Aspirante optimiste > 20 ani (53)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
buna fetele!
am revenit dupa o zi superba petrecuta in compania nepotzelei mele alexia de 1.6 anisori. este o dulceatza!!!
bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta al aspirante!!
Doula nici sotzul meu nu is-a dorit din prima bb, dar akuma isi doreste si el sa devina tatic!!!
ysa26 spune:
toate fetele. Nu am mai intrat de vreo saptamana si am vreo 6 capitole de recuperat. Harnice mai sunteti mai frumoaselor.
Am inceput o noua luna de monitorizari.
In prima zi de monitorizare (acum 2 zile,vineri) am avut urmatoarele val. E=5,4 ; OD=14,5 si 10,8.Azi mi-a spus k deja am ovulat.
Zilele astea nu am prestat pt k am asteptat momentul in care sa imi spuna dr si k gigei sa fie in forta,dar mi-e frica k am ratat. Dak vineri dupa-amiaza nu ovulasem, inseamna k am ovulat seara sau ieri,iar eu am prestat abia azi pe la ora 11 dimineata. O fi fost prea tarziu? Nu mai pot de ciuda, dar cel putin stiu k ovulez natural.Voi incerca luna cealalta.
Va pup si sa veniti numai cu vesti bune!
Laura Ioana spune:
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta la aspirante
Irlandeza io cred ca te poti apuca linistita de treaba! Multe fete au ramas insarcinate inainte sa le vina primul CM dupa chiuretaj si au avut sarcini usoare si copilasi sanatosi. Tot aici pe forum am citit treburile astea, asa ca spor la treaba
Pam imi pare rau, dar luna viitoare sigur e cu okisori! Nu lasa sa treaca zilele ca, vorba fetelor, tare esti fierbinte
Poze Laura
madutza_bra spune:
Fetelor, eu nu prea am somn. Sunt Z7 si maine dimineata am programare la HSG. Sunt fffff emotionata si speriata de ceea ce-mi va spune dr. Sper sa nici nu ma doara prea tare, oricum merge sotul cu mine.
Nu mai stiu cine a intrebat de cauza infundarii trompelor: mie dr. mi-a recomandat HSG din cauza unei infectii cu Chlamidia (pe care am tratat-o din prima repriza cu antibiotice), aceasta infectie ar fi putut sa-mi infunde trompele.
Maine nu ma voi duce la serviciu, asa ca voi intra mai pe seara sa ve spun cum a fost la analiza.
Va rog sa-mi tineti pumnii, imi este destul de frica de rezultat!!!
http://tt.lilypie.com/3Qjmp2.png
oana_oana26 spune:
buna dimineata fetelor
vin si azi cu raportul
Z29, temp 37, ziua 14 dupa pregnyl, ziua 12 DPO, test de sarcina (al treilea) cu a doua liniuta pala, cam la fel cu cel de ieri, dar mai vizibil decat cel de vineri
sper sa gasesc in drum un lab de analize medicale unde sa fac un beta HCG
Pa pupic pe toate si va tin la curent
RAMONELLA spune:
Neata fete cucuiete!!!
Eu azi sunt Z9.Aseara am avut un test pozitiv de ovulatie!.Mucus cat cuprinde
Oana eu cred ca e ceva acolo.Un bebik!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png
raluk_ spune:
buna dim si pup fetele tare tare
va cautam disperata, nu intelegeam de ce are subiectul doar 8 pagini cand eu l-am lasat cu mai multe :)
intreba cineva mai pe la pag 2-3 despre concediul maternal: trebuie sa ai 1 an lucrat la momentul nasterii copilului neintrerup. daca anunti patronul , cum ca esti gravida nu te mai poate da afara! dar acest lucru se face in scris.
oky, prestam in continuare, doara, doara se prinde un bebic...o sa imi cumpar si eu un termometru si de miercuri trec la monitorizarea tb.
numeioana spune:
Neata tuturor! MNie mi-a scazut temperatura peste noapte, astfel ca dimineata aveam doar 36,9. Astept CM si saptamana viitoare o sa merg la medic sa imi dea sa fac analize hormonale.
Pupici!
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.