Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 30
diana2004 spune:
Eveline,ca bine zici ! Eu ordine mai fac in mare viteza ,dar cind e vorba de mincare imi vine sa-mi iau cimpii ;si sotul si odorul sint ciorbari ,asa ca vai de mine !
mariussimiuc spune:
Eveline,eu te inteleg foarte bine,ca si la noi e la fel...Toate jucariile trebuie sa stea imprastiate in toata camera...daca le pun in cutii unde le e locul vine si rastoarna in urma mea...Eu m-am resemnat
...Le strang seara dupa ce se culca...
Felis,pupam
tunsulica scump. 
Miha 
dama spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eveline,eu te inteleg foarte bine,ca si la noi e la fel...Toate jucariile trebuie sa stea imprastiate in toata camera...daca le pun in cutii unde le e locul vine si rastoarna in urma mea...Eu m-am resemnat...Le strang seara dupa ce se culca...
Cum adica, mai, mami, sa aduni tu dupa ce se culca...de ce nu-l antrenezi inainte de culcare la stransul lor? Noi asa facem si asta demult ca altfel ajungeam sigur la balamuc la cat de maniaca sunt. Si David mai are momente cand nu are chef de adunat jucarii sau le mai rastoarna/imprastie, dar niciodata atunci cand stie ca mergem la masa sau la nani(eu nu cedez si insist sa le aranjeze).
Felis ce bine ii sta tunsulici lui Mihaita, e scumpic tare. Si am vaut si pozicile cu Silviu si mamicuta lui, toate foarte frumoase. Voiam sa fac si eu remarca cu ordinea ce domneste la voi, mai ales la cate ai pe cap.
Mami de David (18.11.04)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by dama
Cum adica, mai, mami, sa aduni tu dupa ce se culca...de ce nu-l antrenezi inainte de culcare la stransul lor? Noi asa facem si asta demult ca altfel ajungeam sigur la balamuc la cat de maniaca sunt. Si David mai are momente cand nu are chef de adunat jucarii sau le mai rastoarna/imprastie, dar niciodata atunci cand stie ca mergem la masa sau la nani(eu nu cedez si insist sa le aranjeze).
Tare as vrea sa gasesc solutia miraculoasa prin care sa-l conving sa faca asta.
Sunt deschisa spre sugestii...
Miha

dama spune:
quote:
Originally posted by try
El e mare amator de copii, dar cred ca bariera lingvistica e de vina. Cred ca faptul ca nu intelege engleza il face sa nu mai vrea sa se duca acolo. Desi stiam ca la varsta asta nu e asa important pt. ei daca inteleg.
Da, este posibil. De aceea se recomanda in familiile unde ambii parinti vorbesc aceeasi limba materna (romana in cazul nostru), dar au rezidenta intr-o tara straina vorbitoate de alta limba, unul din parinti sa comunice in limba tarii de adoptie, iar celalalt in limba de origine.
Si eu am observat o retincenta la David cand ii pun desene animate (care altfel ii plac) in engleza. Dupa 5 minute, nici nu-l mai intereseaza...insa daca i-l pun in franceza sau romana, se schimba treaba.
Incearca sa-l acomodezi cu limba ca inca nu e tarziu. Si s-ar putea asta sa fie doar una din cauze care se adauga si faptului ca stie ca in timp ce el e la gradi, tu ai grija acasa de fratiorul lui. Si poate el se simte respins...cine stie?
Mami de David (18.11.04)
dama spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Tare as vrea sa gasesc solutia miraculoasa prin care sa-l conving sa faca asta.Le doare capul mey daca stau aliniate frumos sau puse in cutii.
Si io m-is maniaca la curatenie si ma zgarie pe...lentila sa le vad asa...dar ...mai beau un pahar cu apa rece si-mi trece...
Sunt deschisa spre sugestii...
Ehe, daca ma multumeam sa ma racoresc cu apa, imi facem mie un bine
, nu lui...ajungeam sa beau cei 2l recomndati zilnic.Incita-l la un joc (de-a cucu bau) care ii place lui mai mult sau spune-i ca ii dai ceva din ceea ce ar vrea (o bomboana, ceva) dar mai intai toate jucariile la locul lor. Eu de exemplu ii spun ca trebuie sa ne culcam si ca inainte de asta trebuie sa aranjam totul, deci nu am recurs la alte mijloace, pt ca asta facem de cand a inceput el sa se joace cu jucarii. La fel cand plecati undeva, il inciti la aranjat, altfel nu iesiti la joaca...chestii din astea, gasesti tu
. Mami de David (18.11.04)
bits spune:
moamaaa cat ati scris.sper sa am timp sa ma uit si eu in urma.
noi suntem bine.Amon cred ca mi-a racit caci tuseste putin si vomita.mai stam asa putin si daca se inrautateste treaba dam fuga la doctor.
am pus si noi poze cuAmon la 1luna
miria_cristina spune:
Scumpul de el ce frumos e!
Doamen ce repede trece perioada asta, cand sunt atat de mici si de scumpi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
Am vazut poze cu un 'tunsulici' dulcic(pupam Mihaita
),cu doi ingerasi de Bits,BBAmon si Ken cel carliontat.
Cu stransul jucariilor..nu am nici eu succes deloc;am incercat cu 'le arunc" si s-a dus singura si le-a aruncat in gunoi
..daca ii zic ca le dau la ati copii.le duce singura la usa...asa ca,le strang eu ca o mama nebuna ptr.ca ma impiedic prin "marea"mea casa de ele
.
Noi continuam sa tusim,am trecut pe Sumetrolim de aseara,fara sa mai astept sa treaca doar cu un sirop.ca nu am chef sa behaie 2 saptamani,plus ca in we mergem la munte...azi fac programare oricum ptr.joi la Stanciu..sa vedem
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
Cred ca Radu are ceva sanse sa o prinda din urma pe Iris.L-am masurat si are 97 cm.La kg habar n-am cum stam dar e dolofan,se vede cu ochiul liber si mai ales se simte cand il iau in brate.
Fetele,cum se mai joaca puii vostri?Eu pana acum nu i-am dat niciodata plastilina,acuarele,creioane colorate…ar cam fi timpul,nu?
Bits,ai 2 feciorasi minunati.Imi place mult de tot poza asta :
http://new.photos.yahoo.com/octyb/album/576460762389425123/photo/294928804229410939/5