casnicutze sexy (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

gata masa.va poftesc si pe voi

alinutzo uite cum am facut eu; am fiert fructele de mare[in apa cu sare] fix 10 min.le-am stors.am calit o ceapa in ulei de masline am aruncat frutele peste ceapa si le-am calit 3 min.am pus sare si piper.am rasturnat o cutie de pasta de rosii[5oode gr]si am lasat sa fierba inabusit pana am tocat 5buc de usturoi si o legatura de patrunjel.am pus peste fructele cu sos.am fiert o cut de spaghete si le-m amestecat.un deliciu.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by cgaby

bia - ai cumva "pile" la doamne-doamne????

am plamani buni.am suflat cu drag spre voi zapada.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha, multumesc pentru reteta, o sa o fac maine!
Bianca , ar fi fost bine sa se achite de datorii...
Liana si noi balim in fata calculatorului la bunatatile lui Miha, sa stai cuminte in pat!
Ange , iti trimit un cocos pe mess?
La noi ploua!!!!!!!!si e un frig...
Cum e carnea de rechin?e buna?
Bianca ai gasit reteta pt. fructe de mare?
Nu stiti nimic de Tony?Ange nu ai cum sa vorbesti cu ea?sper sa fie bine.Ma duc la tv,si mai revin , ma uit la telenovela, Rebelde.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ninge tare urat!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ati scris muuuuuuuuuuuuult. am avut ce sa citesc. eu sunt bine, inca mai rezist.dupa munca trebuie sa fac treaba si acasa: dat cu aspiratorul, calcat haine ( poate le termin luna asta) si gatit ( evident de la pungulita).
-ici

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut.
Tony este putin mai bine, in sensul ca a facut si el primul pp in 48 ore. Ii dam lichide cu seringa, mai bine zis il fortam , urla de parca i-as da sa bea otrava. Am decis sa mai asteptam sa vedem pana deseara, poate scapam fara perfuzii ca numai asta nu am chef sa fac.
Peste noi a trecut mai usor, sotul e in stare de functionare perfecta, eu un pic ametita. Nici azinoapte nu a dormit Tony mai deloc, cred ca-l durea tare burtica si a urlat de la 1 la 2.30 iar la 4 nu mai voia sa doarma de nici o culoare.

Intre timp m-am mai uitat pe la subiecte prin jur si am descoperit cu "uimire" ca peste tot se plang mame, ca peste tot se cere ajutorul, ca peste tot fiecare isi spune problemele. Oare de ce nu-s votate toate cu mediocru? Mi-a fost atat de scarba la propriu si la figurat ca am zis ca nu o sa mai scriu in viata mea la nici un forum si sa las frustratii s-o faca. Dar apoi am zis ca in definitiv atat vreme cat cineva nu ma cunoaste, nu-mi stie nimic din suflet ar trebui sa ma doara undeva de parerile lui. Asa ca daca va stresez asa tare, fetele eu zic sa nu va mai obositi ochisorii. Si vorba Danelutei sper sa nu-mi vina inspiratia unui post a Sf Anton sa trimita DD si la altii"motive sa se planga".

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Olga,tu spune in continuare ce te doare. tu scrii pt noi nu pt ochi rauvoitori.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

acum am venit de la zapada. e suuuuper! o sa pun si citeva poze
olga, multa forta la voi bolnaviorii si refacere cit mai rapida
bia, f apetisanta reteta! si gustul cum e?
rechinul habar nu am ce gust are, miine o sa-l prepar. va spun.

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput