu sa va povestesc cum a fost
V-am pupat, sanatate si o zi buna!
Madalina si Sonia
ariadnabr spune:
Mi-a dat mitza mea pauza!! E ocupata cu desenatul asa ca am timp sa scriu si io doua vorbe
So...azi dimineata cand ne-am trezit, mami ne-a dus la geam si ne-a aratat zapada...ne-am luat cu mainile de cap (amandoua...asa ca babele...) si-am spus "auuuu, what did you do?" adica "aoleu, ce-ai facut???" (ce ai facut mami bineinteles ), am tinut-o asa dand din cap a nu...vreo cateva minute dupa care am intrebat "whats that?" -intrebarea noastra de toate zilele de copil curios
Apoi dupa ce am infofolit-o bine am deschis usa si prima reactie a fost "wow" apoi s-a dus direct in zapada, a ridicat capul sa vada de unde vine, cand i-a picat un fulg pe nasuc a inceput sa rada Nu a avut curaj sa atinga zapada pana nu am atins-o eu...ne-am jucat si-am facut urme, am cautat baltoace si-am lasat-o sa-si faca de cap in ele Normal ca nu am tinut-o mult afara si desi rosie in obrajori, tot am protestat cand a trebuit sa intram in casa
Pacat insa ca aici, pamantul fiind cald, zapada nu se va aseza ca lumea si se topeste deja daca e calcata...ah well...e mai bine decat
Va pupam cu drag!
Madalina si Sonia
oanamaria_luiza spune:
fetelor, multumesc din suflet pentru raspunsuri
Situatia s-a mai imbunatatit, adica am scapat de tipatul care ma ingrijorase pe mine, sper sa fi fost din cauza colicilor...dar somnul de noapte este foarte fragmentat, iubirea noastra este imensa (nu-i bine langa mine in pat ci doar pe pieptul si burta mea e fericit, imi amintesc Andira ,cand scriai depre Nati ca doarme lipita de tine, experimentez si eu acum; nu ca nu mi-ar place caci ador sa-l simt respirand, dar ziua sunt ca beata de somn).Mi-am amintit ca mai am vreo 2 cutii de baby calm ramase de la Rares, sa vad daca nu sunt expirate. Eu ii dau baby-fen, un produs pe baza de fenicul.
Am citit/vizionat nazbatiile si aventurile lui Vlad (Coco bafta multa la interviu! cum a fost?)si Soniei. Vazut si pe Benny, cate kg mai are? Eu pe Rares abia il mai pot ridica la cele 15 kg ale lui (nu ma plang, slava Domnului ca-i sanatos)
Daria, sanatate multa va dorim!Eu lui Rares i-am facut radiogarfie pulmonara pe la 6 luni si una la picior pe la 9 luni dar in sectii radiologice pentru copii, zic ei cu un radiatii mult mai b ine controlate si dozate.
Zuzu, bafta multa(legat de cv) si spor la diplome...
Simonela, cum e glezna Andradei? Speram ca a trecut deja. Tu esti bine? Ai facut eco?
A nins si la noi cu fulgi mari, frumosi, nu-mi venea sa cred. I-am aratat si lui Rares pe geam, aseara, era prea tarziu sa iesim afara si a inceput sa strige "poua". I-am explicat ca ninge si nu ploua dar se pare ca ninge inca nu a intrat in voc. Azi dimineata nu-l mai puteam desprinde din fata ferestrei unde s-a dus tinta, parca si-ar fi amintit...Acum deja se topeste, oricum e mare minune in Be zapada, bine ca a fost si atat...
gabrianah spune:
salut salut!
multumim frumos de urari!
mai intru si eu putin pe forum seara , pentru ca timpul imi e tot mai scurt !
dariaev imi pare rau sa aud de problema lui brien , daca e incurajare sa stii ca si eu am o forma de rahitism vitamino D- rezistenta, au incercat ai mei tot ce se putea pe vremea aia, tin minte ca imi dadeau mult ulei de peste si calciu efervescent.
oanamaria multumesc de PM, incerc sa te sun, nu am reusit pina acum, fiind tot plecata pe la medici.
ana
ligia13 spune:
gabrianah, bine ai revenit!
Mamica de 3 baieti in curand! wow!
Eu si Raducu (22.04.2005)
andrruzza spune:
Am incheiat 3 saptamani de cresa cu..o viroza, ushoara zic eu, a debutat aseara. Nu are muci, tuseste putin, n-a tusit in somn deloc, insa azi noapte facu' temperatura 39. Am venit dr. acum, l-a consultat. Antitermice, eurespal pentru tuse, miere cu lamaie. Si sper sa scapam repede!
gabrianah, va
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
cenia spune:
Salutare dragi mamici!
Coco: la examenul coproparazitologic cica trebuie sa iei din mai multe locuri ale scaunului pentru a iesi ceva si trebuie sa duci de 3 ori analiza.
cu serviciul nu trebuie sa te arunci cu capul inainte la job. acum nu mai este atit de greu cu angajarea ca acum 2 ani.
Danuta_t: da, e greu sa nu ai casa ta!!! am depus plicul la ANL, pt constructii de case prin ei, sa vedem ce iese la faza asta... cred ca o sa imi iasa ochii!!!
Ar fi bine sa predau sarcina igienizarii sotului meu dar cum vine doar cite 3 saptamini la 3 luni.....
Ligia: fimoza nu este egal cu circumcizia(asta se face la evrei din motive religioase si la americani de moft) la fimoza in RO se face decalotare: trage puternic de pielita in jos pina singereaza si face decalotare completa 100%, DACa e mai complicat se apeleaza la bisturiu si se taie putin ca sa largeasca cicumferinta de la capatul cucului. ai inteles ceva? se face si circumcizie la fimoza numai in cazuri extreme. si sotul meu facea confuzie intre decalotare si circumcizie: zicea ca trebuie sa il facem pe David evreu. numele il avea deja...
la intrebarea ta: nu am mai slabit, cei 31 de ani sunt de vina si la servici maninc pe apucate,doar sandvisuri ca mincarea calda e scumpa! la David era iritata in virf un pic rosie si se aduna smegma in interior pe care nu ma lasa sa o spal!
Andruzza: sanatate multa si sper sa fie bine. cel mai bine, chiar daca se dezvata de cresa, e sa faca repaos acasa, ca eu nu avut cu cine sa il las si nu a avut timp mititelu sa se refaca complet si o luam de la capat din nou.
Eu ramin fara bona cum s-ar zice si din nou turbez. orice buna dispozitie cu anumite persoane din casa nu o pt aborda sub nici o forma!
Daria: nu ar fi mai bine injectabil, pt rinichi, decit buvabil acest D3?
la lac
niste poze
coco spune:
Andruzza- usor cu o pensa zici?!Inseamna ca era mai simplu la voi. A fost o manevra urata si dureroasa.
Cenia-m-ai bagat in ceata: pai la mine credeam ca e cam tot una -asa i-au facut lui Vlad,exact ce explici, dar circumcizia ce mai e?!
Cu jobul nu stiu cum e: Acum 2 ani aveam un servici f.bun si f. bine platit. Eu m-am reintors, restructurarile companiei au creat altceva si eu am picat pe un post f.bine platit (de conducere) dar de rahat manageriat de catre sefii directi din HQ. Nu am rezistat psihic si dupa 5 luni cand am avut ocazia de a pleca cu acordul partilor am facut-o.
Jobul asta nu e de conducere, e un dealer de masini superbe, un post pe marketing cu multe probleme dar si provocari. Programul e naspa 9-5.30 ...probabil voi sta si mai mult ca am multe de asimilat si produs...ma deranjeaza salariul. E mititel, de proba, dar pe piata locala nu cred sa gasesc ceva mai bun. In schimb mediul de lucru e prietenos-multi tineri, sedii faine! Luni la pranz le dau raspunsul. Am negociat mai mult decat voiau ei sa-mi dea. Inclin deja spre un DA. Ma gandesc ca altfel innebunesc sa gasesc ceva sa imi convina. Nu voi fi legata de nik. Voi vedea cum merg lucrurile.