casnicutze sexy (102)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

buna dimineata /seara la fete,

Miki, harnicuta fusesi azi, bravo.eu nu am avut curaj inca sa ma apuc de tort diplomat, mi se pare atat de complicat incat nu am vrut sa ma risc.

Cami, recunosc cu mana pe inima ca acelasi comportament avea si Mihnea acum ceva timp, si asta numai din cauza lui taica-su care nu prea stie sa fie autoritar.Liviu striga de vreo 10 ori la el pana sa faca ceva, iar in secunda urmatoare ma enervam eu pe amandoi si uite asa incepea nebunia.Eu sunt altfel, rabdarea mea a ajuns la limita si, in plus, m-am gandit ca macar unul din noi sa fie "omul negru", asa ca am picat eu.La mine dupa 3 strigari Mihnea de bine de rau vine sau face ceea ce-i spun, cu greu, dar face.
La tine cred ca mai este si faptul ca esti mai tot timpul cu el si atunci stie ca nu mai este altcineva sa-l traga la raspundere.La fel face si cand este sotul tau acasa?
Legat de gradi, eu il las program full, 9 - 17, chiar daca sunt acasa, ma gandesc ca-si descarca toata energia acolo, lui ii place, iar cand vine acasa este mai calm.

Bi, ma intrebai ieri seara de caldura.Vad ca in week asta am avut mai mult decat ma asteptam, chiar si azi este mai cald decat de obicei.Nu stiu daca a avut efect reclamatia facuta, insa acum este bine.
Mihnea insa a reusit sa-mi raceasca putin, ii curge nasul si tuseste.Mai nou imi zicea ca-l dor urechile.La inceput am crezut ca glumeste, insa intr-o seara se tot tinea cu mana de ele si atunci m-am decis sa-i dau antibiotic - Ospamox, am de acasa si stiu ca este fff bun si pentru rosu in gat si pentru otita medie.Dupa doua zile vad ca este mai bine si chiar mi-a zis ca nu-l mai doare.

Olga, ce face Tony, cum se mai simte?
Danutza, sa ai spor.

Dana, cu ce melodie a fost descalificat Moga?daca nu ma insel, are 2 sau 3 melodii in finala?
Mirela, unde esti?

fetele, va doresc o zi buna si sa aveti spor in tot ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai bree mihaa io bucatar imi iau pt ca trebeca's casnica si mai sunt si sexoasada nu unu ca ala ..tu te uitasi bine ce face ??/pai ori????ori???

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce face ala mey Liana mey?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Liana , explica-i la miha ce face bucataru ca azi maine are si ea nevoie.ca de prin luna a 8a nu o vad eu sa stea la gatit.
miha vine Teodora?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bianca,nu stiu daca vine,eu sper in fiecare luna. Si zici ca din luna a 8 a intru in greva foamei?

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

M-am uitat la praji. arata bine.
Danelutza , nu s-a lasat mult ( orice ar insemna asta)
Am vrut sa mai zic ceva, dar de abia m-am trezit si ....

MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

explic..explic..deci neneao fi el bucatar ca are capisonul ala'n capda urmaritiii miscarile,,,ce draku bree nu va prindeti??
bagati un ochi la milionariii scrisa o tipa lu nr 2 care fusa 3si zisa omu ca ce cata????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana i-am urmarit miscarile

MIKI

Mergi la inceput

i le'ai urmarit???? deci te prinsasi?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

daca ai zis sa fim atente, m-am prins

MIKI

Mergi la inceput