Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
fulguletz spune:
carele va sa zica..va e dor de mine, sa inteleg...![]()
iacata-ma cum apar io ca o boare!![]()
mey..nu stiu cum se face dar in ultimul timp abia va citesc din doua in doua iar cand sa scriu si io ceva, ba imi piere energia, ba nu mai apuc..etc..
ce mai tura vura...sa intru la subect...
apai mikidutza noastra, sa fie in ceasul cel mai bun mey...o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos !(natzia, culoarea si asemanare cu cei din jur a bebelului nu conteaza asa de mult, oder?
)
bitsone, mor de oftica, eu nu am reusit sa vaz pozele cu junioru...
..da las ca mai pui tu altele, nu? cum stai cu nervii, oboseala si lapticu? acu ai trei barbatzi in casa si fiecare vrea cate ceva de la tine...
da lasa mey ca timpu trece, maine poimaine va vaz pe tine si pe try soacre mari de 2 ori...
mey, eu l-am dus deja pe david la stomatolog (asa se cam poarta pe aici, de la 2 ani hop la stoma cu copilu)...cica ar fi ok, ne-a zis ca mai tre sa-i dea 2 masele si ca nu ar avea carii...na! ne facuram si moftu asta...![]()
dana, info despre h&m nu prea pot sa-ti dau, ca , eu cand ma catadicsesc sa merg la cumparaturi merg la C&A. sunt fana c&a! oricum, reducerile s-au cam treminat , in principiu ar trebui sa fie colectiile noi!
mey da ce elegantzata e iris in ultimele poze..si chiar ca ii sta bine cu coditze!
onitzo, nu m-am decis care e mai ochios din baietzii tai...
...maine poimaine or sa plece amandoi la agatzat...![]()
![]()
![]()
mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
lumi686 spune:
Danette, eu cunosc o fetita de 9 ani care ar aceeasi problema ca si Iris, in engleza se numeste underbite, iar aparatul pe care trebuie sa il poarte arata cam asa: http://www.drmehan.com/braces_and_appliances.htm (In josul paginii e o fata imbracata cu albastru, iar poza se numeste multi-adjustable face mask)Probabil ca exista de mai multe feluri, dar fata de care iti spun asa ceva a purtat timp de un an jumate.Chestia pe care o vezi in poza se poarta noaptea,si se ataseaza pe o alta chestie (scuze, dar nu stiu cum se numeste) care e instalata pe cerul gurii si e purtata permanent. Fetita cu pricina a purtat-o timp de un an jumate si mie mi se pare ca nu se mai vede deloc. In schimb, cineva care nu a vazut cum arata inainte, a zis ca are mandibula proeminenta, fara sa fi stiut ca a purtat aparatul acela. Banuiesc ca depinde de severitatea cazului. Sper ca am fost coerenta.
FELIS spune:
Fetele... multumesc ca sunteti alaturi de mine... da stiti vorba aia... "durerile mari sunt multe"
da eu ma framant... apropos de continuare...
Pt cine vrea sa il vada pe Mihai mergand... asa cum face el prin casa, nu la kineto (in casa se grabeste si se arunca inainte, la kineto merge incet se si redreseaza de la dezechilibru) deci daca vreti sa il vedeti... am completat albumul dec06-ian 07.
Am pus la vanzare cosul auto, care imi e tare drag... si nu prea voiam sa ma despart de el... ca e si f bun calitativ...
da asta e... de nevoie... Am sa pun la vanzare si salopeta de gravidutza ca si aceea e ca noua... si e pt vremea asta... De blug gros...
Fulguletz... bine ai reaparut...
V-am citit da ma doare rau capul si ma dor ochii... asa ca am sa va comentez maine... si pozele si posturile...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06, dec 06-ian 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
hopa...a aparut cuscra
la interval![]()
bey cum se face ca apare dupa ce-o brafim![]()
concluzia...s-o barfim mai des![]()
ma bucur ca sunteti bine cuscritza, nu ne pove nimik de davidutu
? ce traznai mai face el?
onitzo
vazut pozele cu familia fericita...
oshiosul
felis
oti
si spor la cautari prin magazine
paxela
ma bucur ca te simti mai bine, totusi nu exagera cu efortul
va pup pe toate
somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Dana, am trecut acum sa ma uit la H&M ca este cam la jumatatea drumului meu inspre casa, au maieute, tricouri, bluze si fustite, nu foarte multe dar sunt cateva modele dragutze. S-ar putea sa merg maine iar la magazine si daca vrei fac si poze. Reducerile au inceput aici dupa revelion, pana am ajuns noi pe 5 deja nu am mai gasit nimic la copii la marimea 86-98, la cei mici sunt si acum foarte multe hainute si dragutze foc. Am luat insa pentru mine hainuta de aici, de care sunt tare multumita si o port zilnic de atunci si-i facuta tocmai in Romania, ca majoritatea hainelor groase de iarna pentru dame. Eu cred insa ca sigur in Germania, Austria sunt mai multe optiuni.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Multumesc Oti
, da, ar fi grozav daca ai timp sa faci si cateva poze.Inteleg ca am sanse sa gasesc deja hainutze de primavara
... bunnnnn.Am observat si eu ca pentru copii mai mici, pana la marimea 86 sunt muult mai multe si mai faine.
Uitasem sa te intreb, au si lenjerie de corp pentru copii?
Ca eu pana acum nu m-am uitat dupa asa ceva, stiu ca ciorapi, palariore si tot felul de accesorii dar nu-mi amintesc sa fi vazut chilotei si maieutze.
Si eu mi-am luat jerseu si haina de-acolo facute in Romania
Dar precis ii vine randul, ca uite, alti suedezi, cei de la IKEA indata deschid (parca luna asta)!
danette spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
dana, info despre h&m nu prea pot sa-ti dau, ca , eu cand ma catadicsesc sa merg la cumparaturi merg la C&A. sunt fana c&a! oricum, reducerile s-au cam treminat, in principiu ar trebui sa fie colectiile noi!
mey da ce elegantzata e iris in ultimele poze..si chiar ca ii sta bine cu coditze!
mamica de David sfarma piatra(1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"
Fulgule, si C&A este pe lista favoritelor mele, si la copii si la adulti. Eu cand ajung intr-un shopping center am traiectorie precisa
Apropos de coditele Irisinei, eu tot vizitez site-ul asta:
www.neu.heine.de
il stii?
sau poate iti comanzi catalogul... ca e gratis (la optiunea Kataloganforderung)
Mie tare imi place incepand cu hainele dar si cu decoratilunile interioare.
Am vazut o gramada de fetitze dragutze la Kids&Teens pe Heine.de... si de-acolo m-am inspirat cu coditele impletite si rasucite, cu floricele in par... precum la tarancile sasoici...
http://www.neu.heine.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineDe-Site/de_DE/-/EUR/SH_ViewCatalog-Start;sid=_uaB5PwUT-f45Lnc3HScJqlEYpo8Ekz9eBKaylZQhnF81q2KTANfbWje?CatalogCategoryID=jQF_AAABW_QAAAEQgIZNPHdw&CatalogPage=1&From=Mode
Eu de aici nu pot sa comand nici catalogul si nici produse... dar macar ma inspir...

danette spune:
quote:
Originally posted by lumi686
Danette, eu cunosc o fetita de 9 ani care ar aceeasi problema ca si Iris, in engleza se numeste underbite, iar aparatul pe care trebuie sa il poarte arata cam asa: http://www.drmehan.com/braces_and_appliances.htm (In josul paginii e o fata imbracata cu albastru, iar poza se numeste multi-adjustable face mask)Probabil ca exista de mai multe feluri, dar fata de care iti spun asa ceva a purtat timp de un an jumate.Chestia pe care o vezi in poza se poarta noaptea,si se ataseaza pe o alta chestie (scuze, dar nu stiu cum se numeste) care e instalata pe cerul gurii si e purtata permanent. Fetita cu pricina a purtat-o timp de un an jumate si mie mi se pare ca nu se mai vede deloc. In schimb, cineva care nu a vazut cum arata inainte, a zis ca are mandibula proeminenta, fara sa fi stiut ca a purtat aparatul acela. Banuiesc ca depinde de severitatea cazului. Sper ca am fost coerenta.
Lumi686, multumesc tare mult de informatie si de link, daca nu gasesc o rezolvare stomatologii de aici, macar sa le arat link-ul ca exista posibilitatea.
Sincer eu chiar as plati oricat pe o proteza dentara care sa-i rezolve fetei mele problemele. Chiar daca ar trebui sa merg cu ea asa cum imi recomanda si Monica, afara din tzara.
Nu are chiar underbite (muscatura inversa)... dar oricum pe mine ma cam obsedeaza si nici nu as vrea sa se agraveze cumva .. ea musca dinte pe dinte. Si atunci normal ca mandibula devanseaza o idee maxilarul iar caninii inferiori ies in evidentza.
onitza spune:
FULGUTZA
deja au inceput sportul, acum pricep si eu de ce sunt ei asa incantati cand pleaca impreuna afara, la plimbare
...mey dar povesteste si de Davidutu ce mai face?
Apropo de dus copil la stomatolog e foarte bine ca l-ai dus asa ar trebui si noi sa facem de pe acum sa mergem cu ei!
MONICA
ce mai zice Ruxita? 
Noi am inceput cura de oua de prepelita, a servit domnu' in laptele de dimineata 2 galbenusuri crude, se pare ca nu a simtit nimik nasol ca l-a baut pe tot, ...sau poate i-a si placut!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE
miag spune:
Neata!
Vazut poze de Irisuca cu covrigeii, Mariuca tunsulica , Mihaita mergaretul si Paulica dragalasul. 

pt toti piticlontii frumosi.
Intru mai tarziu sa va mai povestesc pt ca acum abia am ajuns la birou si am ceva treaba urgent.
Mia, mami de
ROLAND(18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

onitza spune:
Fetili voi ati fost la gradina zoologica? si daca da, cum au reactionat piticii??? si peunde ati mai fost cu ei si ati vazut ca le-a placut? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
FEBRUARIE