Piticodromul de sept-oct 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 22
locca spune:
Lori, Cristina cge parca spunea ca a luat de la o farmacie din baneasa. O sa-ti spuna ea cu siguranta care anume farmacie.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
valen spune:
Cge,sanatate multa lui Victor. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ti-a picat vestea asta.Andreea, am admirat-o si eu pe Maria; frumoasa foc!!Apropos de nume, am si eu o prietena careia parintii au decis sa-i spuna Gabriela, doar ca taica-su, odata ajuns la starea civila, (ametit de fericire, se intelege) a uitat de Gabriela si si-a amintit doar ca era ceva cu g...g,g,Garofita. Combinatie de exceptie cu numele de familei Copilu.Sarah, asa cum ma temeam, are otita. Pe deasupra tuseste, are muci, ii ies 2 masele si-un dinte, nu mananca, nu, nu,nu. Ma bucurasem si eu ca ajunsese la 9100 g insa acu mi-e teama s-o cantaresc. Eu sunt la fel de racita, am luat virusul de la Sarah, asa ca saptamana asta, in care cica sunt in vacanta si ma odihnesc, abia reusesc sa ajung pe la medici, dar ce sa facem, se mai intampla si d-astea.
Dory232002 spune:
Cge,sanatate multa lui Victor.
Fetelo, am si eu o intrebare pt. voi.
Cum le preparati voi ficatelul de pasare copiilor, caci eu nu mai stiu , ultima data i la-m preparat sub forma de pate de ficat si nu ia mai placut.
DORY & ALEXANDRA DENISA
alexuta2005 spune:
Dory eu nu prea ii dau Alexiei ficatel.Cred ca pana acu i-am dat doar de 3 ori, de fiecare data cu piure de cartof(am citit io pe undeva ca amidonul ajuta la fixarea fierului in organism).
Mie nu-mi place ficatul asa ca nu vreau sa-mi chinui eu copilul cu gustul ala nasol
latrishia spune:
Dory eu i l faceam cu morcov orez rosie si un catel de usturoi.
Pe vremea cand manca orice...ce vremuri :)
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna
mysweetest spune:
Mai fetelor a trebuit sa perdelesc ceva ca sa citesc ultimele pagini
.
Mi-au placut tare mult ultimele pagini.
Alinam felicitari lui Vladut pentru noaptea dormita!
Ioana mai da-na un semn de viata!
Medica si Oaana bine ati venit!
corsge spune:
Buna ! Nu sunt de mult membra, dar acum am dat de voi din nou.Stiam ca m-am inscris undeva, dar nu mai stiam unde. Fetita mea are un an si trei luni.Daca sunt aici mamici cu copii de aceeasi varsta, le rog sa imi spuna si mie: cam ce fac, ce spun copiii lor, ce greutate au si de cate ori s-au imbolnavit (tratament cu antibiotic) pana acum....ca sa vad si eu daca suntem si noi cat de cat prin apropiere.
kristinutza spune:
valen, radu are 10 kg implinite
. s-a ingrasat si s-a inaltat in 2 sapt f mult, nu-sht ce-a avut.
a, si i-au aparut 2 masele
. si nici n-a comentat nimic inainte, sa ne anunte
.
am poze si filmari ultrasupermega haioase, dar n-am avut timp nici eu sa ma uit la ele...
dupa sesiune revin in forta si recuperez.
v-am citit, dar nu mai stiu sa laud pe fiecare cu intamplarile lui
. dar imi place mult ca de acum incep poznele si fazele haioase de care o sa ne amintim cand o sa fie ei mari si-o sa le povestim asa de mult modificat... ![]()
nu cred ca s-a inteles ce-am zis.
nici la examen nu cred c-a inteles profu' ce-am zis
. dar suntem chit, ca nici io n-am inteles ce-a zis el
.
ma duc sa imbaiez cupilu' ca vorbesc in dodii.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
Of,ma intorc la voi sa aud lucruri frumoase si aflu exact ce nu imi doresc.
CGE,sanatate multa lui Victor si sa treaca repede,ca nu sunt deloc placute indigestiile.
GABRIELA,sa fiti sanatoase,of,asa si Iaris cu dintii,stii ca ti-am mai spus, nu manca nimik.
OaaNA,MEDICA,bun venit la noi.
Haideti sa va scriu despre noi ca suntem iarasi in plop cu totul,de o saptamana tusim si avem mucii,am luat ampicilina 4 zile,in afara faptului ca a scazut febra,nimik nou.Ieri,mananca copilul meu cu o pofta nebuna doua danonino mici primite de la prietenii amabili veniti in vizita.Continua cu tuse,muci, dar ,in rest vesel ca de obicei.Nimik nu prevestea furtuna de azi noapte.Ar fi putut sa fie un semn cele doua scaune moi de seara cu miros intepator,dar mancase si o portocala si ma gandeam ca e de la asta.Pe la 22 se trezeste voinicelul cu febra mare,am simtit ca e mai mare decat facea el de obicei.Boscorodea in somn si apoi s-a trezit in ritm de reclama la Bonduelle.Ii dau 5ml Nurofen si asteptam taticul .Adoarme iarasi si pe la 2 ma trezesc langa un copil tremurand,era rece.Ii pun Novocalmin in fundel si il pun pe burtica mea sa-l incalzesc.Incepe un concert de partzuri si alt kk mirositor si apogeul....spasme de voma din stomacel,dar nu prea avea ce vomita.Se chircea tot de durere.Am ajuns la urgenta si acolo descoperim eruptia la ultimul canin ,un inceput de rosu in gat si poate indigestie de la danonino sau ...nici dr de garda nu stia ce sa mai spuna,ca prea erau multe.Ne-a dat Humex pt tuse,Vibrocil pt nas, Ospamox pt rosu in gat si bronsita nevindecata,cica si ceva antitermice..In masina,Iris era vesel,n-a fi zis ca are ceva,acasa a adormit repede,dar eu nu am inchis ochii,deci si la ora asta sunt chiauna.Azi a vomitat o data in jet,era cu mama si a bagat-o in boale,ca e fricoasa ca mine,si a avut vreo 7 scaune moi,diareice.Acum suntem pe mucilagiu,carnita, orez si morcovi,insa preferata lui e painea prajita.Sper sa nu mai faca febra si sa nu mai vomite ca eu innebunesc.Si vreau sa-i spun lui MIMSI ca noi suntem la a nu stiu cata brosita incepand din octombrie.Va pupesc si sa aud de bine
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Deni &
Vlad 28 sept 2005 &