Montignac : ce am mancat azi (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acusor, ma treci si pe mine in tabel cu greutatea de 59,7 kg. multumesc! cred ca real am mai putin, ca sunt in perioada critica si...m-am cantarit si cu stoamcul plin.
meniul meu de azi:
dimineata:3 mandarine, 2 pere, cafea slaba, poate 2 felii graham cu gem cu fructoza(daca imi mai este foame mai incolo...)
pranz:salata de pui(pieptul de ieri care mi-a iesit atos, l-am tocat marunt)cu smantana, ciuperci si castraveti murati
seara: 1 ceai si 2 felii de sunca

culmea este ca e ziua unei colege si a adus muuuulte prajituri si a facut comanda de pizza, dar incerc sa fiu cuminte si sa le iau acasa pt alexutza, pt ca nu acceptat nici un refuz...sper sa rezist atata timp cu tentatia langa mine.

alina si alexandra

Mergi la inceput

acusor,referitor la "chestia" aia cu 700 g date jos...dupa ce o mancam nu mai putem bea nici apa??? ca eu beau cam 1 l de apa de la ora 21 pana dimineata...si trebuie musai cu indulcitor?

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea decaf.+ doua felii paine cu tarate+lapte 0%
G(ora 12): - un mar
P (ora13): - varza la cuptor
S (ora18): - un mar,doua grapefruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Alina, asa cica, nu mai bei, nu mai mananci nimic dupa chestia asta. Fa-o si tu, inainte de culcare.

Luana, te-am trecut, dar imi trebuie si inaltimea sa calculez IMC-ul.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
sunt tare bucuroasa ca de ieri pana azi am reusit sa dau jos un kil, sper sa mearga bine saptamana asta.
Aseara am mancat 3crochete de pui si 3 de peste si un iaurt natural.Asta pe la 8, dupa care nu am mai mancat nimic.
Azi am mancat o bananami-era tare pofta si era ultima din casa, la amiaz niste pui si la cina mai vedem noi.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

merci acusor si de raspuns si de tabel. o sa incerc si eu "reteta minune" ... in fond nu am nimic de pierdut, poate doar 700 gr instant :))
am mai inghitit eu 2 luni boabe de orez fara nici un rezultat, asa ca pot sa inghit si "chestia" aia...dar cred ca fara indulcitor, ca...suna cam ciudat. voi gusta si voi vedea ce iese:)

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Alina, eu zic sa incerci totusi cu indulcitor. Mie si asa mi s-a parut cam ciudata din cauza albusului. Prea spumoasa compozitia. Am inghitit-o cam greu. Poate trebuia sa pun mai multa lamaie.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare,

ma primiti si pe mine???? Eu am mai tinut Monti acum fix un an , am slabit 10kg in 2 luni si acum ma intorc cu coada intre picioare.... pentru ca am mancat cu 2 guri in perioada sarbatorilor.... si dupa...

Acusor, nu mai tin minte ce date erau necesare???
iti spun asa:

am 1,64m inaltime, 57 kg si vreau sa ajung pe la 52!!!!!
Am inceput de ieri, 05/Feb si sper ca in vreo o luna sa scap macar de 4 kg!!!! nici nacar nu am pretentii.......

Asa.... meniul de azi:

MD: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 de chifla cu gem cu fructoza, dupa o ora cafea cu fructoza

ora 11,30 - un mar

P: gratar de porc (altceva nu aveam in frigider...) si o rosie

C: iaurt degresat

Sper sa nu mor de foame.... deja ma seaca pe la stomac, dupa mar.... AAAAHHHHHH CE FOAME IMI ESTE!!!!!!!!!!!!

Sper sa rezist, mai greu este inceputul....

Va pup,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

am incercat si eu coktailul minune anul trecut..... mai mult de 3 linguritze nu am putut sa inghit, adevarul este ca eu imi fac singura greatza, numai cand ma gandeam ca mananc albus crud....

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput