Ei ne-au salvat viata..Multumim!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Vreau sa multumesc si pe aceasta cale Prof. Dr. Valerica Horhoianu, seful clinicii de Obstetrica Ginecologie a Spitalului Universitar care ne-a salvat viata mie si Nadiei. Fara dansul poate ca nu as mai fi fost acum alaturi de fetele mele.
Multumesc si dr. Adriana Klein, specialist radiodiagnostic, care a urmarit excelent ecografic sarcina si a descoperit retardul de crestere al Nadiei, un doctor excelent, dar si un om deosebit. Putini doctori sunt asa de amabili si preocupati de soarta pacientilor ca dansa.
Nu in ultimul rand, mii de multumiri dr. Ana Culcer, seful sectiei de neonatologie de la acelasi Spital Universitar, care m-a ajutat intotdeauna cu sfaturile si sprijinul dansei.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

Noi vrem sa multumim personalului sectiei terapie intensiva al maternitatii din Oradea, in special D-nei Dr. Rusu Camelia, care cu ajutorul bunului Dumnezeu s-a ingrijit de sanatatea fetitei noastre Daria Maria, nascuta la 26 saptamani, cu 700 gr.


Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dalma ce frumusete de fetita ai! M-am rugat la DD sa creasca sanatoasa lingurica nazdravana!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabi spune:

Ma bucura foarte mult ca exista un loc unde putem multumi unor oameni
absolut deosebiti.As vrea sa multumesc din tot sufletul Dlui doctor
SUCIU NICOLAE,Dnei.doctor STOICESCU (dar si tuturor acelora care sunt la sectia de terapie intensiva)din MATERNITATEA POLIZU,care au facut
tot posibilul ca astazi sa ma bucur de o nepotica extraordinara.S-a nascut cu 1,450 kg si cu mari probleme de sanatate.
Miiiiiiiii de multumiri si Dumnezeu sa va rasplateasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Acum la sapte luni de cand ne-am inceput aventura prin viata vrem sa aducem si noi multumiri tuturor celor care ne-au ajutat. Doamnei doctor neonatolog Sabau de la Spitalul Judetean Bistrita care in acea noapte friguroasa de inceput de toamna n-a precupetit nici un efort ca minunea noastra sa ajunga pe cele mai bune maini cat mai repede. Domnului doctor Raed Arafat, pe atunci Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii,care si-a dat acordul transferului la Tg.Mures (Bistrita apartine de Cluj dar acolo nu aveau locuri)si ne-a pus la dispozitie serviciul SMURD. Doamnei doctor neonatolog Madalina Cioata de la Clinica de Neonatologie Tg.Mures care a fost acolo de cate ori am avut nevoie de ea si s-a adaptat mereu rimului si nevoilor piticului nostru. Nu in ultimul rand intregului personal de la Tg.Mures.
Multumim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Foarte bun subiect!Eu vreau sa ii multumesc Prof.Dr.Peltecu Gheorghe,de la maternitatea Filantropia, care a fost alaturi de mine in noaptea de 25.01.2004,duminica,ora 21.Multumesc si medicului anestezist Dr.Ciobanu, care era de garda in aceea noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1026 spune:

multumim si noi dnei dr Adriana Klein de la spitalul universitar care a urmarit ecografic sarcina si cand a vazut ca bebe nu mai crestea a spus ca trebuie scos. ii datoram viata. in fiecare zi ii multumesc si ma rog pentru sanatatea ei.de asemenea multumim dlui dr. prof. Petrache Vartej pentru ca acceptat o pacienta cu astfel de risc, tensiune f mare si mai ales pt. ca operatia a decurs bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monafb spune:

sa incepem cu asistentele de la prematuri, din sp. municipal,super oameni, chiar daca de multe ori sunt si ele epuizate. continuam cu d-na. dr.Draghici care era de garda cand am nascut...implicit cu dansa. si continuam cu cel pe care ma felicit si in ziua de azi, adica dupa aproape 6 ani, ca am avut norocul sa il descopar, pediatrul STANCIU ADRIAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia77 spune:

Vin si eu cu miile mele de multumiri, in primul rind lui Doamne Doamne ca ne-a trimis la Spitalul Municipal din Bucuresti. Daca nu am fi fost aici, Mihai Stefan, poate azi n-ar fi fost.

Dna Dr. Monica Cirstoiu, cel mai precaut ginecolog, datorita careia am reusit sa il tin pe mihai Stefan in burtica pina la 6 luni si 4 zile. Drei rezidente Iulia Savu si asistentelor Ani, Flavia si Mihaela.

Doamnele dr Ana Culcer si Roxana Culcer au nevoie de o statuie in fata spitalului Municipal. Nu am vazut atita daruire,atentie si profesionalism niciodata.

Dna dr Dan, dna dr Sirbu, dna dr Cuzino, dnul dr rezident Cristian Palade sunt oameni care au vegheat la capatiiul lui Mihai si care au facut "imposibilul".

Iar pentru doamnele asistente de la terapie intensiva care aveau grija de toti puiutii ca de proprii copii, nu am decit cuvinte de lauda si multumire. Dna Dana, dna Adriana, dna Jeni, dna Florina, dna Carmen, dna Natasa, dna Mihaela, dna Emilia, dna Corina,dna Elena, dna Nuti si multe alte doamne si domnisoare ale caror nume imi scapa acum, extrem de dragute si bine pregatite carora le voi multumi la infinit.

Dna dr oftalmolog Vatavu care i-a redat lui mihai vederea.

Va multumesc si ma rog pentru sanatatea fiecaruia!

Mergi la inceput