Comori de nov-dec 2004 (141)
Raspunsuri - Pagina 29
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Am vazut un Mihaita tare scump si saltaretz, bravo, bravo, bravo, de 100000000 ori bravosi pe Silviu sugubatzul s pe mami Paxelina
ce frumoasa e
aime siVladimir
multumim mult...
Pupam Valdutz
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Da, asa e, noi ar trebui sa fim mai sigure pe no icand avem astfel de sentimente si sa fim ma icategorice, dar uneori ti-e teama de ridicol, ti-e teama ca e doar o parere de-a ta si risti sa fii crezuta paranoica sau nebuna. Mai ales in Ro e f. usor ca medicul sa te catalogheze asa daca insisti ca e altfel decat "vede" el.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Exact asa este... din pacate...

Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Azi s-au intalnit cica in parc cu fiica bonei, pe care el o cunoaste de multsi o place tare. S-a apucat sa se jeleasca la ea ca-i e foame, si ea i-a spus : "pai , hai ca mergi cu mama acasa si-ti da de mancare", la care el: "nu e mama, e maia"(asa ii spune el ), iar ea: "pai, e mama mea", el : "nuuu, e maia mea". Omul are simtul proprietatii.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
mi-l si inchipui pe Mihnea 
ROXANA, FULGULETZ, FLORYPOP... ce bine ca ati mai trecut pe aici...

Felis si
FELIS spune:
quote:
Originally posted by miag
Intram si noi pe fuga ca suntem bolnaviori.
Roli a facut febra vineri seara 38.2 si apoi a continuat cu 38, 37.9 si tot asa, asta in conditiilt in care l-am tinut cu antitermice din 3 in 3 ore+ sumetrolim +oscilococcinum
Sanatate multa lui ROLI

Felis si
FELIS spune:
TUNSULICI
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
miria_cristina spune:
A stat sa-l tundeti? Super! A mea e o nebunica atunci cand e momentul de tuns.![]()
E un scump, ce mai!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare, ca mi-e si frica! Astazi a fost bine a avut doar o stare subfebrila usoara si acuma, pe seara n-am luat-o inca, dar nu o simt calda.
Oricum, antibioticul este in a treia zi. 
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
ce dragut e tunsulici
uite-asa vreau si eu sa o tund pe ruxi ca are un par in cap de zici ca-i facut permanent(desi am tuns-o la spate tot "ars" este)
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
diana2004 spune:
Felis ,ce dragut e Mihaita tuns ! Si pe Andrei ar trebui sa-l tund dar i-a crescut asa greu parul ca nu ma-ndur .Sa stii ca ti-am admirat si perdeaua ,nu numai copchilul .
eveline spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Felis ,ce dragut e Mihaita tuns ! .Sa stii ca ti-am admirat si perdeaua ,nu numai copchilul .
diana2004
Eu pe langa copil si perdea am mai admirat si ordinea ce domneste in casa la Felis...pot sa spun ca ai ajuns un model pentru mine....la cate faci incepand de la copil, servici, mancare (si in ultimul timp sa stii ca am remarcat ce de-a papa buna faci), se pare ca mai ai timp si de curatenie....mie mi-e groaza sa pun poze cu Bia de prin casa ca o sa ziceti ca-s femeie nebuna...trebuie sa o pozez doar pe afara, caci la ine casa arata ca dupa furtuna...si ar cam trebui sa ma apuc de ordine ca vreau sa scot apartamentul la vanzare poimaine....si daca vine cineva si vede ce e la mine se gandeste ca cine stie ce oameni au stat aici...problema e ca pur si simplu nu stiu cand sa mai fac si asta...la servici e jale (inchidere de an care nu se mai terminaaaa
), acasa Bia si barbat si se duce ziua....na ca m-am descarcat...dar voi stiu ca ma intelegeti...
Ana si Bianca-iubita

si pe Silviu sugubatzul s pe mami Paxelina
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 .........