Comori de nov-dec 2004 (141)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, sper ca ti-au mai trecut gandurile negre. Sigur ca te iubeste fata, dar ea se refugiaza probabil in brate la tati cand o certi tu. Aici este buba, tati nu ar trebui sa accepte. Eu asa mi-am rugat si sotul si parintzii, daca eu o cert pe Ana, normal ca Ana se va duce la ei sa ma parasca iar eu i-am rugat sa ii explice ca mami are dreptate, ca nu trebuia sa faca asa, sa fie cuminte. Incearca sa-i fii complice in joculete de genul "hai sa-i facem bau-bau lui tati, hai sa vedem ce face tati in dormitor". Si desi repet ce-au spus fetele, ia si tu o pauza de 3 ore sambata de exemplu sa faci cumparaturi , iar tati sa-i dea papa si sa o adoarma. Ana cand am fost eu plecata s-a atasat mult de tati, iar acum cand a fost in tara mare dragoste pe ei asa ca tati nu se mai plange ca nu-l iubeste fata. Ce zice Damiana daca iei alt copilas in brate?
Ioana, stii ce ma gandeam, este Paulica gelos daca te vede ca-l pupi pe tati, sau ca-l tii in brate? Ca sunt copii care asa reactioneaza, o vor pe mami doar pentru ei.
Felis, pai si nu ne impartasesti si noua gandurile tale negre, doar aici impartim si bune si rele. Forumul are din fericire si rolul psihologului de serviciu, cel putin pentru mine aici am putut sa spun ce-mi sta pe suflet intotdeuna.
Try, am uitat sa va felicit la capitolul trecut pentru kg si cm lui Adrian, pe falcute.
Eu inca o astept pe Jasmine sa ne dea veste cea mare, e sau nu gravidutza.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara!!!

FELIS A FOST DELICIOASA!!!! Paul a papat cu pofta dupa masa de pranz, am lins si noi farfuria dupa el! am facut si eu in seara asta CHEG CU MIERE v-am sunat pe fix dar nu sunteti acasa, dati un semn cand va intoarceti!

OTILIA, DAAAA , e gelos rau, face cu randul, cand ma indeparteaza pe mine si se duce la tati si spune:"A meu" (al meu), cand invers!! "a mea"...

CRISTINA ti-am admirat papusica azi cu sotul, uitandu-ne la "Comorile toamnei 2004" , o scumpete mica!! eu te inteleg cel mai bine cu ceea ce ti se intampla, frecvent patesc la fel ca tine, mai ales cand vine tati de la sv, eu pot sa ma dus linistita sa ma plimb, ca nu imi duce nimeni lipsa, asa de mult si de frumos se iubesc ei si se joaca amandoi...Mihai face si lucrurile mai nasoale, adica si el ii dai sa pape si schimba pampersi si acum, la 2 ani, dar tot tati e raza lui de soare cea mai de pret..asta acum...in aceasta perioada...dar a avut la Moreni de ex, cat a stat cu mine vreo 2 sapt fara tati, o perioada cand numai pe mine ma voia in preajma lui, ma visa noaptea, se trezea si ma striga, se culca la loc numai daca ma duceam sa il linistesc, sa il mangai pe par...e foarte adevarat ca din cauza treburilor nu ma joc cu el cat si cum se joaca tati , dar asta e....bine ca e tati care ii sta la dispozitie de cele mai multe ori..cred ca si eu gresesc de multe ori, ca ar trebui sa mai las treaba si sa ii acord si lui macar 2 ore de stat impreuna , simte nevoia si el!! pupicei.

PAXELA cum te mai simti? Silviu ce mai face?

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

M-am uitat pe listuta si am vazut ca sunt deja 3 GRAVIDUTE!! fac si eu ca Otilia, care se mai inscrie, cine mai urmeaza? hai Jasmine!!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

stateam si ma gandeam care-i a treia gravidutza, ca sunt...si-apoi mi-am adus aminte de gandacelu...ce mai stiti de ea? cat mai are pana naste oare?
cat despre cine se mai inscrie...lista este deschisapoftiti va rog...eu raman doar in galerie...sper

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica din cate stiu eu gandacica are cam o luna in minus fata de mine
eu se pare ca voi adeverii mitul conform carora fetitele se nasc mai devreme, sper totusi sa mai stea macar 3 saptamani, desi la cum am inceput
cu fimiu nu am avut nici o contractie dureroasa iar cand au inceput am nascut rapid, acum le experimentez cam des iar azi vad ca nici dupa 2 nospa in 1,5 ore tot nu s-au potolit, va trebui sa merg iar la un control sa vedem ce face colul

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

paxelinasi multumesc de info
stai cumintica sa mai stea bebelina la caldurica in burtica sa creasca mare...aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput

ALEXA pupam bebelina nerabdatoare si ii spunem sa stea cumintica la mami in burtica sa se faca mare! ar fi super sa mai stea 3 saptamani...dar si daca iese mai devreme, nu-i bai, se face ea mare!!!! sanatoasa sa fie!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

n-am mai plecat nicaierisotzul a avut treaba asa ca am incercat sa-i "multumesc" pe cei mici acasa...fara meeeeeecccc

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

n-am mai plecat nicaierisotzul a avut treaba asa ca am incercat sa-i "multumesc" pe cei mici acasa...fara meeeeeecccc

monica

Stai linistita, copiii vor intelege situatia si se vor "antrena" la joaca amandoi ..veti merge altadata!

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina, nu fii stresata, si la greutate si la saptamani stati bine. Am citit un mesaj al tau la odisee cum ca urmeaza sa nasti la Caritas. Cu ce doctor vei naste? Acolo am nascut-o si eu pe Ana desi auzisem pareri cam proaste despre maternitate in cazul nostru a fost bine. Fii optimista, la cum l-ai nascut tu pe Silviu sigur nu vor fi complicatii.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput