Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nici eu nu vad pozele cu Maria! Probabil ca nu e public. E o chestie pe-acolo care se bifeaza, din Private in Public.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Am zis ca anunt pe toata lumea cand o sa doarma Vladi toata noaptea , ei bine s-a intamplat,dupa tzitzi de aseara a ramas langa mine in pat si i-am zis sotului sa il lase cu noi ca se incalzise si dormea asa linstit, pe la 4.30 s-a foit, s-a ridikat in 4 labe i-am dat suzi s-a mai foit putin si somn pana la 7 cand cu okii lipiti a aruncat suzeta si cauta tzitzi, asa ca l-a luat tati si s-a mutat cu el in sufragerie sa o lase pe mami sa doarma hehehehe.

Kristinutza tare Radu, bine ca cere !

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Kristinutza, esti tare cu examenele! Iar de Raducu ce sa mai zic, poti sa-l insori de-acum!
Si sunt magulita ca mi-ai atribuit premiul zanos.
Aaaa, azi ma voi uita cu mai mare atentie in gura Anei, s-ar putea s-avem 17 dinti! Cati tb. sa fie, stie cineva?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Alinam, , asa da!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Kid, draguta ca de obicei
Din categoria intamplari ciudate legate de nume am si eu una: cand am fost la o nunta in Iasi, ne-am intalnit cu un prieten care cik sa ne fak cunostinta cu prietena lui. Surpriza, cand sa ne prezentam, amandoua avea acelasi nume si acelasi prenume...
Si culmea tre sa merg la nunta unde pe invitatie la n-le miresei apare n-le meu(si al ei in acelasi timp)...super ciudat. Deci si mireasa si invitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ce-mi place provocarea asta cu nume ciudate. Mai scrieti, sa ne descretim fruntile.

kristinutza, am ras cu filipica al tau...
Noi ii spuneam unui coleg de facultate :"gogoshel", pentru ca era mai umflatel asa. Nimeni nu stia asta, doar grupul nostru de prieteni si ne-am obisnuit sa-i spunem asa. Astfel ca aproape am uitat cum il cheama. De cateva ori am fost cat pe ce sa-i spun "ce faci, gogosel?"

in generala , aveam un coleg pe nume "Ratza". Era comic cand venea mama lui sa vorbeasca cu diriga (si venea cam des) si ce urma...doamna Ratza in sus, doamna Ratza in jos...

A, dar sa va spun ce nume am vazut cand lucram in maternitate. Pe una saraca o chema Cotetzi, era necasatorita si nascuse o fetita. Ma gandeam ce noroc pe aia mica ccc cand o va recunoaste tatal si ii va schimba numele. Numai ca pe tata il chema "Cioara".
Una isi botezase copilul Giovani Ionut, cu numele de familie Ionitza. Altul saracul era Pop Mihai Vandam (exact asa se scria). Si nu erau tigani. Dar ce ziceti de un baietel "Baltazar" sau "Calinic"?

Am vazut mai demult ca si pe DC era un topic cu nume ciudate. Era chiar o lista de la Evidenta Populatiei, de iti era si jena sa le citesti. Nu mai zic sa le porti...

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Neata' fetelor!
Iaca mi-am adus aminte ca vroiam de mult sa va intreb ceva.Voi mai dati vigantol copiilor?Cat?
Trebe sa recunosc ca eu am cam uitat sa-i mai dai.Adica ii dau asa cu pauze cand imi aduc aminte.O fi grav?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Si eu am avut un coleg de liceu care avea porecla DOSIA, pt ca era mai grasut si in perioada aia era la tv. reclama de la detergentul dosia cu porcusorul , daca va mai amintiti.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

alexuta2005, noi am reluat vigantolul cand am implinit 1 an, la sfatul pediatrului.Dar si eu mai uit, nu ii dau chiar zilnic , si eu sper sa nu fie chiar asa de rau.astept si eu ca si tine sa vad parerea celorlalte fete.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Casiana, vigantolul se da neintrerupt pana la 1 an si 6 luni. Apoi se da vitamina D, sub aceasta forma sau sub alte forme, in lunile cu "r". Varsta pana la care se da este controversata,unii zic 12, altii 15. altii 18 ani. Mai vedem.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput