Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)
Raspunsuri - Pagina 5
26octombrie spune:
buna dimineata, vesela si insorita livada!
multumim pentru felicitari, cine e mai mandru ca noi...
acum, sa va impartasesc lista de urgente:
- aspirator! arleena, nu, inca nu m-am hotarat, stau cu vreo 40 de linkuri deschise acasa, computerul nu l-am inchis de cateva zile, sa nu pierd linkurile, la munca oarecum la fel; singura problema e ca acele linkuri nu se citesc singure, sa se compare si sa se elimine ele, asa..
pe siteurile cu compare prices nu gasesti detalii, asa ca nu se pot face comparatii decat din 3 in 4.. pe cele cu detalii nu ai compare...
capul meu e vraiste, parca a trecut singurul aspirator performant din lume si a sters tot...
va tin la curent cu ce gasesc.
- covor dormitor. am optat pentru covor si nu pentru mocheta pentru ca nu sunt fan mocheta. as vrea un covor din acela rotund si pufos. mergem sa cercetam, dau raportul. daca stie cineva un loc unde gasesc mai multe sa-si faca pomana.
- chiuveta bucatarie. si asta e urgent, am una de fonta, am mutat-o si mi-a cazut (mamei mele pe picioare!). acum am pus-o again dar vad ca se clatina consolele si mi-e teama sa nu pice pe copil intr-o buna zi. vreau una de inox, sunt infinit mai usoare, dar vreau sa aiba doua cuve!! ati vazut ceva bun? pe unde? nu vreau din aceea de tabla, de vezi prin ea, caut ceva mai zdravan.
uff, acum ca le-am insirat ma simt mai bine, parca am facut un pas mare spre achizitia propriu-zisa (aiurea, da ma prostesc si io..)
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by puiudana2004
Eu acum ma uitam pe lista noastra cu pitici si ma gandeam ca sunt fete care nu au mai dat nici un semn de viata de cand au nascut Si cred ca ar fi bine ca timp de o saptamana sa facem o prezenta sa vedem care raman si care nu,sa intre si sa zica da sau ba!!!Ca e un pomelnic acolo...Voi ce ziceti???Da' sa nu va suparati ca am zis,da???
Dana siAndrei (6 mai 2006)
Varsta Andrei
Eu sunt deacord!
Notez toate fetele care apar timp de 2saptamini, dam ragaz, si care nus si nici nu au mai intrat de mult le scot.
Acum ziceti zi voi daca sunteti deacord.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
26octombrie spune:
mey, macar o luna sa fie, zic eu, caci si mie mi s-a-ntamplat sa nu pot intra, mai bine de doua saptamani. eu as sta pana la sfarsitul lunii martie, poate nu intra cineva o perioada si apoi vine si nu se mai gaseste. sa nu fie trist.
am si eu o intrebare: nu putem face in asa fel incat pe pagina de garda, in loc de un mesaj luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung cu toate ciresele si progresele si dpn si toate alea, sa fie un link la un fisier excel? asa, cine vrea sa vaza ceva se duce pe link, cine nu, nu mai da scroll pana il doare mana. daca ar merge asa, ma ofer voluntar sa fac fisierul excel, frumos frumos, cu toate datele existente. ce ziceti?!
daca am face asa, as putea trece toate datele livezii in prima pagina, cu link la sheeturile urmatoare, fiecare mamica sa aiba cate o pagina si sa isi poata trece o gramada de chestii acolo. singura problema, in mintea mea, e sa gasim un ftp care sa gazduiasca documentul. nu se ofera nimeni?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
dilaural spune:
Hello heloo la toata lumea...
Ma mai tineti minte??? Cu paturicile??? Care fie vorba-ntre noi acum sunt mult prea mici ca sa mai tina loc de paturici...:))) hahaha
Imi pare rau ca in ultimele luni nu am putut tine pasul cu voi... Din data de 10 mai anul trecut am stat acasa si de azi am revenit la serv deci am si calculator si un pic de timp sa va scriu.
O sa incerc sa recuperez si sa citesc din urma toate povestile voastre.
Noi pe scurt:
Andreea-Eliza s-a nascut pe 11 iunie 2006 la 11.30 prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu ajutorul Dr. Cezara Bucur si am avut 3.210 si 51 cm si nota 10.
Totul a fost super simplu si acum avem aproape 8 luni, vreo 8,5 kg, 75 cm si niste superbi ochi albastri. Suntem cumintzica si papam tot!
O sa urmeze si poze in zilele urmatoare!
Va pup si sper sa nu va mai parasesc asa de mult timp!
Dilaural cu
Andreea Eliza
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
mey, macar o luna sa fie, zic eu, caci si mie mi s-a-ntamplat sa nu pot intra, mai bine de doua saptamani. eu as sta pana la sfarsitul lunii martie, poate nu intra cineva o perioada si apoi vine si nu se mai gaseste. sa nu fie trist.
am si eu o intrebare: nu putem face in asa fel incat pe pagina de garda, in loc de un mesaj luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung cu toate ciresele si progresele si dpn si toate alea, sa fie un link la un fisier excel? asa, cine vrea sa vaza ceva se duce pe link, cine nu, nu mai da scroll pana il doare mana. daca ar merge asa, ma ofer voluntar sa fac fisierul excel, frumos frumos, cu toate datele existente. ce ziceti?!
daca am face asa, as putea trece toate datele livezii in prima pagina, cu link la sheeturile urmatoare, fiecare mamica sa aiba cate o pagina si sa isi poata trece o gramada de chestii acolo. singura problema, in mintea mea, e sa gasim un ftp care sa gazduiasca documentul. nu se ofera nimeni?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
io tot cresc
Deacord, si cu termenul si cu Excelul, ca sa fie mai mica pagina.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Hello heloo la toata lumea...
Ma mai tineti minte??? Cu paturicile??? Care fie vorba-ntre noi acum sunt mult prea mici ca sa mai tina loc de paturici...:))) hahaha
Imi pare rau ca in ultimele luni nu am putut tine pasul cu voi... Din data de 10 mai anul trecut am stat acasa si de azi am revenit la serv deci am si calculator si un pic de timp sa va scriu.
O sa incerc sa recuperez si sa citesc din urma toate povestile voastre.
Noi pe scurt:
Andreea-Eliza s-a nascut pe 11 iunie 2006 la 11.30 prin cezariana la Maternitatea Giulesti cu ajutorul Dr. Cezara Bucur si am avut 3.210 si 51 cm si nota 10.
Totul a fost super simplu si acum avem aproape 8 luni, vreo 8,5 kg, 75 cm si niste superbi ochi albastri. Suntem cumintzica si papam tot!
O sa urmeze si poze in zilele urmatoare!
Va pup si sper sa nu va mai parasesc asa de mult timp!
Dilaural cuAndreea Eliza
Cum sa nu te tinem minte.
eu chiar azi ziceam ca daca e sa stergem din listuta, pe tine sa nu te scoatem, ca stiam ca nu ai net acasa, doar la servici.
Bine ai revenit
.doroti_5
cu
Asa de mari suntem
26octombrie spune:
Lauraaa, bine ai revenit! cum adica daca te mai tinem minte! evident, primul nostru capitol s-a numit chiar "paturici de mai-iunie"
inca odata iti multumim pentru paturici, au fost un simbol al apartenentei noastre la acest club! iti dai seama ca ursuletul si paturica nu vor parasi casa catre alt copil. am dat cam tot ce nu ne mai vine, insa astea sunt ..amintiri din copilarie!
sa-ti scoti tickerul de la semnatura.
te pupam si te-asteptam cat mai des pe aici!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
ama_kaly spune:
Multumim tuturor pentru felicitari!! Sa nu va inchipuiti acum ca fuge prin casa, doar face cativa pasi singur iar apoi se lasa in fund sau cade!
Cami tie iti multumesc si pt ca mi-ai urat bafta la examene, pana acum le-am luat pe toate (3) dar mai am inca pe atat si sper sa ma descurc si la astea!
Sofia mica!
Laura BINE AI REVENIT LA NOI!!!
Sa stii ca ti-am simtit lipsa si ne bucuram tare mult ca te-ai intors!
si asteptam curand poze cu dulcica ta!Si acum o intrebare pentru voi: am inteles ca ati inceput sa le dati bbilor cereale Cheerios, din acelea cerculete.As vrea sa ii dau si eu lui Seby si chiar am in casa ca noua ne plac la nebunie.Intrebarea e: cu ce sa i le fac daca el mananca doar lapte de la mine? Cu lapte praf?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
amiss_zip spune:
salutari![]()
Sa va spun ce mi-a facut fiica-mea azi la masa de legume
Pentru ca am ramas azi in pana de legume, am facut Petrei morcov cu un pic de telina si carnitza. Ce-i drept nu a iesit stralucita mancarea si dupa 7 8 linguri incepe sa maraie si sa protesteze. Si se burica, si stramba din nas. Atunci ii spun ...bine draga mea atunci nu iti mai dau. Cum pun castronelu' jos cu lingurita in el, incepe Petra iar sa se burice, sa se intinda la castron. Atunci iau lingura si incerc sa ii dau iar...poate vrea
. Nimic! Pana intr-un final cand ajunge la lingurita, o ia hotarata in manutza, o ridica brusc de sar legume pe pereti si mi-o vara MIE ferm in gura!
"Na! Mami, eat this"
Va imaginati ce fatza a facut mami! "bleah puiu ai dreptate
".
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
Zax ai dreptate ma simt foarte bine dupa aceasta sesiune, mai ales cand am trecut-o cu bine.
ama felicitari si tie pt sesiune! Prietenii stiu de ce
.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss