Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, ce scump este topaila, este tare bine ca are un companion.
Paxela, stai linistita ca Ana nu a fost la gradinita la grupa mare si tot asa procedeaza cu baietelul, ii da doar ce jucarii vrea. Ba chiar cand vin acasa si o intreb ce a facut spune "si Ana ii ia jucariile si el plange ".
Try, Adrian este un lupator, speram sa fie bine.
Miria, si multa sanatate!

Noi suntem amandoua bolnave.
Eu am toata noaptea de vreo 20 de ori, ceva verde si foarte amar, la ultimele ture aveam si frisoane de abia am reusit sa indeplinesc misiunea, deci de abia ma tin pe picioare si sunt alba rau la fata de parca as fi pierdut sange si ma dor toate cele. Baba mai sunt imediat m-a pus la pamant boala.
Ana avea de dimineata cateva pete pe funduletz, vreo 5, dimensiuni diferite, cea mai mare de vreo 2 cm in diametru si aratau ca o intepatura de tantar iesite in relief si pielea rosie. Dupa 3 ore nu le mai avea pe funduletz, in schimb are pe picioare doua pete uriase deasupra genunghilor, nu sunt iesite in relief dar o mananca si se scarpina. Pe cuvant daca stiu ce poate fi . Ieri a mancat doua capsuni, i le-am spalat eu, dar nu cred sa fie alergie ca a mancat de multe ori pana acum. Si a papat la pranz orez cu morcov, legume si somon la cuptor si mult ceai de menta. Ma bucur ca ea este vesela si vioaie, eu ma retrag la patutz .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... sanatate multa... imi pare rau ca si tu esti bolnavioara acum...offff...
Va pup pe amandoua si inca odata: sanatate multa

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetile!

Damiana a fost cumintica si n-a facut temperatura noaptea, dar dimineata iar avea 37,4. I-am dat antibioticul si...astept minunea!

Doctora, una dintre ele, imi zicea ca nu-i de antibiotic, dar nu-mi pasa! Doua saptamani am tratat-o cu toate medicamentele si prostiile si nu s-a vazut nici un rezultat! Nu mai pot psihic and se atinge de mine sau ma pupa si ii simt manutele si gurita calde!

Bine, are faringita cum a zis doctora! OK! Dar eu stiu ca poate fi virala sau streptococica, si e nevoie de antibiotic daca e cea din urma, iar daca era virala ar fi trebuit sa treaca pana acum cu ce i-am dat sau intr-o saptamana, oricum.

Asa ca, sper sa fie bine cu antibioticul asta!

Of! Niciodata n-a stat atat de mult bolnavioara! Noroc ca-i vesela si mananca bine!

la toata lumea!
Si o duminica frumoasa!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - Sa nu fi mancat ceva care sa-ti fi ingreunat bila si din cauza asta sa fi vomat asa. La fel si fata.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
felissa fii optimista
of otiimi pare rau ca sunteti amandoua bolnavioare, sanatate multa si sa va reveniti repejor.
eu cred ca putea sa-i apara si de la capsuni, mai ales ca nu este sezon si sunt aduse de cine stie unde si sunt tratate....asa pateam si eu cu alex cand era sezonul capsunilor manca si nua vea nimik dar daca-i cumparam o caserola iarna...sa te tii mancarici
miriama bucur ca damiana nu a mai facut febra.
noi suntem bine, ruxi nu a mai avut nasucul infundat...in schimb incontinuu are nervi, tipa se tranteste pe jos daca nu i se fac toate poftele

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica, poate sa fie asa cu capsunile. Sunt din Turcia capsunile si eu i-am dat una dar ea a mai furat una. Faza este ca eu nu am mancat capsuni. Cred ca mie de la stres mi se trage si cafea, ceai negru pe stomacul gol . Ana este super vioaie, nu are treaba ca-i deranjata la stomac. Iar eu am baut ceai si 3 biscuiti, ciorbitza la pranz si mar copt acum, am tot bolit in varful patului. Si ma gandesc cu groaza cum ar fi fost fara mama aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Otilia sanatate multa va dorim, acu ca sa te inveselesti iti spun ca e bine ca ai varsat verde si amar, cica e cel mai bun dren ptr bila si ai "linistit-o" ptr cel putin 2 ani .
Am vazut si pe la noi niste capsuni demne de pozat, dar cum n-au nici un gust n-am luat...si cum nici amatori n-am....
Chiar al meu pui nu prea vrea sa mai pape fructe, doar sucul de la 2 mandarine pe zi si ventual cate o banana din cand in cand...si mar, dar tot asa rar...

Felisuca ma bucur mey ca tot ce spui is numai progrese, acusica ma duc sa vaz si pozele. E greu sa fii mama asa e...dar si mai greu e sa nu fii...asa ca...

Multa sanatate si Damianei, si eu stiu ca 37.4 e o temperatura normala ptr ei...si noi am avut un episod de febra fara nici o alta problema, pe al9 luni parca, am stat cu febra vreo 4 zile, analize bune, fara rosu in gat...a 5 a zi ne-a dat antibioticul, dar din fericire febra a disparut si am scapat, inca n-am luat antibiotic niciodata si multumim lui Dumnezeu ptr asta dar si dr.

Monica eiiii, nervisori apar si dispar, sanatosi sa fie.
Si noi am fost muciti, un w-e cu muci, putini dar mi-a fost suficient ca stranuta si tusea, am sunat pediatra si mi-a dat sa-i iau Sinupret, care in ciuda pretului astronomic si a gustului mizerabil i-a facut ff bine si vit C picaturi. A avut o singura zi de muci si deja e bine bine. Ii mai dau si maine sa fim siguri ca a trecut. Il recomand cu caldura dar picaturile puse in apa, nu se mai simt.
Ma duc sa vaz poze si mai revin.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Aime, noroc cu tine ca m-ai pus pe ganduri cu bila. Se pare ca mi-am facut-o cu mana mea. Am gasit pe internet despre Voma terapeutica ca tratament naturist care te ajuta sa elimini toate toxinele din corp. Eu am mancat pe seara cateva stiksuri si cand am plecat la nani am fost sa beau un pahar de apa si am nimerit-o cam calda si de aici a inceput circul. Exact asta este principiul vomei provocate, am gasit (nu cititi daca aveti greturi )www.formula-as.ro/reviste_58866voma-si-clismele.html" target="_blank">aici, adaugat la stresurile mele din ultima vreme am comis-o rau de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

oti, dar dupa ce scrie acolo...trebuia sa te simti super ok

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Eh, Monica nu am facut totul ca la carte, am baut doar un pahar de apa nu 1,5 l de apa calda poate de asta inca mai am senzatia de greata, acum prestez lamaie cu miere . Dar daca vreau o dezintoxicare serioasa, trebuie sa urmez 10 zile cura asta, valeu, asta-i metoda sigura de ajuns la 50 de kg si sanatoasa tun .

Mergi la inceput