Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Dana am notat "problema" lui Iris. Saptamana viitoare merg eu la doctora de care ziceam dar poate ma intalnesc mai repede cu ea sau o sun si-i spun despre ce e vorba sa aiba timp0 sa se intereseze. Uite vezi mi-ai dat o idee buna sa-i duc si eu pe piticui sa-i vada. Chiar sambata ne-am intalnit cu ea si s-a jucat mult cu bianca ( e topita dupa ea ) dar nu mi-a trecut prin cap sa-i zic sa se uite la dintisori. mie inca nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula dar...oricum nu ma pricep eu

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
Roserb,e amuzant cand citesti..probabil nu si cand esti tu 'personajul' principal.Sanatate
Onitza,eu am fost la Zoo,chiar de 2 ori.i-a placut,dar dupa un timp cred ca se plictisise.Plus ca voia ea sa dea mancare la urs,jaguar si alte animalute 'inofensive',plus sa se urce pe gard la strut..ce sa-ti zic,o adevarata aventura.dar in principiu merita
carmen,frumoase poze..si sunteti niste fericiti ca ati avut putina zapada..noi pe aici..nimic.asta e!
Astept in continuare sfaturi ref.la termometru..cine stie.Am incercat sa-l tin in gurita la ea aseara,probabil nu il tine sub limba,sau nu e facut termometrul meu ptr.a masura temp decat in,ptr.ca imi arata 35.2..si nu e stricat.In fundulet nu vrea si pace..a urlat aseara o gramada si cand in sfarsit am reusit,arata 37.9,dar nu ma pot baza pe asta,se agitase si urlase suficient incat sa-i creasca.Asa ca sunt tare necajita,cum naiba sa merg la dt.?sa-i spun ce?ca o simt mai calduta da' nu am cum sa-i iau temp?pana la urma cred ca investesc intr-un termometru de ureche..cat o costa?
Hai ca am si eu un of si va fac capu' mare
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

roxana nu se vad pozele!!!!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

roserb nu pot sa vad pozele

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Andreea si eu am aceeasi problema cu termometrul si luatul temp...e jale...inr-o vreme ii luam temp cu "mana" efectiv...da ieri am vazut la farmacie termometru suzeta si cred ca am sa fac o investitie in acest sens.E electronic si nu ff scump.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

adreea eu le pun termometrul sub brat. tudor sta cuminte cu el si asteapta "sa faca bip-bip"....cu bianca e mai greu ca e mai recalcitranta, dar cu putina forta, mai cu povesti, mai cu ceva sa se joace sta si ea. pupici la mariuca si speram sa nu fie ceva grav

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Danette, ai o printesa pe cinste, dar asta stii deja...e mai frumoasa pe zi ce trece.
Paulica intr-adevar e leit taticu....ai doi cavaleri jos palaria!

Carmen si fetele tale sunt niste dulceti....in special te felicit pentru Ana care se pare ca e o adevarata gospodina.
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Roseb mama parca m-am vazut in situatia ta peste vreo 2 ani cu flacaii mei.faza e ca eu am coloana busita rau,o simt acum cel mai bine ca stau cu 5 kg in brate ore bune pe zi

Fulgule mama chiar imi era dor de tine.poze pun acusika altele si iti trimit invitatie sa le vezi.mey nu mai sunt Fulga care eram la Ken dar am lapic cat sa-i ajunga lui Amon.deocamdata nu i-am dat pic de lapte praf si uite ca ajunse la 5 kg si ceva.la partea cu nervii iti spun ca-s cam pe muchie.e grele neneeee!!! Amon are colici si vrea doar in brate,Ken vrea sa-i tai hartii ca sa le lipeasca pe unde apuca,casa e ca dupa razboi,rufele zac si asteapta sa fie calcate,aranjate iar mie-mi vine sa ma duc in lumea mea.mai lipseste sa cant"offf viata mea!" .sanatosi sa fim ca le rezolvam pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragele mele de vreo doua zile am observat ca Robert face pipilica tulbure.Aseara s-a trezit si a facut la oala,am dus oala la baie dar n-am mai rasturnat-o ca mi-era taaaare somn...si pana dimineata s-a depus de parca ar fi fost nisip... Alte simptome nu are...O fi infectie urinara? Dar faca nici un alt simptom? Si de la ce?

Si ca sa trec pe latura un pic mai amuzanta...Ultimele achizitii verbale ale lu' fii-miu: "gua ma-ti" si "ma-ta-n cui" E de ras sau de plans?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Am uitat sa le fac publice!

Deci, POZE

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput