Piticodromul de sept-oct 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simo, am perceput
In categoria nume ciudate, si cu asta jur ca ma duc acasa la copil si nu mai ocup spatiul pe forum degeaba, aveam un coleg in liceu pe care il chema Misu Socrate. Ghiciti care era prenumele.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

stai linistita, Irina, ca intre noi avem voie si cu alte alinturi .
si cred ca fiecare dintre noi il striga pe copil prin casa in fel si chip, de la "iepuras", "pisicutz", "sufletel", "inimioara"...pana la "iubirea lu mami", "papusica lu tati" etc. Astea sunt chiar frumoase.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo ce ti-e si cu numele astea... Tin minte ca la un moment dat circula o copie de buletin in care Mos Nicolae era fiul lui Mos Craciun sau invers ca nu mai tin minte exact .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anya m-am linistit

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumesc mult de felicitari!

Cat despre kid, puteati sa va ganditi ca poate a facut un copil cu popescu al meu si acum se gandeste ce nume sa ii puna .

O sa va scriu si reteta de placinta dar mi-e nu stiu cum sa o sun pe mama de la birou sa o intreb de reteta, or sa creada colegii ca m-am tampit iremediabil si irevocabil!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

, ce mi-au placut ultimele pagini!

Bine ai revenit, andreeeea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aoleu, m-ati omorat cu toate numele alea caraghioase...ce ziceti insa de doi colaboratori de-ai nostri de la firma, parteneri de afaceri intre ei..cum ii chema? Dl. Mielu si dl Pisica. Eu nu m-am putut abtine si am bufnit in ras de nu cred ca m-au uitat vreodata.

Aveti dreptate, m-am tampit, e 2007, ma inscriu la Odiseea de 2008, ce vreti, cu batranetzile astea.

Andreea, premiul 1 cu coronitza la perdelit. Acum ai net, ce mai astepti? Umple paginile cu povesti despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sa va spun nume din anturajul meu? Barbalata, Papuc, Lopata, Cireasa
Andreeea, cand iti dam coronita?
Tin minte ca si eu asta-vara cand am stat cu Ana la casa de vacanta n-aveam net si cand venea sotul in week-end cu laptop-ul dovedeam capitole...si-mi notam de la o saptamana la alta la ce capitol am ramas si la ce pagina. Pot spune ca pana acum n-am sarit nici un rand incepand cu odiseea. Poate doar ceva mesaje moderate, aparute mai tarziu.Si am citit/scris si la aspirante. Eu ce premiu primesc?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Vorbeati de nume ciudate.Pai eu aveam in liceu trei colegi:Belu, Popa si Cosciug.Pe bune chiar nu glumesc.

Eu Alexiei ii spun simplu Alexia sau gaza, goga mica sau mai stiu io ce vietati imi trec prin cap. S-ar parea ca sa existe si o logica in chestia asta.De curand am aflat ca Sf. Alexie e aparatorul gazelor si a tuturor insectelor. Deci vedeti care-i explicatia?
Mama da incepui sa filozofez, cred ca trebe sa ma duc la cratita ca nu se mai poate.

A, sa nu uit, bine ai revenit Andreea, cred ca acum iei si tu pauza de la perdelit nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Multumesc de incoronare!
Am ars "perdeaua", deci nu o sa mai am dupa ce sa ma ascund!
Legat de alintat copii, cand o intreb pe Maria:"Cine e dulceata mamii?", arata cu degetul spre ea (e valabil si la dragostea mea etc). Amuzant a fost cand a aratat spre tati la o astfel de intrebare cu iubirea lu' mami.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput