Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

pai da, asa ziceam si io, daca facem treaba cu excelu nu mai trebe sa scoatem pe nimeni. scurtam prima pagina si toata lumea e fericita.
steluta,
parca tu erai fericita posesoare a unui ftp, nu? daca spun prostii sorry, da parca asa imi aminteam.. daca da, ne gazduiesti si pe noi?

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Ia uitati cine sio schimbat semnatura!!!
Si citat nou are!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

- am vazut pozele!! Ai 2 copii minunati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Camelia - mesajul de mai sus era pentru tine.

Multumesc. E inca destul de frig aici. Insa ieri la pranz au fost 9 grade. Era chiar placut fata de gerul care ne-a terminat in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Virgi - ai o fetita superba!! Cand ma gandesc cum era Claudia in primele poze pe care le postai...si acum asa mare, cu atatia dinti (pe care nu se sfieste sa-i etaleze) si cu hainute ales cu gust...UAU!! Imi doresc asa mult o fetita...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor am reusit sa gasesc o "metoda" ca sa-l fac pe fi-miu sa pape mai bine legumele ( ca la fructe nu avem probleme ) : ii dau cu lingurita normala, de metal...si PAPA !!! pana acum foloseam de plastic. O sa le folosesc pe cele de plastic la fructe si iaurt de acum in colo si de metal la legume.
Si inca ceva, nu ii place ficatelul ( e cam amarui ce-i drept ) asa ca il fac cu morcov si albitura si iau in lingurita din amestecul asta si bag putin in iaurt simplu ( la teperatura camerei iaurtul ) si asa papa aproape tot.

La capitulul progrese, Doroti te rog trece-ne si pe noi cu :
-3 dinti ( primul la 7 luni si cred ca incisiv se numeste, deci e intre primul mare de sus si canin, si azi cei 2 de jos...chiar ma miram cum de i-a iesit ala de sus, care nici macar nu e chiar cel din fata..., ma rog ,trece doar 1 dinte la 7 luni, ca restul nu cred ca mai sunt asa importanti )
-ne rostogolim de vreo 10 zile, deci de la 7 luni, intai timid, dar acum dor ii place sa doarma si intr-o parte, asa ca ori sta cu fata in sus ori intr-o parte si se intoarce singur...o sa radeti, dar faptul ca se rostogoleste toata ziua pt noi e o maaareeee realizare, si asta doar datorita "covorasului" de care v-am zis ca l-am cumparat acum vreo 2 saptamani ( e in singura poza la capitulul 6-8 luni )
-stam in fund singurel, ma rog, de la 6 luni jumate, dar acum vad ca sta mai bine, desi dupa vreo 5 minute cam cade si inca nu se ridica la loc ( deci nu stiu cada se pune la progrese sau nu )

Printre altele vreau sa va spun ca va invidiez ca iesiti cu bebicii asa mult afara, si noi am iesit in fiecare zi pana am venit inapoi aici ( pe 15 ian ) si i-a prins asa bine. Aici l-am scos abia alaltaieri cam 45 de minute, erau cam - 10 grade ( da, da, minus ) si am profitat de ocazie...( doamne, cum suna, sa profiti de minus, dar asta e ).

pupicei

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am descoperit o metoda de a avea un copil linistit la schimbat de scutec . Ma scotea din minti cat se rasucea, cat se ridica, cat se incorda si nu reuseam sa-i pun niciodata pampers-ul fara scancete si nervi.
Ii dau banala jucarie preferata in maini. Sta frumos pe spate si nu ma mai baga in seama cand operez la pampers

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

mitihuray! Bine ca ai gasit trucul . Eu am facut altceva cand am vazut ca Petra intra bine tare in greva foamei!
Am schimbat complet ritualul de masa! I-am schimbat castronelu, lingurita, locul unde-i dadeam papa, ii dau in maini legumele, biscuitii fructele si papa muult mai bine!

Amiss

Mergi la inceput

Luana cum te impaci cu masina de spalat vase ? Tare ma bate gandul sa imi iau si eu una. Ai cumparat-o pana la urma nu? Stiam ca au fost ceva probleme la livrare .

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Anuntam si noi sus si tare ca la 8luni fix a aparut al treilea dintisor. Este sus si tare ne place sa-i papaim zimtisorii cu degetelul sau cu limbuta. In curand sparam sa apara si vecinul lui. Doroti

Alfel sunt tare necajita...Elena nu mai vrea efectiv nici un fel de fruct si nici suc de fructe. Si desi am facut pauza cateva zile se pare ca nu mai vrea si pace Habar n-am cum asputea sa o mai pacalesc cu cate o lingurita.

Miti nu stiu cum prepari tu ficatelul, dar m-am gandit ca poate iti prinde bine reteta mea: pun ficatelul in lapte din comert cu o seara inainte in frigider. A doua zi, cand il prepar il fierb in alt lapte si apoi il mixez cu cartof fiert, un varf de cutit de unt 65%. Iese o bunatate...de fapt e felul preferat al Elenei. Poate merge si al voi ...

Pupacim toata livada!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

cocutica imi place reteta de ficatel. O pun si eu bine. Inca nu am inceput sa ii dau ficatel. Ii voi da mai pe la un an.

Amiss

Mergi la inceput