Aspirante optimiste > 20 ani (53)
Raspunsuri - Pagina 5
PamELLA spune:
teomaria,esti durere !!si daca ma scap pe mine?? am sa incerc sa ma tin ca ma trece de pe acuma
didi-anda spune:
Buna fetelor. eu imi beau cafeluta de-abea acuma.
Pam asteptam cu nerabdare sa ne dai o veste buna.
fetelor, azi sora proprietarei unde stam, i-a spus sotului ca inca o femeie o rams graviduta dupe ce mama ei i-a pus gips pe spate.eu sunt ziua 3 si astept sa-mi treaca, sa-mi puna si mie..parca n-as vrea sa-mi fac sperante prea mari, dar ma gandesc ca, daca faci asa ceva, ar trebui si sa crezi in asta, nu? nici nu stiu ce sa mai cred....sper ca in final sa fie totul bine..
va pup pe toate
PamELLA spune:
didi-anda,ce i-a pus?gips pe spate?cum?adica,pentru ce si in ce mod?? scuza-ma ca pun atatea intrebari,dar e prima data cand aud!
oana_oana26 spune:
teomaria, multumesc de grija
asta inseamna ca ai citit ce am scris ieri, asa ca raportez si azi: z28, 36.9 , ziua 13 dupa pregnyl, test de sarcina slab pozitiv, dar a doua liniuta e mai vizibila decat la testul de vineri seara, asa ca SPER
am mai luat un test pt maine, alta firma Sure check, cica e bun
daca arata ce vreau e sigur e bun
ma gandesc sa fac maine si o analiza de sange ca stau ca pe spini
tu ce zici?
didi-anda spune:
Evy bine ai venit si sper sa nu stai prea mult printre noi.. sa ramai cat mai repede graviduta si sa ne iei si pe noi la odisee.
Oana . asteptam ziua cand te vei declara oficial graviduta.
Pam . femeia asta spune ca de ffff multi ani ajuta femei care nu puteau sa aibe copii<nu stiu daca erau bolnave sau pur si simplu nu ramaneau> sa ramana gravidute. spune ca-i un leac babesc, care ajuta organismul sa se intareasca si c-ar avea mana buna.a insistat de mai multe ori sa-mi puna si mie, dar eram in dubii.. am ajuns la concluzia ca nu strica sa incerc si eu, mai ales ca n-am gasit nici un doctor care sa ma ajute.. mi-a zis ca trebuie sa iau o punga de gips praf, de 1 kg. ea il amesteca cu nu stiu ce, iar dupa ce mi-a trecut ciclul, imi pune pe spate si sa stau cateva ore cu el, dupa care il dau jos si sa prestez [xinpat cu sotul normal <in fiecare zi, sau la 2 zile>.am spus ca voi incerca luna asta, dar sunt putin mai pesimista..nu vreau sa-mi fac fff mari sperante si in cazul in care nu raman, sa fiu fff dezamagita. nu stiu...ma gandesc ca, odata ce fac asta, ar trebui s-am mai mare incredere, dar mi-e frica sa mai sper. nu ma supar ca-mi pui intrebari . dupa ce-mi va pune gipsul, cu siguranta va voi spune . acum il pun pe sotul meu sa se pregateasca psihic si fizic pt ce urmeaza...
va pup pe toate
P.S. Evy primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar maitarziu, nu imediat ce le scrii.
Laura Ioana spune:
Evy bine ai venit pe Sper sa ramai repede graviduta si sa te muti la odiseea sarcinii
Pam iti tin pumnii
Biby imi pare rau ca ti-au venit rusii, dar de acum poti tine socoteala mai usor!
Poze Laura
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor!!!!Ce mai faceti???Eu in vizita la socrii!
Azi sunt Z8,diseara prestam ca peste 2 zile o sa vina ouletul.Sa speram ca luna asta se prinde.Ca de nu....
Pupici la toate fetele!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
numeioana spune:
Ramo, ce repede trece timpul! Deja vine ovulatia! Spor la prestat!
Evy28, bine ai venit in randul aspirantelor optimiste! Ai facut ceva analize? Cu ce probleme te confrunti? Sau bebe nu vrea inca sa vina... se lasa asteptat.
Pam, astept rezultatul! Iti tinem pumnii stransi!
Oana, eu sunt sigura ca e bebe! Z28 din cate?
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ramonzca79 spune:
fetelorrrrrrrrrr cucuietelor...am o nelamurire....
am lucrat pana in 31 ianuarie 2007 la o firma...pe 1 februrie trebuia sa incep in alta parte insa am avut un accident si mi-au spus sa mai stau acasa...ca atare voi incepe serv abia marti 6 februrie...atunci voi semna si contractul de munca si am inteles ca va intra in vigoare la 2 zile dupa....deci cateva zile le voi pierde....
ne-am hotarat sa facem un copil in vara asta - mai precis iunie-iulie...aceste zile pierdute imi vor afecta un vreun fel concediul maternal - ma refer la indemnizatia ce se primeste...???dar daca voi ramane mai repede insarcinata...care ar fi data "minima" sa zicem cand as putea ramane astfel sa nu afecteze acea perioada ce trebuie lucrata inainte de nastere pt a beneficia de idemnizatie...
inca ceva...noul loc de munca nu prea imi ofera siguranta desi este o banca...se lucreaza cu targete...daca o luna nu faci targetul, luna urmat esti monitorizat si daca tot nu-l faci "zbori"....daca in momentul in care raman insarcinata aduc de la medicul specilist "o adeverinta mai au voie sa ma dea afara chiar daca nu mi-as face targetul????...nu spun ca asta am de gand pt ca interesul meu este sa-l fac ca sa iau si bani dar poate nu as mai sta "cu morcovul in.....:)"
pleaseeeeeeeeeee....raspundeti-mi si lamuriti-ma!!!!
un an de convietuire-13 august
RAMONELLA spune:
Ioana se apropie momentul adevarului,nu???Dar cred si eu ca ai lipsa de progesteron,ca si mine.Si eu am scurgeri maronii inainte cu 5 zile de urati.Iau Duphaston de 2 luni,dar degeaba.Mai am tratament 1 luna.Sper sa nu mai vina uratii luna asta.Iau din Z14 10 zile,1 tableta pe zi.
Biby imi pare rau ca au venit uratii.
Pam eu cred ca esti graviduta!
Ramonzca eu stiu ca trebuie sa ai minim 12 luni lucrate inainte fara intrerupere.
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png