Aspirante optimiste > 20 ani (53)
Raspunsuri - Pagina 19
Adaria spune:
Temperaturile au fost urmatoarele: Z11-36.7; z12-36.6, z13-36.5, z14-36.7, z15-36.8, z16-36.7, z17-36.8, iar astazi z18-37.2 dupa cum am scris.
Durata Cm e de 28 de zile, foarte rar vine mai devreme sau intarzie cu o zi...
Ce crezi...cand a avut loc ovulatia?
raluk_ spune:
fetele..cum pot eu sa vad capitolul vechi de la aspirante optimiste??
ca sunt batuta in cap azi..
mav spune:
Pup si eu fetele! Va urmaresc, n-ati scapat de mine.
Am intrat sa va spun ca in sfarsit azi este Z1 si pt mine, la 27 de zile dupa chiuretaj si, de fapt, la 28 de la prima sangerare (se pare ca intr-adevar atunci am pierdut sarcina)....
Ar trebui sa fie o veste buna, dar ma simt asa de rau.... si iar ma doare capul foarte tare.... Sunt curioasa cate zile o sa tina si cum va fi de data asta....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Gabitzu37 spune:
Adaria, eu cred ca ai ovulat in ziua 13.
Mav, regret ca te simti rau, dar, z1 insemna o noua sansa, asa ca fii optimista!
Raluk, intra pe 'Asteptand un ingeras in viata noastra' si du-te in stanga, jos, unde poti sa selectezi pagina 2 sau 3 etc. Pe una dintre paginile respective trebuie sa fie si capitolul anterior de la 'aspirante optimiste'.
Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png
nichi spune:
Buna fetelor si o saptamana usoara !
Eu sunt Z1 si sunt foarte dezamagita ,credeam ca luna asta a fost cu noroc fiindca nu am avut nici o simptoma de urati si am corespunzator,dar nu a fost sa fie.Cred ca in martie ma duc sa fac IA la TG MURES si sper sa nu mai trebuiasca sa o repet,o sa vad ce e de facut si am sa iau o decizie,acum sunt suparici rau.
PUPICI FETELOR!
ancadragoman spune:
Adaria ai ovulat in Z13
Mav imi pare rau iubita dar noi suntem aici si o sa vezi ca o sa ne fie si noua bine pana la urma
Nichi
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Adaria spune:
Multam' pentru raspunsuri! Sper sa fie asa...am citit atat de multe pe net...incat m-am bulversat de tot...Nu stiu ce sa mai cred!
Deci ovulatie are loc in ziua dinaintea cresterii temperaturii bazale?
Nu in ziua respectiva?
Nu le mai inteleg...am incercat sa imi monitorizez mucusul...dar e mai greu...cel putin pentru mine.
Imi pare bine ca v-am gasit pe voi...mai am si eu cu cine discuta
Spor la bebici tuturor si sa dea doamne doamne sa vi se implineasca tuturor visul acesta frumos de a deveni mamici
Va ici pe toate!!
Gabitzu37 spune:
Nichi, imi pare rau pentru z1, nu mai fi suparici, sigur va veni bebe si la tine!
Adaria, imediat dupa ovulatie se formeaza corpul galben (foliculul spart care a elibarat ovulul) care este responsabil cu producerea de progesteron (hormonul dominant in perioada de dupa ovulatie) iar progesteronul (i se mai spune si hormonul cald) determina cresterea tb.
Gabi
"...sunt doar un om in cautarea unui strop de frumusete nepangarita..."
http://tt.lilypie.com/VIEZp2.png
nichi spune:
ANCA,GABI
Fetelor luna asta vreu sa fac polidin,adica sa incep de astazi timp de 5 zile,vreu sa o incerc si pe asta.Voi ce parere aveti?
Adaria spune:
Nu va descurajati fetelor! Fruntea sus!
O sa vedeti ca pana la urma va fi bine pentru fiecare dintre noi!
Si in curand vom fii !